• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Buralardan baya uzak kaldımmm.
Kamile çift hanelere düşmüşsn sanırmm faceten gördm burdan göremiorm tebriklerrrr. Ceren noldu size tatlım ya :/ cok üzüldüm ama kararlı görünüyorsun :/

Cerencm sagol tatlım ;)
Dövmen güzel olmuş ne olduğunu anladımda oda imzayı bildigm icn yoksa net anlaşılmyo gibi.. Zamanla duzelir mi ki :26:
Cenk konusunda da hakkınızda hayırlisi olsun. Cok yıpranmıştnz :/

kizzlaaarrr :3:
naabeeersinizzz?
cift hanelere dusen arkadaslarimi tebrik ediyorum oncelikle darisi basimiza :16:
gulsahcim yuzugun cok guzel buradanda belirtmeliyim ki gule gule tak tatlim..
cerencim noldu size yaa :(
bde dovmen kalici mi?
ne yazdiginida telden baktgm icn anlayamadim pc den girince tekrar bakcam ;)
diger kizlarrr hersey yolunda miii?
mehtaptakiler bitmedi mi daha mehtabiniz :1:
hepinizi cok opuyorum :54:

kizzlaaarrr :3:
naabeeersinizzz?
cift hanelere dusen arkadaslarimi tebrik ediyorum oncelikle darisi basimiza :16:
bde dovmen kalici mi?
mehtaptakiler bitmedi mi daha mehtabiniz :1:
hepinizi cok opuyorum :54:

Selam sinemcm mehtap bitmedi 5 gün kaldı....sen naptın okul konusunu

Kamile çift hanelere düşmüşsn sanırmm faceten gördm burdan göremiorm tebriklerrrr. Ceren noldu size tatlım ya :/ cok üzüldüm ama kararlı görünüyorsun :/
Cerencm sagol tatlım ;)
Dövmen güzel olmuş ne olduğunu anladımda oda imzayı bildigm icn yoksa net anlaşılmyo gibi.. Zamanla duzelir mi ki
Cenk konusunda da hakkınızda hayırlisi olsun. Cok yıpranmıştnz :/

kizzlaaarrr
naabeeersinizzz?
cift hanelere dusen arkadaslarimi tebrik ediyorum oncelikle darisi basimiza
bde dovmen kalici mi?
mehtaptakiler bitmedi mi daha mehtabiniz
hepinizi cok opuyorum

Dövmem kalıcı kızlar yaa ince yaptı bide orjinaliyle birebir degil baktımda bikac harfi yamuk yapmıs kasar ama güzel duruyo bende begendim
eda mehtap bitiyomu 5gün sonra naslsın kuzuum

Selam sinemcm mehtap bitmedi 5 gün kaldı....sen naptın okul konusunu

güzelce tadını çıkarın o 5 gününde.sonra yine hasret :5: ama olsun en azından bi sonraki gelişi temelli olacak bir daha ayrılık korkusu olmıcak :46:
şu an askıda canım o iş.bakalım hayrlısı..
biraz daha durcam gibi bekliim dönmesini diyorum ona göre netleştiririm herşeyimi..son şansımıda veriim

iyi degildik kuzum son demlerimizi yasıyoduk uzatmalı olarak ha yarın gene gelecek büyük ihtimal aramaz ins aramaz bende bunu istiyorumda ararsada cvp vermeyi düsünmüyorum evde tek oldugumu biliyo tlfna cıkmayınca kapıma gelmesinden korkuyorum
buda dövmem nasl kızlar durmadan krem sürdüğüm için parlıyo dövmem ne yazdıgını anlayabildiniz mi yaa:1:
Eki Görüntüle 779645 Eki Görüntüle 779644

nasıl yaptırdın canım acı hissettin mi? uyuşturma olmuyor herhalde dimi?
bende evlenince yaptırsam mı diyorum ama günahı var mı acaba ya günahsa yaptırmam..bide abdest geçerli oluyor mu?

nasıl yaptırdın canım acı hissettin mi? uyuşturma olmuyor herhalde dimi?
bende evlenince yaptırsam mı diyorum ama günahı var mı acaba ya günahsa yaptırmam..bide abdest geçerli oluyor mu?

