hayırlı olsun canım
iyi yaparsın yaa değişiklik yinede.kafan dağılır en azından..
GÜLŞAHCIMMM canım geldi mi askerin?amaliyat olacak mı?son durumlar ne?merak ediliyorsun..
kızlarrr siz napıyorsunuz bakalım?
Selam kızlar kendimi cok tuhaf hissediyorum bugün tokattaki bi diger dövmeciye gittim bu arkadas profsyonel ve erkek.. ben bayana yaptırmıstım kendisi amatördü lanet olsun dövmem hep yara oldu bu cocuga gittim gösterdim yamuklugu düzelt dedim benmle cok ilgilendi yavşadı diyemem ağırlığı var ama telefon numarasını verdi 2. bi seansa gel beyaz yansıma benden olsun dedi, facebook adresimi aldı ekledi ve suan yazdı konusuyoruz cok tuhaf bi cocuk yaa napmaya calstıgını anlamıyorum yada ben bosluktayım yaa bana tuhaf geliyo heralde
bebegimm geldi askerim 29 unda herkesin anlattigi gibi ask ve ozlem dolu bi karsilasma yasamadik annesi babasi ben havaalanindan karsilamaya gittik 45 dk felan bekledik geldi once babasi sonra annesi sonra bana sarildi bana bi suru bisi ve valiz almisti herseyde onun icndeydi valizi kaybetmis ona uzuldum arabaya bindik tek kelime konusmadik onlara gittik ordada gayet soguk ve mesafeliydik hatta fazlasiylada gergindik ordayken yasadigimiz sorunlar hakkaten cok yipratmis bizi ve iki gun surekli tartisma modundaydik yeni yeni iyiyiz bende ise basladim pazartesi gunu oda suan hastaneye yatis yaptirdi ayin 10 u gibi ameliyat olucak ama bakalim sorun cikicakmi bizde bole sende plakalara gecmissin bitanem hayirli olsun su gibi gecsin insallah
cerennnnnnn annemin tel bozuldu dokunmatigi basmadigi icin tusunu cevirip ariyamiom benimde dakikam yok bebegim konusamadik aklim sende
yok canım yaa yüzüğü falan verdim babasına almadı bende yakın bi amcasına verdim oda almadı zorla koydum biyere of cıldırıcam 2 3 günede cenk geliyo iste daha düzelmemiz bi araya gelmemiz mumkun degil ben ona özlemde duymuyorum artık sevgim o kadar azalmıski.. bazen acı cektiğim oluyo ama alısıyorum bu ayrılık sandıgım kadar zorlamıyo beni canım hala kararlıyım insallah geldiğinde aramaz ne diyimcanimmmm sukur denk geldik naaptin bitanemm cenkle hic iletisime geciomusunuz
Canım bende seni sordum geçen edaya ses seda yok arada girde yaz merak ediyoruz turkcellde ise baslamıssın hayrlı olsun canım gelince cagatayla düzelirsiniz diye demistim sana takma kafana olurmu
ciddimisin sende ac facebook gülsah yaa te ben uyuz oldum burdan bak ben durmaz ardından acardım :26:ewet kuzum turkcell cagri merkezine basladim duzeldik die dusunmeye calissamda bisiler var sanki bebegim whatsapp kullaniom die gitti gicikligina face twittr felan acti bende sinir oldum acmiyorum dedim
81 DÜZCEE :))
Eki Görüntüle 792027
çok şükür bu günleride geldim kızlar..adım adım sona yaklaşıyoruz..
