• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

günaydın kuzular.naslsınız ?

ay bana işi öğreten herifin izine çıkacağı tuttu sinir şey:47: bu patrondan bozma adamlada hiç geçinemiyorum :27: dua edin bir hafta sağ sağlim geçsin:50:

Giden gitti yürek kaldı peşinde
Mevsim döndü hazan düştü çiçeklere
Kalan bilir kalan susar hep sessizce
Son susan söyler son sözü kalbiyle

Her yanım ayrılık her yanım hüzün şimdi
Hep biraz kırık gibi yarım atar yüreğim
Ödül müdür ödünç müdür ayrılığın zehirden iksiri

errescim sakin ol biter gider hepsi nası olalım depresyona girdğm insn gbi muammele görmedğm bi iş günü dha :47: aşkımıda çk özledm onunlada doru düzgün konuşamıorm konuştğm yetmio çarşısıda yk sanalda olsa yüzünüde göremiorm :50: berbat bi hytım wr yani

errescim sakin ol biter gider hepsi nası olalım depresyona girdğm insn gbi muammele görmedğm bi iş günü dha :47: aşkımıda çk özledm onunlada doru düzgün konuşamıorm konuştğm yetmio çarşısıda yk sanalda olsa yüzünüde göremiorm :50: berbat bi hytım wr yani

iiş ile ilgili ne sıkıntın var canım ya hayırdır ? aman gördükçe daha kötü oluyorsun gerçekten bak ,kavgada hiç bitmyor.benimde iiçim çıkcak gibi aramızda limoni nefes alamıyorum.daha 7 ay var sıkıştırıyor mu ne ? daha çok erken ya :50:

Son düzenleme:
iiş ile ilgili ne sıkıntın var canım ya hayırdır ? aman gördükçe daha kötü oluyorsun gerçekten bak ,kavgada hiç bitmyor.benimde iiçim çıkcak gibi aramızda limoni nefes alamıyorum.daha 7 ay var sıkıştırıyor mu ne ? daha çok erken ya :50:

ah canım bnm bi bilsen biz burda neler yaşıorz burası haywan pazarı gbi bize çiftliklerindeki haywanlar gbi dawranıolar hngi birini anlatayım bitmz yetmez diorm ya haywan pazarı burası insanlığımı unuttm bn burda:14: paraya ihtiyacım olmasa patronların yüzünü tükürmek ne kelime pisliğimi yapar giderim çk afedersin okdr yani nese bnide sıkıştırıo galiba ama çk erken sıkışıorz kalan zmn nası geççek snra :50: sz ndn kwga ediosnz bitanem anlat kurtul:kkk:

ah canım bnm bi bilsen biz burda neler yaşıorz burası haywan pazarı gbi bize çiftliklerindeki haywanlar gbi dawranıolar hngi birini anlatayım bitmz yetmez diorm ya haywan pazarı burası insanlığımı unuttm bn burda:14: paraya ihtiyacım olmasa patronların yüzünü tükürmek ne kelime pisliğimi yapar giderim çk afedersin okdr yani nese bnide sıkıştırıo galiba ama çk erken sıkışıorz kalan zmn nası geççek snra :50: sz ndn kwga ediosnz bitanem anlat kurtul:kkk:
ya bunaldıkca sarıyor işte olur olmaz ne olsun :) kız başka iş arasana biryandan.ne yapıyorlar ama anlat azıcık.

:51: selam artizlerr :51:

bende manitamlaa konuşmyrum 2 gündür:ssz: 2 gün 2.5 saat olduu:25: ahhhhhhh ahhhhhhh....şkk acısıı cekyrumm:24:

dertlendim şimdi o zman orhan babadan giriyorum;
Vazgeç gönlüm sen bu aşktan vazgeç gönlüm sen bu aşktan
Sana kıymet verenmi var sana kıymet verenmi var
Unut dertten zevk almayı unut dertten zevk almayı
Seni ancak seven anlar seni ancak seven anlar......

oooffff ullen ooofffff:27:

bende manitamlaa konuşmyrum 2 gündür:ssz: 2 gün 2.5 saat olduu:25: ahhhhhhh ahhhhhhh....şkk acısıı cekyrumm:24:

size noldu canım:44:

ondanmı yoktun buralarda sen :23:

canım askerim telefon kullanıyoda sürekli arıyo yani saatlerce konuşuyoruz geri kalan zamanlarımda da çeyizle uğraşıyorum pek fırsat bulamıyorum ama çeyiz hazırlığına son verdim artık buralarda olcam:13:

matmazel çeyizlerini görmek isteriiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzz:42:
neler aldın gıııı anlatt..:16:

hyrr ne alakaa gızz...ctsi karşıya gttik ailecek..
pazar ew temzle cart curt misafir...
bgnde geldim işte..canm cok sklyooree yaa iş yok gç yokkk...deli olcaaammm..
nee aşktaaa nde iştee şansım varr
vay anasını be n çok şey yapmışsın.araştırıyormusun iş.sen zaten çalışırken 50 tane iş olur yokken olmaz
canım askerim telefon kullanıyoda sürekli arıyo yani saatlerce konuşuyoruz geri kalan zamanlarımda da çeyizle uğraşıyorum pek fırsat bulamıyorum ama çeyiz hazırlığına son verdim artık buralarda olcam:13:

ne aldın kız buraya girene engel olacak kadar:1:

bilemiyorum arttk neyin yuzunden:27:
şu tel mesajlaşma yuzunden oldgu kesinde:9:

matmazel çeyizlerini görmek isteriiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzz:42:
neler aldın gıııı anlatt..:16:

bizde çeyizler yüzünden tartışmıştık askerimle benim çarşı pazar gezmeme çok kızıyo alma hiçbişiy ben gelince birlikte alırız dedi bende ısrar etmedim.
yemek takımı,kahvaltı takımı,nevresim vs. şeyler aldım işte:12:

Back