vallahi şöyle söyliyim ilk 2 3 saniye hicbisey hissetmedim gıdıklanma gibi hissettim igneyi deriye ilk soktugu an sonrasında sanki damarıma sokuyo öyle bi baskılı agrı oldu acıdı valla acı acı ter döktüm ama dayanılmıycak kadar degil devamlı igneyi sokmuyo zaten bikac saniye deriye geciriyo mürekkebe batırmak için cıkarıyo devamlı cıkarmasa acı dayanılmıycak kadar olur, ben cenkin adını yaptırıcaktım bileğime ay Allahtan iyiki yaptırmamısım Allahın sevgili kuluymuşum, abdest gecmiyo diyolar ama önemli olan niyet sen isteyip abdest aldıktan sonra Allahın kabul edeceğine inanıyorum ben

$Untitled-klp.jpg
Gülşahcım al

iyi degildik kuzum son demlerimizi yasıyoduk uzatmalı olarak ha yarın gene gelecek büyük ihtimal aramaz ins aramaz bende bunu istiyorumda ararsada cvp vermeyi düsünmüyorum evde tek oldugumu biliyo tlfna cıkmayınca kapıma gelmesinden korkuyorum
buda dövmem nasl kızlar durmadan krem sürdüğüm için parlıyo dövmem ne yazdıgını anlayabildiniz mi yaa:1:
Eki Görüntüle 779645 Eki Görüntüle 779644

her şeyin hayırlısı canım yaa..sıkıntılı daönemler geçirdin artık çok mutlu olursun inşallah..gelişmeleri bildir ama bize merak ediyoruz..
bu arada ben okuyamadım canım dövmende ne yazıyor ya?

sağol edacım evet çok şükür çift haneleri gördüm darısı başına :16:
az kalmış mehtabın bitmesine sanırım çok yıpratma bak kendini gidicek ama sonra bir gelecek vee hep senin olacak inş :34:

her şeyin hayırlısı canım yaa..sıkıntılı daönemler geçirdin artık çok mutlu olursun inşallah..gelişmeleri bildir ama bize merak ediyoruz..
bu arada ben okuyamadım canım dövmende ne yazıyor ya?

Atatürkün imzası var btnem dövmemde
Sıkıntı eksik olmuyoki kuzum artık yasadıklarımı kaldıramaz hale geldim bi insan hicmi kendinden ödün vermez hicmi degismez o kadar yıldır anlamıyorum, evciye gelmis kapıyı caldı actım elinde gülle, en sevdiğim cikolatayla bide en sevdiğim tatlıyla gelmis eve buyur ettim beni cok sevdiğini söyleyip durdu dövme yaptırdıgımı söyledim 90 derece döndü yok efendim neden cenk yazdırmamısım hemen gidip o dövmeyi kapattırıcakmısız bi atatürk kaldıydı kıskanmadıgı sildiremem ben dövmemi dedim surat bi düstü düşüş o düşüş bi iyi oluyo bi tersliyo bi sulu gevşek şakalar yapıyo karsmda sevdiğim adama ihanet ediyorum sandım yaa git begenmiyosan artık kusur bulma diyorum ne gidiyo ne istediğim gibi oluyo. Bugün burda benmle kalıcakmıs saat 1e dogru gitti yattı odama kapıyıda kapattı ne bi iyi geceler ne bi ben yatıyorum deme var bende hic üstelemedim bi süre odamdan muzik sesleri geldi sonra kesildi smdi uykunun zirvesindedir... Napcam olum ben yaa aglanacak haldeyim zavallıyım ben yemin ederim yüzüne karsı bitti kalma benmle diyemedim odaya girecek cesaretim bile yok sabah 6 7 gibi uyumayı düsünüyorum nerde yatıcam nasl uyuycam bilmiyorum diken üzerindeyim canım yanıyo.
umarım ben uyandıgımda sessiz sedasız gitmis olur cünkü ben veda edemiyorum..

