• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Selam kızlar:3:
Masallah yoklugumda epey kaynatılmıss o kadar cok dolmuski sayfalar okuyamadım yahu hepinizi falakaya yatırmak lazım buraları terkedip gitmissiniz hee:20:
Bu sbah itibariyle evime gelmis bulunmaktayım 1 hafta boyunca evde tekim bol bol verdiğim kararın dogru olup olmadıgını düsünmeye vaktim olacak, az önce dövmeciden geldim bileğime dövme yaptırdım ins pisman olmam güzel oldu gibi ya
Birde artık yepyeni bi sayfa acıyorum kendime cenk devri kapandı benm için artık yalnızca kendim için yasıycam hakkımda herseyin hayırlısını ver Yarabbim:113:

Cerencmm.. Noldu tatlım ? Yeni bi sayfa demişsin. :/
Ins cok daha mutlu olursun bitanem..

gülşahcım haklısın sanırım herkesin işi başımdam aşkın..neyse toplanırız artık yine :34: çok şükür iyi canım 12 yi bekliyorum 99 görücem ya azıcık heycanlıyım :8::16: senin nasıl gidiyor askerlik depük gecesi yaklaştı kız senin baya baya :nazar:

gizemm canım hiç sorma yaa kimsecşkler yok :31:

cerencimmmm nasıl yaa nolduuu?bir şey bilmiyorum cenk ile iyi gibiydiniz noldu birden tatlım? her şeyin hayırlısı olur inş güzelim..
bu arada dövmenin fotosunu istiyorum amaaaaaaaa :34:

bebegım depuk gecesı yapmayalım dedık cunku amelıyat olmazsa gerı gıdebılır o yuzden toplu depuk gecesı yapalım dedık

gizemmm hiç sorma yaa heycanlıyım ama 99 demesi bile zor gelimiycek her ne kadar 100 e yakın olsada :9: bitsede kurtulsak dimi ama..
nasılsın canım bu arada?kurs nasıl gidiyor?

Ay cnm bnm ya aynen öyle de koskaca 90 gun ya :1:
Kursun teorik kısmı bitti. Pzt direksyon dersleri başlıyo :) sen napiyosun

Ay cnm bnm ya aynen öyle de koskaca 90 gun ya :1:
Kursun teorik kısmı bitti. Pzt direksyon dersleri başlıyo :) sen napiyosun

şimdi o 90 gün gözümüzde büyüyor ama canım yaa hele ömer nasıl geçicek deyip duruyor..neyse bunada şükür bitti sayılır artık dimi ama :1:
ohh ne güzel canım :nazar:
evdeyim canım benimde hazırlıklarım başladı sayılır son 10 gün sonra Ankara beni bekliyor :31:

şimdi o 90 gün gözümüzde büyüyor ama canım yaa hele ömer nasıl geçicek deyip duruyor..neyse bunada şükür bitti sayılır artık dimi ama :1:
evdeyim canım benimde hazırlıklarım başladı sayılır son 10 gün sonra Ankara beni bekliyor :31:

canımm bugun dusuosun cıft haneleree hayırlı olsunn bıtanem okulun erkenmı acılıo

Öyle tatlim ya bi bakmışz 90 gunde bitecekkk:))
Oo cok az kalmis kamilecm iyi oluck sanada değişimm

Öyle tatlim ya bi bakmışz 90 gunde bitecekkk:))
Oo cok az kalmis kamilecm iyi oluck sanada değişimm

ahh ahh inş canım bitiverse :16:
kesinlikle canım çok iyi olacak hem çalışacağım ya günlerde hızlı geçer ama hala ayrılacağım için içim bi garip alışamadım sanırım son günler böyle oluyor :31:

ahh ahh inş canım bitiverse :16:
kesinlikle canım çok iyi olacak hem çalışacağım ya günlerde hızlı geçer ama hala ayrılacağım için içim bi garip alışamadım sanırım son günler böyle oluyor :31:

Vedalarin hepsi zor cnm ya.. :(
Kesinlikle iyi olur zmn gecr ya .. Okul açılsin diye bnde can atıyorm. Ilk defa okulun başlamasini bu kadar cok istiyorum :)) okul acılınca safak 60 civari mi ne olck

Vedalarin hepsi zor cnm ya.. :(
Kesinlikle iyi olur zmn gecr ya .. Okul açılsin diye bnde can atıyorm. Ilk defa okulun başlamasini bu kadar cok istiyorum :)) okul acılınca safak 60 civari mi ne olck

