92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Cnn bnm sen kafAnda bitirdin mi eminmsn ? Bu arada babası nie alsın cemke vermelisin onu cnm ve güçlü durmalsn bu kararı sen verdin .zor tabii ama ...

canım hiç kolay şeyler yaşamıyorsun..o kadar yıl var zor olacak tabi ki..ama kendini bırakma canım..sağlığını düşün..biraz olsun kendini düşün..aileside kabul edemiyordur o yüzden öyle konuşmuştur babası..
kafanı dağıtmaya çalış çok düşünme derim (kolay mı diyebilirsin ama yapmak zorundasın güzelim)
özel günler insanın canını daha çok acıtır

Cnn bnm sen kafAnda bitirdin mi eminmsn ? Bu arada babası nie alsın cemke vermelisin onu cnm ve güçlü durmalsn bu kararı sen verdin .zor tabii ama ...
bitirdim kızlar kalbimdede biter elbet bigün gün geçtikçe kararımın ne kadar dogru oldugunu anlıyorum. Etrafımda destekçim çok. Cenke veremem onunla yüzyüze gelmek kolay degil anlamıyosunuz.. Zaten cok yıprandım kim bu kadar cesaretli olabilirki bu durumda ben zaten ondan kaçacak delik arıyorum. Babası cok diretti yaa cok konusturdu beni. Babasıyla konusmak bile orda canımı böylesine yakıyorken bide cenkin karsısına gecip veda konusması yapmak.. .aman Allahım...
Ama vericem bu yüzüğü amcası var babası gibi gördüğü onun yanına gidip vericem olmazsa..
Oda almazsa çöpe atıcam gitsin bu yüzük artık bu evden.

Son düzenleme:

ailene versen onlar verse canım..çok zor ama acele etme güzelim yaa yapma böyle..

Canım benm yaaa of :/ nasıl bi sınav bu yine de çok güçlüsün cnm :/ hakkında hayırlısı olsun bizde yanındayız :/

Kamilecimmm iyiydim taa ki düne kadar.. grip oldum ya boğazım yanıyo burnum akıyo arada bi ateş.
sen nasılsın stajın nasıl gidiyo??

Cerencim; bebeğim bu şekilde güçlü olmaya devam et çok zor bi süreç allah yardımcın olsun . ama kararlı olmaya devam edrsen üstesinden geleceğine inanıyorum..:26:

çok geçmiş olsun güzelim yaaa..hemencecik iyileşirsin umarım
bende iyiyim canım evdeyim 2 gündür..stajda iyi gidiyor en zından zaman hızlı geçiyor gün içinde düşünmüyorum en azından..

Nihayet plakalara da gelebildikkkk
Eki Görüntüle 790549

hayırlı olsun güzelimmmmm yeni hedef 01

amaaaa bende istiyorum yaaaaa

Teşekkür ederm cnm cok az kaldı kamilecmm sıra sendee..
Stajin da iyi geçmesine swndim dediğin ggibi bi ugras olunca daha az düşünyosun hic olmazsa.. Okul açılsin da :))

Stajin da iyi geçmesine swndim dediğin ggibi bi ugras olunca daha az düşünyosun hic olmazsa.. Okul açılsin da :))

plakalara gelmeye basladınız yavastan hayırlı olsun kuzularım
Gülsah askerliğiniz bitti sonunda tebrik ederim cnm darısı tüm bekleyenlere yıpranmadan yıpratmadan ins

iyiyim şükür güzelim.sen nasılsın?
ankaraya geldim işte staja başladım..
günleri geçirmeye çalışıyorum..
sen nasılsın?askerin nasıl?
bende iyiyim çok şükür tatlım.
oo ne güzel bak..
askerimde iyi çok şükür canım napalım işte herşey aynı sıkıldım artık ya bitsin şu askerlik!!
selam kıızlarrr
selam canım..nasılsın?
Selam millettt :)

selam fıstık nbr

nolsun tatlım ya aynııı.. sen napıyosun yazlıktasın galiba gördüm fotolarıı

Nihayet plakalara da gelebildikkkk
Eki Görüntüle 790549
oohhh hayırlı olsun yavrum çok sevindimmm darısı başımıza inşallah
plakalara gelmeye basladınız yavastan hayırlı olsun kuzularım
Gülsah askerliğiniz bitti sonunda tebrik ederim cnm darısı tüm bekleyenlere yıpranmadan yıpratmadan ins

canım sen kararını vermişsin belli ki çok şey gitmiş senden o yüzden üzülme etme diyemiyorum. içinden ne yapmak geliyorsa onu yap tek dileğim ne karar verirsen ver inşallah hakkında verdiğin karar hayırlı olur..
içinden ağlamak geliyorsa ağla, içine atma!
canın ne istiyorsa onları yap. ama yapmadan önce 3-5 kez düşün öyle yap. kendin için.
siz nişanlı mıydınız bu arada canım?:26:

nolsun tatlım ya aynııı.. sen napıyosun yazlıktasın galiba gördüm fotolarıı

evet yavrum yazlıktayım. akşamki fotolarımı gördün?
akşam sitenin yaza veda partisi vardı bayağı eğlenceliydi..
ay bi yazın bir an önce bitmesini hiç bu kadar çok istememiştim!
seviniyorum valla yaz bitiyor diye
bende de durumlar hep aynı kuzum nolsun işte monoton monoton...

Selam kızlarrr sonunda sonbahar geliyo sanırım istanbulda hava acaip soğudu yağmur falan yağdııı ohh superr nefret ediyorum yazdan ve bu kadar geçmesini hiç istememiştim

ahh ahh inşallah canım gelsin artık o gün
kesinlikle canım bi uğraş olunca çok çok iyi oluyor..az kaldı az açılıyor sonunda..

Selam kızlarrr sonunda sonbahar geliyo sanırım istanbulda hava acaip soğudu yağmur falan yağdııı ohh superr nefret ediyorum yazdan ve bu kadar geçmesini hiç istememiştim

selam canımm nasılsın görüşmeyeli
aynen aynen ankarada hava çok kapalı henüz yağmur yok ama sanki her an yağacak gibi..

İyiym cnm bnm sen nasılsınnn? Burda yağdı halada kapalı en sevdiğim hvaa geliyor hırka havasıııııı

selam kızlar kendime face hesabı actım baktım zaman gecmiyo 3 yıldır yapamadıgım kısıtlandıgım şeyleri yapıyım dedim. hesaplarınızı özelden atarmısınız ekliyim sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…