Atatürkün imzası var btnem dövmemde
Sıkıntı eksik olmuyoki kuzum artık yasadıklarımı kaldıramaz hale geldim bi insan hicmi kendinden ödün vermez hicmi degismez o kadar yıldır anlamıyorum, evciye gelmis kapıyı caldı actım elinde gülle, en sevdiğim cikolatayla bide en sevdiğim tatlıyla gelmis eve buyur ettim beni cok sevdiğini söyleyip durdu dövme yaptırdıgımı söyledim 90 derece döndü yok efendim neden cenk yazdırmamısım hemen gidip o dövmeyi kapattırıcakmısız bi atatürk kaldıydı kıskanmadıgı sildiremem ben dövmemi dedim surat bi düstü düşüş o düşüş bi iyi oluyo bi tersliyo bi sulu gevşek şakalar yapıyo karsmda sevdiğim adama ihanet ediyorum sandım yaa git begenmiyosan artık kusur bulma diyorum ne gidiyo ne istediğim gibi oluyo. Bugün burda benmle kalıcakmıs saat 1e dogru gitti yattı odama kapıyıda kapattı ne bi iyi geceler ne bi ben yatıyorum deme var bende hic üstelemedim bi süre odamdan muzik sesleri geldi sonra kesildi smdi uykunun zirvesindedir... Napcam olum ben yaa aglanacak haldeyim zavallıyım ben yemin ederim yüzüne karsı bitti kalma benmle diyemedim odaya girecek cesaretim bile yok sabah 6 7 gibi uyumayı düsünüyorum nerde yatıcam nasl uyuycam bilmiyorum diken üzerindeyim canım yanıyo.
umarım ben uyandıgımda sessiz sedasız gitmis olur cünkü ben veda edemiyorum..

aaaa ceren ben niye hiç benzetemedim yahu :26: yeni olduğu içindir belki :44:
ben bi insanın değişemeyeceğini asla inanmıyorum canım muhakki değişir bence olum veye olumsuz ama değişir.belki cenk olumsuz yönde değişti ve bu gözüne batmaya başladı..ne yapmaya çalıştığını kendide bilmiyor gibi geldi canım..
cerennnn kendine çok yükleniyorsun farkında mısın?biraz sakin olmaya çalış güzelim her şey yoluna girecek eminim..ama biraz zaman gerekiyor sanırım :26:

aaaa ceren ben niye hiç benzetemedim yahu :26: yeni olduğu içindir belki :44:
ben bi insanın değişemeyeceğini asla inanmıyorum canım muhakki değişir bence olum veye olumsuz ama değişir.belki cenk olumsuz yönde değişti ve bu gözüne batmaya başladı..ne yapmaya çalıştığını kendide bilmiyor gibi geldi canım..
cerennnn kendine çok yükleniyorsun farkında mısın?biraz sakin olmaya çalış güzelim her şey yoluna girecek eminim..ama biraz zaman gerekiyor sanırım :26:
bak şu dövmeyi yaptırdım bebeğim benzemedi bende farkndayım arapca gibi bisey oldu bu ama yoklukta gider yani:44:
$BesiktasTattoo_1371225860116.jpg
benmkide bu cok dandik olmus harbi yaa keske Ankaraya gittiğimde profesyonel bu işi bilenlere yaptıraydım :25:$2013-08-16-9029.jpg

dövmeden anlamam canım hiç ama belki zamanla kızarıklığı falan geçince düzelir sıkma bakayım canını :20:
ya ben anlamadımki resim cekiyorum gri duruyo rengi bide devamlı krem sürmek zorundayım kuru kalmadıgı için tam rengi göstermiyo telefon ben baktıgımda siyah baya rengi simsiyah hatta ama cok ince cizilmis birde yamuk :27:

ya ben anlamadımki resim cekiyorum gri duruyo rengi bide devamlı krem sürmek zorundayım kuru kalmadıgı için tam rengi göstermiyo telefon ben baktıgımda siyah baya rengi simsiyah hatta ama cok ince cizilmis birde yamuk :27:

selammm kızlarrrrr

arkadasın gıttımı cerennn

çekimden olabilir canım bak ilk foroda montoj falan vardır..neyse güzelim sıkma canını..

hoşgeldin gülşahcımm nasılsın :3:

Back