60 kulağa çok hoşşş geliyor amaaaaaaa :16:
aynen canım yaa bende açılsın istiyorum hatta dahada genişletirsem bu yazın bitmesini hiç bu kadar çok istememiştim :1:

60 kulağa çok hoşşş geliyor amaaaaaaa :16:
aynen canım yaa bende açılsın istiyorum hatta dahada genişletirsem bu yazın bitmesini hiç bu kadar çok istememiştim :1:
Haha aynennn bak 60 hicc de fena degil :))
Dahada genişletelmm. Hic bi senenin böyle hızlı bitmesini istememstm.. Akışına birakacagmz günler gelsn artik ya takvim ay saat takip etmekten yoruldummm :) :D

Haha aynennn bak 60 hicc de fena degil :))
Dahada genişletelmm. Hic bi senenin böyle hızlı bitmesini istememstm.. Akışına birakacagmz günler gelsn artik ya takvim ay saat takip etmekten yoruldummm :) :D

en iyisi bu oldu sanırım :1: ahh ahhh hiç sorma canım yaa yorulmak ne kelime :47: BIKTIMMM BIKTIMMM

Çoook az daha sabırr kurtıluyoruzz askerliktenn:7:

Gülşennn bitsin artık bitsin..

cerencimmmm nasıl yaa nolduuu?bir şey bilmiyorum cenk ile iyi gibiydiniz noldu birden tatlım? her şeyin hayırlısı olur inş güzelim..
bu arada dövmenin fotosunu istiyorum amaaaaaaaa :34:

iyi degildik kuzum son demlerimizi yasıyoduk uzatmalı olarak ha yarın gene gelecek büyük ihtimal aramaz ins aramaz bende bunu istiyorumda ararsada cvp vermeyi düsünmüyorum evde tek oldugumu biliyo tlfna cıkmayınca kapıma gelmesinden korkuyorum
buda dövmem nasl kızlar durmadan krem sürdüğüm için parlıyo dövmem ne yazdıgını anlayabildiniz mi yaa:1:
$2013-08-16-9029.jpg$2013-08-16-9027.jpg

Son düzenleme:
cerencimmm çokk begendımmm bende ıstıomm kızzz :1:
canım resımlerıı atıom bakk :54:
:nazar: :nazar:
Eki Görüntüle 779530 Eki Görüntüle 779529 Eki Görüntüle 779528

ayy cok güzell ben tektası göremeden ayrıldım vah vahh:1: nasl bi duygu kııızz hep istedim almadı öküz
Cerencmm.. Noldu tatlım ? Yeni bi sayfa demişsin. :/
Ins cok daha mutlu olursun bitanem..
Fikir ayrılıkları düsünce farklılıkları tamamen zıt iki karakter ne kadar birlkte durabilirse bizde o kadar durduk iste. Kredimizi tükettik olmuyo ins mutlu olucam bitanem tsk ederim:54: çift haneler hayrlı olsun kuzumm yeni gördüm ben :16:

Hayalini kuruyorum kaç gündür kaç zamandır
Bu kararı almak için geç mi kaldım Allah' ım

Zor değil inanırsam bütün mesele karar vermem
Ben de kendi payıma düşeni yaptım.

Bütün çivilerimi tek tek sökeceğim
Hayatıma yeniden yön vereceğim
Bütün dikenlerimi keseceğim
Sırada sen varsın.

bize gelsin mi gülsahh :89:

[video=youtube;DNpkA-TR808]http://www.youtube.com/watch?v=DNpkA-TR808[/video]

ayy cok güzell ben tektası göremeden ayrıldım vah vahh:1: nasl bi duygu kııızz hep istedim almadı öküz

Fikir ayrılıkları düsünce farklılıkları tamamen zıt iki karakter ne kadar birlkte durabilirse bizde o kadar durduk iste. Kredimizi tükettik olmuyo ins mutlu olucam bitanem tsk ederim:54: çift haneler hayrlı olsun kuzumm yeni gördüm ben :16:
canım walla takmak içimden gelmediği için şuan bi duygum yok

Hayalini kuruyorum kaç gündür kaç zamandır
Bu kararı almak için geç mi kaldım Allah' ım

Zor değil inanırsam bütün mesele karar vermem
Ben de kendi payıma düşeni yaptım.

Bütün çivilerimi tek tek sökeceğim
Hayatıma yeniden yön vereceğim
Bütün dikenlerimi keseceğim
Sırada sen varsın.

bize gelsin mi gülsahh :89:

[video=youtube;DNpkA-TR808]http://www.youtube.com/watch?v=DNpkA-TR808[/video]

gelsin walla kuzumm ahh ahh