• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

cerencim güle güle canım..:10:

gülşencimmmm ayyy çok çok sevindim yaaa sen çift haneleri gördün sıra bize geliyorrrr :16:

edacımmmm rahatlıyormuşsun artık ohhh ne güzel tatlımmm bol bol gezebilirsiniz artıkkkk :16:

Az kaldı canım sizde çift hanelere düşüyorsunuz.
Benimkide umarım artmaz agustos sonu çkş tarhi belli olck:10:

Gülşencimm bugnleride mi görücektikk dmi.. sıra bzde .. şimdide hedef plaka beklemekte :1:

kızlar bi ramzanı ve bayramı daha bitirmişş bulunmaktayızzzz zaman geçiyor:21:

ahh gizem ahhh nedense şu günlerde bana hiç geçmek bilmiyor..ki zaten bayramda buruk geçti benim (aile meseleleri yüzünde) anlıycan hiç mutlu değilim..resmen bir an önce ankaraya gidip sataja başlamak istiyorum kaçasım var burdan..

Az kaldı canım sizde çift hanelere düşüyorsunuz.
Benimkide umarım artmaz agustos sonu çkş tarhi belli olck:10:

gülşencim evet ya inanamıyorum ama ne hikmetse 100 ler bitmek bilmedi :31: sanki her gün aynıymış gibi..inşallah artmaz canım yaa bizim azalacağı yerde şafak 1 gün artmıştı inş sizin böyle bir artış olmaz canım :32:

ahh gizem ahhh nedense şu günlerde bana hiç geçmek bilmiyor..ki zaten bayramda buruk geçti benim (aile meseleleri yüzünde) anlıycan hiç mutlu değilim..resmen bir an önce ankaraya gidip sataja başlamak istiyorum kaçasım var burdan..

gülşencim evet ya inanamıyorum ama ne hikmetse 100 ler bitmek bilmedi :31: sanki her gün aynıymış gibi..inşallah artmaz canım yaa bizim azalacağı yerde şafak 1 gün artmıştı inş sizin böyle bir artış olmaz canım :32:

İnşallah tatlım çıkış tarihi agustos sonu eylül başı gibi belli olacak sizinde olacaktır.
100 ler çok sıkıcı cidden şimdide sıkılıyorum artık şafak sıkıştırıyor bitsede gitsek

İnşallah tatlım çıkış tarihi agustos sonu eylül başı gibi belli olacak sizinde olacaktır.
100 ler çok sıkıcı cidden şimdide sıkılıyorum artık şafak sıkıştırıyor bitsede gitsek

kesin tarih belli değil canım evet ama ömer yazıcıyla konuşmuş mazeret izinlerini geç gitti için eşitlenmiş ama 1 günde ceza vermişler geç gittiği için o yüzden sanırım 23 kasım bizim ama net değil bakalım..ben 23 diye bekliyorum ama :31:
ayy evet yaa sona yaklaştıkca dahada sıkıcı oluyor sanırım :19:

kesin tarih belli değil canım evet ama ömer yazıcıyla konuşmuş mazeret izinlerini geç gitti için eşitlenmiş ama 1 günde ceza vermişler geç gittiği için o yüzden sanırım 23 kasım bizim ama net değil bakalım..ben 23 diye bekliyorum ama :31:
ayy evet yaa sona yaklaştıkca dahada sıkıcı oluyor sanırım :19:

Çoook sıkıcı:ssz:
Bence daha erkendir çıkış trhnz

ne çiftmiş ne haneymiş ne şafakmış arkadaş kocaaaaaa 1 sene geçti bitmedi 457 gün..:51:

bayanlar, şafak kardişlerim, geçmiş tüm özel günlerini kutlar yanaklarınızdan mıncırırım.. çok oldu gelmeyeli hayırsız ilan edildim farkındayım ama çok yoğun çalışıyorum, cepten nete girebiliyorum o da sadece okuyabiliyorum yazdıklarınızı maşallah çok yazışıyonuz yetişemiyom, epey kaçırdığım yer oldu da :27:
şafak olmuş 91 şiştim valla. ya ben saymayı unuttum benimkine göre şafak 91 bi onu biliyom. benim hesap şaştı, ayar kaçtı deli oldum..

evet gelelim konuya; tabii ki kapıştık...:51:
dana empatiden habersiz allahın danası. ünivden kız arkadaşım tatile geldi cumartesi gece 12de çıkıcam işten, gazi de telefon bulmuş facede bende sçyledim gidemezsin zaten geç çıkıyosun dedi, böyle böyle dedim aradı sonra ille de gidecek misin dedi, başka fırsatımız yok dedim kapadı teli yüzüme.. kızla oturduğumuz toplasan 45dk hani.. yav eylülde o kızla ziyarete gittik biz onu tanıyo da ha.
sabah çarşıdaydı ouuuuu taş üstünde taş bırakmadı ben onu salamıyomuşum, zaten gideceksem ne söylüyomuşum, o kimmiş bi ton goy goy yaptı ben sustum, bu sefer sustum diye bi ton kızdı. en son sen bu artistliklerine devam et yedirecem ben bunları sana dedi faceyi kapattım gitti o da. 10 dk sonra aradı haaaalaaa goygoy peşinde bende çemkirdim eeeh yeter be diye çığırıverdim, uzatmıyorum susuyorrum uzatıpta canımı sıkma benim dedim, yine aynı laf artistliklerimi yedirecekmiş bana.. pırrrrrp düdük makarnası.:1:
ay şafak mı kıstırıyo anlamadım, durdun durdun sonuna geldik beni zıvanadan çıkartma diyo deli dana..

