92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

cerencimm herşeyden önce hayırlısı olsun güzelim. hayatınla ilgili önemli kararlardan birini vermişsin ayrılarak..
ilişkinizin ayrıntılarını bilmiyorum ama anladığım kadarıyla seninki biraz çocuk ruhlu..
mesela o doğum günü için üst neden almadın demesi çok çok ayıp. böyle bir şey görmedim ben. görgüsüzlüktür bu ya!
sevginin tamamen bittiğine ben inanmıyorum ama epey azalmış ve sıkılmışsın anladığım kadarıyla.
her ay gelmeside bence çok hoş değil.. araya özlem girmeli.. bu yüzden yakın yerde askerlik yaptığı için ben canı gönülden sevinemiyorum. ilişki sağlamda olmuş olsa biraz uzak olsun sonuçta geçici uzaklık bu ve ilişkiyi daha sağlamlaştırmalı mesafe..
ne kadar kararlısın bilmiyorum ama askerlik bittiğinde daha sağlam bi ilişkinizin olacağına inanıyorum o zamana kadar bu sallantı devam eder gibi geliyor bana..
peki bi boşluk olmıcak mı hayatında? aramıcak mı gözlerin, kalbin onu? unutabileceğine inanıyor musun?
sevginin dışında alışkanlıkta var, alışkanlıklardan vazgeçmek pek kolay değildir.
sık ayrılır mıydınız? çok kavgalarınız olur muydu?
bence sen eline bi kağıt kalem al tüm artılarınızı ve eksilerinizi yaz..
sonrada kalbinin sesini dinle.
umarım hiç pişmanlık yaşamazsın vereceğin kararla. mutlu olmanı, olmanızı gerçekten çok isterim canım.. :16:

ben şunları yazdım ;
Bütün iliskimizi düsündüm yasadıklarımızı, ne kadar güclü olursak olalım ne kadar hayatın karsısında yıkılmaz durursak duralım insanız biz. Benimde zayıf anlarım, düsmekten korktuğum zamanlarım var. Ben bu zamanlarımda senin yanımda olduguna, bana elini uzatacagına inanmak istedim. Basıma omzuna yasladıgımda, seninle huzur bulduğuma inandım. Sana güvendim. Ama sen tek kişilik dünyana almadın beni. Tek basına yasamayı, tek başına çözmeye çalışmayı tercih ettin. Ben senin sevgilin oldum belki ama dostun olamadım. Hayatı paylasmak kuşkuya yer bırakmadan güvenmeyi gerektirir. Bu ilişki sürekli benim savaştığım bi iliski oldu. Sen bana güvenmedin cenk. Benim sevgimin büyüklüğüne inanmadın. Ben seni hic bırakmadım ama sen beni sürekli bıraktın.
Benim olmanı umud ettiğim adam, olmanı umud ettiğim eş değilsin. Ben bu iliskiye olan inancımı kaybettim cenk. Ben bu yolda birlikte yürüyebileceğimize olan inancımı kaybettim. Ben bizim hayatı paylaşabileceğimize olan inancımı kaybettim.
Hoşçakal...

Oda şunu yazmış;
Ben gercekten cok üzgünüm günlerdirde gercekten öyleyim, kendimi artık gücsüz hissediyorum elimdende bisey gelmiyor sensiz daha da güçsüz olacağım ceren ama malesef attığın msjda belirttiğin gibi ne umud kaldı ne bir inanç. Böyle olsun istemezdim gercekten üzgünüm ne yapıcam bilmiyorum. Seviyorum ve çaresizim ve gercekten cok üzgünüm.. Nasıl istiyosan öyle yap sana karsı gelmem bisey degiştirmiycek cünkü sen yaparsın. Kendine iyi bak[/B]

