- 20 Mayıs 2012
- 599
- 17
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
noluyor kuzucummmmm:18:kızlar boğuluorm![]()
NE DEMEK CANIM ARKADAŞIM ELBET VARDIR HAYIR RABBİM GÜLDÜRÜR YÜZLERİNİ
bna kredi kartı demeeeeeee![]()
sağ ol canım.neden kız neden demiiyim senindemi başın yandı![]()
babamdan ötürü diyom tatlım ya çektik biraz da kredi kartı yüzünden o yüzden hiç tavsiye etmiyom
bnde düşündm bir arada hemen vazgeçtim intten çeyizlik daha uygun alırım diye de ağzımız yandıya bir kere hemen vazgeçtimm![]()
limitini düsük düsünüyorum maaşımdan az yani bkalım .hayırlısıysa olsun
iyi düşün tatlım öyle al krediyi
bilmiyorum ya hayırlısıysa olsun.vallahi bak banada daraltı geldii şimdi hoffff
gelmesin gitsin daraltı içini ferah tut hayırlısı olursa alırsın şekerimm
yok be cnım ondan değil .içim sıkılıyo hoflamak geliyor içimden.sen napıyosun nasıl işler
selam kizlarrr ben pek girmiyorum ama vakit buldukca sizi takip etmeye calisiorum safagim 211 izini dustum ama daha izin kuullanmadik insallah kasimda mehtabimizz 92/1 yareniyimm( esimi cok ozledim bennnn konyada yasiyorum, 20 yasindayim.
anladım canım.
nasıl olsun işler tatlım yoğunuz baya ya ay sonu geliyor ya otele gidip sayım yapılcak demirbeşlar hiç oluşturulmadı onlar oluşturulcak vergi dairesine gidilcek
2 bayanız çok yorulyoz senin nasıl işler
ben okadar yoğun değilim canım tam muhasebe değil aslen yaptığım burada.sen nerenn muhasbesini tutuyorsun ki?ve ne zamandır
tskler caanimmmm :)))![]()
şöyleki tatlım 1 otel ve 1 emlak ofisi ayrı şirketler ama patronlar ortak 2 si otel oteldekinin biri ilede emlaktaki ortak anlıcan halimz vahim
1 yıl oldu
offf şu 200lerde bitmedi gitti
Atarsa 232![]()
heh sen şafağın bi başlarında gel bi de sonlarında sonra bitmedi de hıh![]()