çok yoruluyom ben yeaaa, bitirsin gelsin bi an önce kasıldım artık..

ee siz nabıyonuz dicem de kim vardır ki bu saatte ?

kimsecikler yok ya kaç günden beri kızlarrrrr nerelerdesiniz acep?

gülşahcım aynı bildiğin gibi sen nasılsın..

türküüüüüü nerelerdesin kız sen bu arada daha sık gelmeye çalış :19:

canim iyiyimmmm bende ben telden giriom okuom o yuzden yazmaya biraz eriniyorum gülsen cok yogun calisiyo eda biliyosun mehtapta :) gizemde ehliyet kursuna gidip geliyo yani herkes bi kosusturmacada sizin askerlik nasil gidio bitanem

Selam kızlar:3:
Masallah yoklugumda epey kaynatılmıss o kadar cok dolmuski sayfalar okuyamadım yahu hepinizi falakaya yatırmak lazım buraları terkedip gitmissiniz hee:20:
Bu sbah itibariyle evime gelmis bulunmaktayım 1 hafta boyunca evde tekim bol bol verdiğim kararın dogru olup olmadıgını düsünmeye vaktim olacak, az önce dövmeciden geldim bileğime dövme yaptırdım ins pisman olmam güzel oldu gibi ya
Birde artık yepyeni bi sayfa acıyorum kendime cenk devri kapandı benm için artık yalnızca kendim için yasıycam hakkımda herseyin hayırlısını ver Yarabbim:113:

Son düzenleme:
cerencimmm çokk begendımmm bende ıstıomm kızzz :1:
canım resımlerıı atıom bakk :54:
:nazar: :nazar:
$IMG-20130814-WA0005.jpg$img-20130814-wa0002_001.jpg$Fotoğraf0298.jpg

canim iyiyimmmm bende ben telden giriom okuom o yuzden yazmaya biraz eriniyorum gülsen cok yogun calisiyo eda biliyosun mehtapta :) gizemde ehliyet kursuna gidip geliyo yani herkes bi kosusturmacada sizin askerlik nasil gidio bitanem

Kızlar nasılsinzz.. Cidden boş kaldı buralarr.. :26: hareketlndrmemiz lazım .. :1:

Selam kızlar:3:
Masallah yoklugumda epey kaynatılmıss o kadar cok dolmuski sayfalar okuyamadım yahu hepinizi falakaya yatırmak lazım buraları terkedip gitmissiniz hee:20:
Bu sbah itibariyle evime gelmis bulunmaktayım 1 hafta boyunca evde tekim bol bol verdiğim kararın dogru olup olmadıgını düsünmeye vaktim olacak, az önce dövmeciden geldim bileğime dövme yaptırdım ins pisman olmam güzel oldu gibi ya
Birde artık yepyeni bi sayfa acıyorum kendime cenk devri kapandı benm için artık yalnızca kendim için yasıycam hakkımda herseyin hayırlısını ver Yarabbim:113:

gülşahcım haklısın sanırım herkesin işi başımdam aşkın..neyse toplanırız artık yine :34: çok şükür iyi canım 12 yi bekliyorum 99 görücem ya azıcık heycanlıyım :8::16: senin nasıl gidiyor askerlik depük gecesi yaklaştı kız senin baya baya :nazar:

gizemm canım hiç sorma yaa kimsecşkler yok :31:

cerencimmmm nasıl yaa nolduuu?bir şey bilmiyorum cenk ile iyi gibiydiniz noldu birden tatlım? her şeyin hayırlısı olur inş güzelim..
bu arada dövmenin fotosunu istiyorum amaaaaaaaa :34:

gülşahcım haklısın sanırım herkesin işi başımdam aşkın..neyse toplanırız artık yine :34: çok şükür iyi canım 12 yi bekliyorum 99 görücem ya azıcık heycanlıyım :8::16: senin nasıl gidiyor askerlik depük gecesi yaklaştı kız senin baya baya :nazar:

gizemm canım hiç sorma yaa kimsecşkler yok :31:

cerencimmmm nasıl yaa nolduuu?bir şey bilmiyorum cenk ile iyi gibiydiniz noldu birden tatlım? her şeyin hayırlısı olur inş güzelim..
bu arada dövmenin fotosunu istiyorum amaaaaaaaa :34:

Ayy kamilecm sende bugün düşüyorsun cift haneye. Hayirli olsun bebeğim.. :16:

Back