Cerencimm Allah sana doğru yolda ilerleme fırsatı versin yavrumm..attığı mesajdan anladığım Cenk'te de değişen bir durum olmuş ya da değişen bu durumun farkındaymış..aranızdaki sevginin bitmediği belli ama çok yıprandınız bunu hepimz gördük, sevgi bitmeden bir ilişkinin bitmesi o kadar zor ki hem de çok zor.. ama eğer cidden anlattıkaların her zman tekrarlanan şeylerse de haklısın asla mutlu edemez seni, eş olamaz sana... hakkında hayırlısı olsn Cerencim, kalsın böyle şimdilik.... askerde bırakmak senin seçimin değildi onu bi kere kafana takma, çünkü ayda bir normal sevgililerde görüşüyor sen şartlar zor diye vazgeçmedin ondan, o zor diye vazgeçtin.. hakkında hayırlısı olsn cerencimmm

bol özlemli, bol sıkıcı, bol stresli bir yazdan sonra Ankara macerası başladı kızlar.. dün akşam 20:30 gibi indim.. bu sabah staja başladım bile..zaman daha hızlı geçer belki böyle..

siz nasılsınız kızlar?

CERNCİM okudum güzelim yazdıklarını hakkında hayırlısı ne ise o olur inşallah..zor günler biliyorum canım ama inşallah en az hasar ile atlatırsın..

bol özlemli, bol sıkıcı, bol stresli bir yazdan sonra Ankara macerası başladı kızlar.. dün akşam 20:30 gibi indim.. bu sabah staja başladım bile..zaman daha hızlı geçer belki böyle..

siz nasılsınız kızlar?

CERNCİM okudum güzelim yazdıklarını hakkında hayırlısı ne ise o olur inşallah..zor günler biliyorum canım ama inşallah en az hasar ile atlatırsın..

Kamilee hoş geldinnn canım zaman inş dahada hızlı geçer zaten azcık kaldııı sabır cnm bizde her şey aynı mehtap sonrası bomba gibiym üzülmedim gitmesine yada rol yapıyorum kendime :1: blmiyorum bendöyle sende her şey yolunda mıı???

Son düzenleme:
Kamilee hoş geldinnn canım zaman inş dahada hızlı geçer zaten azcık kaldııı sabır cnm bizde her şey aynı mehtap sonrası bomba gibiym üzülmedim gitmesine yada rol yapıyorum kendime :1: blmiyorum bendöyle sende her şey yolunda mıı???

hoşbuldum güzelimmm :3:
sabır diye diye bitmedi gitti :47: ama evet cidden az kaldığını biliyorum hissediyorum canım çok şükür..
içine atma eda bak sonra bir patlarsın tam patlarsın :31:
şükür canım bizde iyiyiz.gerçi şimdi ankaraya geldim ya azıcık huysuzluk (kıskançlık) yapıyor ama alıştım artı :1:
bir de yaa hani 7 eylülde çarşıya çıkacaktı ya 2 haftadır çarşılarıiptak olmuş yani bizim görüşme 2 hafta ertelendi :31:

hoşbuldum güzelimmm :3:
sabır diye diye bitmedi gitti :47: ama evet cidden az kaldığını biliyorum hissediyorum canım çok şükür..
içine atma eda bak sonra bir patlarsın tam patlarsın :31:
şükür canım bizde iyiyiz.gerçi şimdi ankaraya geldim ya azıcık huysuzluk (kıskançlık) yapıyor ama alıştım artı :1:
bir de yaa hani 7 eylülde çarşıya çıkacaktı ya 2 haftadır çarşılarıiptak olmuş yani bizim görüşme 2 hafta ertelendi :31:

Atıyrm valla cnm bakalm :1: staj nasıl geçti? Tabi kıskançlık yapar cnm ailende yokkk. Aaa üzüldümm ya ama sonçta yine çıkıcağını biliosn geç olsn güç olmasınnnn