Selam kızlar kendimi cok tuhaf hissediyorum bugün tokattaki bi diger dövmeciye gittim bu arkadas profsyonel ve erkek.. ben bayana yaptırmıstım kendisi amatördü lanet olsun dövmem hep yara oldu bu cocuga gittim gösterdim yamuklugu düzelt dedim benmle cok ilgilendi yavşadı diyemem ağırlığı var ama telefon numarasını verdi 2. bi seansa gel beyaz yansıma benden olsun dedi, facebook adresimi aldı ekledi ve suan yazdı konusuyoruz cok tuhaf bi cocuk yaa napmaya calstıgını anlamıyorum yada ben bosluktayım yaa bana tuhaf geliyo heralde
Aynen cnm ihtiycm var zaten.
senin stj nasl gidio ?
bebegimm geldi askerim 29 unda herkesin anlattigi gibi ask ve ozlem dolu bi karsilasma yasamadik annesi babasi ben havaalanindan karsilamaya gittik 45 dk felan bekledik geldi once babasi sonra annesi sonra bana sarildi bana bi suru bisi ve valiz almisti herseyde onun icndeydi valizi kaybetmis ona uzuldum arabaya bindik tek kelime konusmadik onlara gittik ordada gayet soguk ve mesafeliydik hatta fazlasiylada gergindik ordayken yasadigimiz sorunlar hakkaten cok yipratmis bizi ve iki gun surekli tartisma modundaydik yeni yeni iyiyiz bende ise basladim pazartesi gunu oda suan hastaneye yatis yaptirdi ayin 10 u gibi ameliyat olucak ama bakalim sorun cikicakmi bizde bole sende plakalara gecmissin bitanem hayirli olsun su gibi gecsin insallah
cerennnnnnn annemin tel bozuldu dokunmatigi basmadigi icin tusunu cevirip ariyamiom benimde dakikam yok bebegim konusamadik aklim sende
Tatlım hayırlı olsun hızlı geçesin
Canım şuan boşluktasın bence coksamimi olma canım cocukla tanımıysn bile konuş tabiiki ama
haklısınız kızlar dün bütün gece uyuyamadım vicdanım beni rahatsız etti hep kabusla uyandım o kadar yıl olmuski cenkten baskasıyla konusmayalı kötü hissettim kendimi henüz niyetinin ne oldugunu anlayamadım zaten neyse büyük bi bosluktayım belliki ben abartıyorumdur kesin.cerencim bence bi ilişki bittikden sonra hemen yenisine başlamak çok doğru değil.(tamm şu an ortada bir şey yok ama ya olursa diyelim) sen o kadar yara aldın üzüldün hemen yeni birine nasıl alışırsın ki?hem onca yıl geçti..tamam konuşma demiyorum ama dikkatli ol bence..
haklısınız kızlar dün bütün gece uyuyamadım vicdanım beni rahatsız etti hep kabusla uyandım o kadar yıl olmuski cenkten baskasıyla konusmayalı kötü hissettim kendimi henüz niyetinin ne oldugunu anlayamadım zaten neyse büyük bi bosluktayım belliki ben abartıyorumdur kesin.
Canm sana asılıyorda olabilir niye yazsn yoksa faceten falan bu devirde erkekleri bilmiyormusun sanki..Abartmıyorsundur ama bnce kafanı dinle boşver erkek falan...
[video=youtube;0-yAMDZSAf4]http://www.youtube.com/watch?v=0-yAMDZSAf4&feature=share[/video]
haklısınız kızlar dün bütün gece uyuyamadım vicdanım beni rahatsız etti hep kabusla uyandım o kadar yıl olmuski cenkten baskasıyla konusmayalı kötü hissettim kendimi henüz niyetinin ne oldugunu anlayamadım zaten neyse büyük bi bosluktayım belliki ben abartıyorumdur kesin.
bitsin artık hasretlik!!!
çok çok özledim..
Ah canm bende 15 gün oldu ama bugün net anladım özlediğimi.hiç
Özledim demedim 15 gündür o dediğindede ama ..bugn hissediorm yani
ilk günlerde anlayamıyorsun canım ama günler geçdıkce insan anlıyor sanırım gerçeği..
bende bu aralar melenkolik melenkolik takılıyorum resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?