92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Kızzz nasıl buldum şakkadanaa :52::1::1: ama ben şu transparana bayıldım maviyi değil de bunu alsam Zafer beni doğrasa meselaa :27::27::27: ama çok beğendm seni de tatlım maşallahhh, Allah nazarlardan saklasın, ah bu erkeklerrrr anladın sen onu :25: hiç değmiyorlar yahuu...

hahah harbiden nasıl buldun kızzz :52:
işte bu düğünde ben hayatta siyah almam derken transparanı bi gördüm vuruldummm :111:
zaten transparanda siyah güzel oluyor kırmızıda denedim güzel olmadı..
hee al al da vursun seni dıkşın dıkşın :98:
kız benimkide izin vermiyor giyimime karışıyor ama bu düğün için karışamadı :34:
hatta 2 hafta sonra kuzenimin düğünü var transparanı giy dio herkes bana bende diyorum "şimdi gelini söndürmeye gerek yok :37:"
ama giyicem herhalde :1:
teşekkür ederim beğenin için güzelimm.hepimizi Allah nazarlardan saklasın :nazar:
ahh ahh anlamam mıııı delirtiyorlar bizi valla!! :47: pişman etmeseler bari bizi bişeye..

hahah harbiden nasıl buldun kızzz :52:
işte bu düğünde ben hayatta siyah almam derken transparanı bi gördüm vuruldummm :111:
zaten transparanda siyah güzel oluyor kırmızıda denedim güzel olmadı..
hee al al da vursun seni dıkşın dıkşın :98:
kız benimkide izin vermiyor giyimime karışıyor ama bu düğün için karışamadı :34:
hatta 2 hafta sonra kuzenimin düğünü var transparanı giy dio herkes bana bende diyorum "şimdi gelini söndürmeye gerek yok :37:"
ama giyicem herhalde :1:
teşekkür ederim beğenin için güzelimm.hepimizi Allah nazarlardan saklasın :nazar:
ahh ahh anlamam mıııı delirtiyorlar bizi valla!! :47: pişman etmeseler bari bizi bişeye..

Ay 2 ay önce dedin ya orda da bir elbise muhabbeti gördm hemen bikaç sayfa öne gittim tatannn :1::1::1:
Valla süper olmuş o elbiseee giy giy bence de kuzende de giyyy :1: ya benmki de özel günlerde çok karışmaz ama sanırm nişanda da hep aileler falan karışabilirrr...:44: ama ben de evde rahat edemem zaten öyle bir şeyle, o başka düğüne daha güzel olur abimn düğüne falan, ben de mezuniyetimde siyah almıcam diyordum ama ben de elbiseye aşık olup almıştımm :1:

selam söyle o whatsapptakilere :1:

iyiyim cnm valla nolsun işte yaz bitio ama herkes toplanır şimdi boş kaldı buralar valla ya

Kız begüşş napıyoonn :) :)

Vallahi bütün tpikler bombooş kaldı bee yaz bitsede dolsa şuralar :) Bende takılacağım kısa bir süre sonra sürekli burdayım :) DEmirbaşı olmaya karar verdm kk nın :)

Kız begüşş napıyoonn :) :)

Vallahi bütün tpikler bombooş kaldı bee yaz bitsede dolsa şuralar :) Bende takılacağım kısa bir süre sonra sürekli burdayım :) DEmirbaşı olmaya karar verdm kk nın :)

İyi Seroş sen napıosun askerin nasıl ?

Valla bende giriyorum ama öyle sık sık yazmıyorum eskisi gibi :1:

Kış gelio valla az kaldıı herkes gelcek gene :1:

günaydın kızlarrrrrrr:3::3:

$1346303922_30-agustos-zafer-bayrami.jpg

Ay 2 ay önce dedin ya orda da bir elbise muhabbeti gördm hemen bikaç sayfa öne gittim tatannn :1::1::1:
Valla süper olmuş o elbiseee giy giy bence de kuzende de giyyy :1: ya benmki de özel günlerde çok karışmaz ama sanırm nişanda da hep aileler falan karışabilirrr...:44: ama ben de evde rahat edemem zaten öyle bir şeyle, o başka düğüne daha güzel olur abimn düğüne falan, ben de mezuniyetimde siyah almıcam diyordum ama ben de elbiseye aşık olup almıştımm :1:

:27::27:
giycem büyük ihtimal canım ya hatta fotocuya gitcem prof. foto çekilcem daha önce çekilmemiştim mankenler poh yesin benim yanımda zuahahahah :111: :111::111:
cnm şimdi nişan oldğu için ailelerde karışablr sizde biraz daha epeli şeyler alman lazım :52:
benim kendi nişanım olsa yine değişik bişiler bakardım ama açık saçık olmazdı tabi..
kendimi hangi elbisede güzel ve rahat hissediyorsam onu alırdım :1:

evet cnm kış geliyor toplanırız yine :1: whatsappta olmayan kızlarlada irtibatı koparmamak lazm :1:
a.s bu arada söylemem miiiii :27:

günaydın fıstıkkkk :16: nbr cnm nasl gidio?

iyiyim şükür güzelim.sen nasılsın?
ankaraya geldim işte staja başladım..
günleri geçirmeye çalışıyorum..
sen nasılsın?askerin nasıl?

iyiyim canım sen nasılsın..kayıplardasınız amaaaa :20:

güzelim nasılsın?az önce aklımdan geçtin..bir gelişme var mı?

gizemmm nasılsın canım?

Valla birazck öyle oldu cnm haklısınn ama brn giriyotum bakıyrm sende yazmamışsn yaz anında cvplarm bn görüyrm çnk cnm iyiyim bnde cnm herşey aynı :)

Valla birazck öyle oldu cnm haklısınn ama brn giriyotum bakıyrm sende yazmamışsn yaz anında cvplarm bn görüyrm çnk cnm iyiyim bnde cnm herşey aynı :)

bende kimse yazmıyor diye yazmıyorum canım.bakıp çıkıyorum..yazarım bundan sonra :34:

her şey yolunda yanı sevindim güzelim :nazar:

iyiyim canım sen nasılsın..kayıplardasınız amaaaa :20:

güzelim nasılsın?az önce aklımdan geçtin..bir gelişme var mı?

gizemmm nasılsın canım?
Canım nasılsınn ? cenkle son durum ne?
dün babasına yüzüğümü verdim almadı benm oglum delidir bırakmaz izini izne geldiğinde biliyosun dedi yüzüne sadece acıyarak baktım benm duygularım acılarım kimsenin umurunda degil ogluna iyi gelmiyorum ben onu ben hırcınlastırıyorum sandıgın gibi iyi gelmiyorum ona dedim birbirimize yalnızca acı veriyoruz artık o yüzden zorlamayın bitirdim ben dedim yüzüğü aldım cıktım gittim almadı yüzüğü. Hic iyi değilim 2 saatlik uykuyla duruyorum bütün gün gezdim tozdum gece arkadasımda kaldım eve yeni gectim dizlerimin bagı tutmuyo bugün onun doğum günü kutlayamamanın acısı bi baskaymıs.

Back