cerencimm herşeyden önce hayırlısı olsun güzelim. hayatınla ilgili önemli kararlardan birini vermişsin ayrılarak..
ilişkinizin ayrıntılarını bilmiyorum ama anladığım kadarıyla seninki biraz çocuk ruhlu..
mesela o doğum günü için üst neden almadın demesi çok çok ayıp. böyle bir şey görmedim ben. görgüsüzlüktür bu ya!
sevginin tamamen bittiğine ben inanmıyorum ama epey azalmış ve sıkılmışsın anladığım kadarıyla.
her ay gelmeside bence çok hoş değil.. araya özlem girmeli.. bu yüzden yakın yerde askerlik yaptığı için ben canı gönülden sevinemiyorum. ilişki sağlamda olmuş olsa biraz uzak olsun sonuçta geçici uzaklık bu ve ilişkiyi daha sağlamlaştırmalı mesafe..
ne kadar kararlısın bilmiyorum ama askerlik bittiğinde daha sağlam bi ilişkinizin olacağına inanıyorum o zamana kadar bu sallantı devam eder gibi geliyor bana..
peki bi boşluk olmıcak mı hayatında? aramıcak mı gözlerin, kalbin onu? unutabileceğine inanıyor musun?
sevginin dışında alışkanlıkta var, alışkanlıklardan vazgeçmek pek kolay değildir.
sık ayrılır mıydınız? çok kavgalarınız olur muydu?
bence sen eline bi kağıt kalem al tüm artılarınızı ve eksilerinizi yaz..
sonrada kalbinin sesini dinle.
umarım hiç pişmanlık yaşamazsın vereceğin kararla. mutlu olmanı, olmanızı gerçekten çok isterim canım.. :16:

siz nasılsınız kızlar?

Cerencimm Allah sana doğru yolda ilerleme fırsatı versin yavrumm..attığı mesajdan anladığım Cenk'te de değişen bir durum olmuş ya da değişen bu durumun farkındaymış..aranızdaki sevginin bitmediği belli ama çok yıprandınız bunu hepimz gördük, sevgi bitmeden bir ilişkinin bitmesi o kadar zor ki hem de çok zor.. ama eğer cidden anlattıkaların her zman tekrarlanan şeylerse de haklısın asla mutlu edemez seni, eş olamaz sana... hakkında hayırlısı olsn Cerencim, kalsın böyle şimdilik.... askerde bırakmak senin seçimin değildi onu bi kere kafana takma, çünkü ayda bir normal sevgililerde görüşüyor sen şartlar zor diye vazgeçmedin ondan, o zor diye vazgeçtin.. hakkında hayırlısı olsn cerencimmm

Olmayacak bir şeydi zaten sen ayrı ben senden ayrı
Kimsenin suçu yok Tanrı bile kabul etmedi duaları..

Sagolun desteğiniz için kızlar bi müddet içime kapanıcam belliki artık bu biten iliski hakkında konusmak istemiyorum konustukca daha cok yasıyorum sanki caresizliği.
Sinemcim evet haklısın alıskanlıklar bi hayli zorlıycak beni ama kendimi sıkmıycam acımı doyasıya yasıycam. Tespit edilmis hüzünlü sarkılar dinleyip aglamak bile ask acısını hafifletiyomus acının üzerine gidin diyolar.. :31:Daha önümde cok yıllar var olaki birdaha barısmazsak o hafızamın en güzel yerinde hic silinmeyen koca bi anı olarak kalıcak düsündüğümde bile mutlu olucam biliyorum. Cok zor zamandan geciyorum bu ara ders calısmaya baslamayı düsünüyorum insallah en dogrusu budur bizim için yoruldum cünkü bu iliski için kılımı kıpırdatcak kadar bile gücüm kalmadı. Ne kadar kararlı olduğumu bugün bikez daha anladım, aileme acıkladım durumumu şaşırdılar ilk basta inanmamıs gibi oldular ama sanırım onlarda ikna olmus gibi.
Eksik yarım hissediyorum kendimi ama olsun geçecek.

Son düzenleme:
$düzce-liseleri.jpg

Sonunda plaklardayım:13:
Hayelde gerçek oldu ah birde bittiğini görsem

cerencim;

bıtanem senı bı turlu arıyamadım yazamadım kusura bakma nolur tatlım ama durumu bılıyodum fıkrımıde bılıyosun senı cok sewıyorum o yuzden hep mutlu olmanı ıstıyorum.sewginin çok çok azaldıgının farkındayım ve boylece gerçeklerın farkına vardın ve ilişkide en buyuk yıkım bu bence o kadar emek o kadar fedakarlık hayatın karsısında beraber ölene kadar el ele durabılırız dusuncelerı bunlar bıttıgınde geriye ne kalıyo onu bıle goremıyo ınsan bıseylere karar verse bıle uygulamakta cok zorluk cekıyo cunku kendı bıle ınanamıokı boylece zorakı surdurmeler baslıo bir süre sonra oda insana acı verıyo omuzlarına taşıyamıyacagın yuk bınıyor. uyguluyabılırsen gerçekten doğrusunu yaptın bıtanem ki aılenede acıklamıssın bu büyük bir adım.

