• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

Eklentiler

• $Fotoğraf1674.webp
    $Fotoğraf1674.webp
    12 KB · Görüntüleme: 45
walla ben cok gıcık oluorum. boğasım gelıo :1: bide ewlılık düğünü görunce tepem atıo bnm :19:
gerçi acısını cıkardım şu sıralar.. dagıtım iznine gelmıstı askerım.. ama bu aksam gttı.. yolda şuanda.. :/

şafak 384

Oncelikle, allah kavustursun cnm.. izinden sonrasi cok zor oluyor :(

benim askerimde ankara-cankaya`da, 1,5 ay bitti ustalikta.. tam olarak nerede> ayni yerdir diye dusunuyorum :)

(ayni yer ise) sampiyonlar ligine gidiyor sekerim, heryer rutbe :) benimki nobet tutarken 10 dkya yakin selam durur halde bekledigim oluyor dedi :)))
temiz pak, yemekleri duzgun, korkma daha iyi biryere gidemezdi askerin ;) biraz kati tabii ki diger yerlere gore, cunku daha ust duzey biryer yok gidilebilecek askeriyede :)

carsiya cikmaya baslasin daha rahat olur.

HAKKARİ DE GÖREV YAPAN BİR UZMAN ÇAVUŞ TARAFINDAN SAYFAMIZA GÖNDERİLEN MESAJI SİZLERLE PAYLAŞIYORUM

Bu yazdığımı okuyan herkesin bunu paylaşmasını istiyorum bizler Hakkari Şemdinlide görev yapan uzman çavuşlar olarak tüm arkadaşlarım adına yazıyorum temmuzun 23 ünden itibaren çatışma devam ediyor ve ana kuzuları can veriyor o.çocukları köyün içinden bizlere ateş açıyor ama bizim yetkimiz yok yerleşim yeri olduğu için karşılık veremiyoruz versem de suçlu oluyorum benim ülkemin yasaları beni haksız buluyor buradan sesleniyorum paylaşın ve yayın bu acı gerçekleri yeter artık yeter 2 kardeşimizi daha verdik toprağa neden ne için vatansa vatan ama kendi vatanımın yasaları beni suçlu buluyor.

VE TELEVİZYONLARDA GEÇEN HABERLERDE 1000O BİN ASKERLE OPERASYONUN DEVAM ETTİĞİNİ SÖYLÜYORLAR AMA ALAKASI YOK ŞUAN 350 KİŞİYLE MÜDAHALE EDİYORUZ 3 TANE ÇAPULCUYA PAPUÇ BIRAKACAK HALİMİZ YOK SIKINTI KÖYÜN İÇİNDEN ATTIKLARI İÇİN BİZİM KÖYE ATMA YETKİMİZ YOK ŞU DA BİLİNSİN Kİ ADI GEÇEN YİĞİTLER KÖYÜNÜN HEPSİ TERÖRİSTTİRRR..

resmen sinirlerim bozuldu yazıyı okuduktan sonra böyle saçmalık görmedim derlerdi de inanmazdım oyle olur mu diye adı batsın artık bu dewletın askerlerimiz pisi pisine şehit oluyor çok üzüldüm çokk

HAKKARİ DE GÖREV YAPAN BİR UZMAN ÇAVUŞ TARAFINDAN SAYFAMIZA GÖNDERİLEN MESAJI SİZLERLE PAYLAŞIYORUM

Bu yazdığımı okuyan herkesin bunu paylaşmasını istiyorum bizler Hakkari Şemdinlide görev yapan uzman çavuşlar olarak tüm arkadaşlarım adına yazıyorum temmuzun 23 ünden itibaren çatışma devam ediyor ve ana kuzuları can veriyor o.çocukları köyün içinden bizlere ateş açıyor ama bizim yetkimiz yok yerleşim yeri olduğu için karşılık veremiyoruz versem de suçlu oluyorum benim ülkemin yasaları beni haksız buluyor buradan sesleniyorum paylaşın ve yayın bu acı gerçekleri yeter artık yeter 2 kardeşimizi daha verdik toprağa neden ne için vatansa vatan ama kendi vatanımın yasaları beni suçlu buluyor.

VE TELEVİZYONLARDA GEÇEN HABERLERDE 1000O BİN ASKERLE OPERASYONUN DEVAM ETTİĞİNİ SÖYLÜYORLAR AMA ALAKASI YOK ŞUAN 350 KİŞİYLE MÜDAHALE EDİYORUZ 3 TANE ÇAPULCUYA PAPUÇ BIRAKACAK HALİMİZ YOK SIKINTI KÖYÜN İÇİNDEN ATTIKLARI İÇİN BİZİM KÖYE ATMA YETKİMİZ YOK ŞU DA BİLİNSİN Kİ ADI GEÇEN YİĞİTLER KÖYÜNÜN HEPSİ TERÖRİSTTİRRR..

resmen sinirlerim bozuldu yazıyı okuduktan sonra böyle saçmalık görmedim derlerdi de inanmazdım oyle olur mu diye adı batsın artık bu dewletın askerlerimiz pisi pisine şehit oluyor çok üzüldüm çokk

yk yk inanmayın böle şeylere düşünsene bi snce tsk bi personelinin hemde uzman çavış bilgi açıklamasına izin werirmi kaldıki hç bi asker acemi bile olsa bu şekilde açık açık kamuoyuna bilgi weremz anca eşine dostuna söler telde ama onun dışında böle bi bilgilendirme yazısı niteliğinde yapmz hç bi asker karakter olarak yapmz hmde suçtur ztn yapamz bnm bi arkımın sewgilisi tim di telde bile en ufak bi imada bulunsun bn bi süre sni arıyamıcm die hmn telefonlar kesiliodu sıkmayın canınızı bunları okuyup kızlar

Özledimm.. Çok özledim.

Geleceğin günü bekledim.

Sen mutsuz, günlerim ruhsuz

Aşksız olmazmış öğrettin..

Çok sevdim .. Çok sevmişim..

Sensizken bunu ezberledim..

Beni yoran sensizlik, Diğer adı hasretlik.

Ölümüne de sevdik. Neden ayrıyız?

Sen orada ben burada, Gözümüzde yaşlarda..

İkimizde bir yastıkta uyuyamadık..
:14::14:

ayrılık dedikleri ölümdende betermiş acaba hangi gözler ayrılırken gülermiş ! ayrılık bile ağlardı ayrılığı yaşasaydı ! ayrı kalmaktan yoruldu kalbm ! şafak 385

beklemekten değil özlemekten yoruldm... aramızda milyonlarcca insan milyonlarca yol milyonlarca şehir var buna rağmen benim yollarım hep sana çıkıyor...

beklemekten değil özlemekten yoruldm... aramızda milyonlarcca insan milyonlarca yol milyonlarca şehir var buna rağmen benim yollarım hep sana çıkıyor...Şükürler olsun O'na Beni sana yazmış seni bana ♥ şafak 384

şehit haberlerinden sonra ne topiğe girebilcek hal ne de yazacak hal kalmadı bende artık gerçekten vatan sağolsun falan denilmiyo Allah tez günde belalarını versin ölsün gebersinler ne mutlu türküm diyene :72:

Back
X