Selam kızlar
Masallah yoklugumda epey kaynatılmıss o kadar cok dolmuski sayfalar okuyamadım yahu hepinizi falakaya yatırmak lazım buraları terkedip gitmissiniz hee
Bu sbah itibariyle evime gelmis bulunmaktayım 1 hafta boyunca evde tekim bol bol verdiğim kararın dogru olup olmadıgını düsünmeye vaktim olacak, az önce dövmeciden geldim bileğime dövme yaptırdım ins pisman olmam güzel oldu gibi ya
Birde artık yepyeni bi sayfa acıyorum kendime cenk devri kapandı benm için artık yalnızca kendim için yasıycam hakkımda herseyin hayırlısını ver Yarabbim:113:
Ayy kamilecm sende bugün düşüyorsun cift haneye. Hayirli olsun bebeğim..
gülşahcım haklısın sanırım herkesin işi başımdam aşkın..neyse toplanırız artık yineçok şükür iyi canım 12 yi bekliyorum 99 görücem ya azıcık heycanlıyım senin nasıl gidiyor askerlik depük gecesi yaklaştı kız senin baya baya
gizemm canım hiç sorma yaa kimsecşkler yok
cerencimmmm nasıl yaa nolduuu?bir şey bilmiyorum cenk ile iyi gibiydiniz noldu birden tatlım? her şeyin hayırlısı olur inş güzelim..
bu arada dövmenin fotosunu istiyorum amaaaaaaaa
gizemmm hiç sorma yaa heycanlıyım ama 99 demesi bile zor gelimiycek her ne kadar 100 e yakın olsadabitsede kurtulsak dimi ama..
nasılsın canım bu arada?kurs nasıl gidiyor?
bebegım depuk gecesı yapmayalım dedık cunku amelıyat olmazsa gerı gıdebılır o yuzden toplu depuk gecesı yapalım dedık
Ay cnm bnm ya aynen öyle de koskaca 90 gun ya
Kursun teorik kısmı bitti. Pzt direksyon dersleri başlıyo :) sen napiyosun
şimdi o 90 gün gözümüzde büyüyor ama canım yaa hele ömer nasıl geçicek deyip duruyor..neyse bunada şükür bitti sayılır artık dimi ama
ohh ne güzel canım
evdeyim canım benimde hazırlıklarım başladı sayılır son 10 gün sonra Ankara beni bekliyor
canımm bugun dusuosun cıft haneleree hayırlı olsunn bıtanem okulun erkenmı acılıo
Öyle tatlim ya bi bakmışz 90 gunde bitecekkk:))şimdi o 90 gün gözümüzde büyüyor ama canım yaa hele ömer nasıl geçicek deyip duruyor..neyse bunada şükür bitti sayılır artık dimi ama
ohh ne güzel canım
evdeyim canım benimde hazırlıklarım başladı sayılır son 10 gün sonra Ankara beni bekliyor
Öyle tatlim ya bi bakmışz 90 gunde bitecekkk:))
Oo cok az kalmis kamilecm iyi oluck sanada değişimm
ahh ahh inş canım bitiverse
kesinlikle canım çok iyi olacak hem çalışacağım ya günlerde hızlı geçer ama hala ayrılacağım için içim bi garip alışamadım sanırım son günler böyle oluyor
Vedalarin hepsi zor cnm ya..
Kesinlikle iyi olur zmn gecr ya .. Okul açılsin diye bnde can atıyorm. Ilk defa okulun başlamasini bu kadar cok istiyorum :)) okul acılınca safak 60 civari mi ne olck
Haha aynennn bak 60 hicc de fena degil :))60 kulağa çok hoşşş geliyor amaaaaaaa
aynen canım yaa bende açılsın istiyorum hatta dahada genişletirsem bu yazın bitmesini hiç bu kadar çok istememiştim
Haha aynennn bak 60 hicc de fena degil :))
Dahada genişletelmm. Hic bi senenin böyle hızlı bitmesini istememstm.. Akışına birakacagmz günler gelsn artik ya takvim ay saat takip etmekten yoruldummm :)
Çoook az daha sabırr kurtıluyoruzz askerliktenn
cerencimmmm nasıl yaa nolduuu?bir şey bilmiyorum cenk ile iyi gibiydiniz noldu birden tatlım? her şeyin hayırlısı olur inş güzelim..
bu arada dövmenin fotosunu istiyorum amaaaaaaaa
cerencimmm çokk begendımmm bende ıstıomm kızzz
canım resımlerıı atıom bakk
Eki Görüntüle 779530 Eki Görüntüle 779529 Eki Görüntüle 779528
Fikir ayrılıkları düsünce farklılıkları tamamen zıt iki karakter ne kadar birlkte durabilirse bizde o kadar durduk iste. Kredimizi tükettik olmuyo ins mutlu olucam bitanem tsk ederimCerencmm.. Noldu tatlım ? Yeni bi sayfa demişsin. :/
Ins cok daha mutlu olursun bitanem..
canım walla takmak içimden gelmediği için şuan bi duygum yokayy cok güzell ben tektası göremeden ayrıldım vah vahhnasl bi duygu kııızz hep istedim almadı öküz
Fikir ayrılıkları düsünce farklılıkları tamamen zıt iki karakter ne kadar birlkte durabilirse bizde o kadar durduk iste. Kredimizi tükettik olmuyo ins mutlu olucam bitanem tsk ederimçift haneler hayrlı olsun kuzumm yeni gördüm ben
Hayalini kuruyorum kaç gündür kaç zamandır
Bu kararı almak için geç mi kaldım Allah' ım
Zor değil inanırsam bütün mesele karar vermem
Ben de kendi payıma düşeni yaptım.
Bütün çivilerimi tek tek sökeceğim
Hayatıma yeniden yön vereceğim
Bütün dikenlerimi keseceğim
Sırada sen varsın.
bize gelsin mi gülsahh :89:
[video=youtube;DNpkA-TR808]http://www.youtube.com/watch?v=DNpkA-TR808[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?