ve şunu düşün güzel bişey yaşadın ve bitti acı veya tatlı şimdi önünde daha hayırlı daha güzel daha hak ettiğin bi hayat var bence bunun tadını cıkar zaten yaşadıgın yerdede mısafırsın gıttıgın zaman tum hayatın tamamen degısıcek yenı bır ceren olucak cenk yok aılesı yok yasadıgın cevrede senı tanıyanlar yok bu senın ıcın cok ıyı fırsat bunu akıllıca degerlendır ve bu deneyım ve olgunluga erıstıkten sonra mantıklı ve akıllıca degerlendırecegınden emınım. yuklerınden kurtul yasadıklarından zıhnını arındır kotu seylerı unut aldıgın dersler zaten sende kalıcaktır. mutlu anılarıda derınlere gömki hayatına devam edebılesin

inşallah barısırsınız demıcem bıtanem ınsallah hakkında hayırlısı olur.

Son düzenleme:
Atıyrm valla cnm bakalm :1: staj nasıl geçti? Tabi kıskançlık yapar cnm ailende yokkk. Aaa üzüldümm ya ama sonçta yine çıkıcağını biliosn geç olsn güç olmasınnnn

atma atma sonra Cem'e patlıycaksın olay olacak :20:
iyiydi güzelim nolsun işte zaman hızlı geçiyor ama :8:
en büyük sorunda o ya yanımda kimse yok bi şey olsa ben gelemiycem diyor içi içine yiyiyor ama alışıyor artık şükür..biraz daha rahatlıyor gün geçdikce..
aynen canım ama nerdeyse 1 ay var..hayırlısi bakalım..amaannn önceden çarşı mi vardı dimi ama :31:

GÜLŞENCİMMMM hayırlı olsun canım..inşallah 01 ADANA yazdığın günü görücez :34: (bende istiyorum ama artık!!!!)

GÜLŞAHCIMMMM inanamıyorum yaaa 02 :nazar: inşallah bi aksilik çıkmaz güzelim :16:

Gülşahhhh topiğe girmiyorsunn ama olsun ben burdanda depüğümü atcammmm ayrıca özeldendeee hadi bakalımmmm

Eki Görüntüle 788424

yalllaaahhhhhhhhhhhhh:10:

canımmm tesekkur ederımmm ama bılıosun hala bellı dııl ama yınede darısı senın basınaa

Tebrik ederimmm darısı Adana'yaaa inşallahh, plakalar süperdirr :16::46::46:

Gülşaaahhh Allahımmm mutlu haberlerini getir bizeeee bitti kızzz askerlik falann artık sadece anııı :52::16::46:

Eki Görüntüle 788438 Eki Görüntüle 788439

amelıyat olabılırse anı olarak kalıcak kuzum yoksa 22 kasıma kadar devamm ama gıtmezse inşallah hayırlı haberlerle gelırım artık topiğe :54:

bu transparanlar düğünden..
Eki Görüntüle 742784 Eki Görüntüle 742785
bu mavi kınadan..
Eki Görüntüle 742786
bu sarı saçlı bi fotom ve yakından yüzüm :)
Eki Görüntüle 742787
buda 10 gün önce benimkiyle çorluya gitmiştik orda yemek yerken çekildiğim foto hatta saçımı boyattığım gün :) koyu renk buda..
Eki Görüntüle 742798

Kızzz nasıl buldum şakkadanaa :52::1::1: ama ben şu transparana bayıldım maviyi değil de bunu alsam Zafer beni doğrasa meselaa :27::27::27: ama çok beğendm seni de tatlım maşallahhh, Allah nazarlardan saklasın, ah bu erkeklerrrr anladın sen onu :25: hiç değmiyorlar yahuu...

Back