selam kızlar ben 91/4 yareniyim :)
usta birlikleriniz açıklanmış sanırım hepinize ve askerlerinize hayırlı olsun..
inşallah su gibi akıp gider günleriniz![]()
saol cnm sennki acemi usta nerelerde yaptı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar ben 91/4 yareniyim :)
usta birlikleriniz açıklanmış sanırım hepinize ve askerlerinize hayırlı olsun..
inşallah su gibi akıp gider günleriniz![]()
bişeyi çok merak ediyorum herkes birbirini tanımadığına göre neye göre adam seçiliyo burda yani benim yazdıklarım ortada verilen cevaplar ortada yok gibi zaten :) nedir yani sizi cezbedip cevap vermeye yönlendiren söyleyin onu yapayım ben de yazdıklarıma cevap alayım burda sizlerle birşeyler paylaşmak birşeyleri azaltmak için varım nedir sebep yaa çatlayacam kaç gündür foruma değil duvara yazıyorum sanki iyi dileklerde de bulunuyorum ama nafile ne yapiimm ne yapmalıyım söyleyin lütfen bu kavga etmek için yada şikayet amaçlı yazmadım sadece inceden sitemim var yalnız kaldığımı hissediyorum ve gerçekten ağırıma gidiyo ben de asker yareniyim sizlerden biriyim neden dışlanıyorum![]()
Cnm benim aşk olsun kimsenin kimseyi dışladığı Yok burda herkesin derdi aynı herkes dertlesmek için burda tabi... Denk gelmemiştir yazıların tanisalim bakalım kimsin kimlerdensin![]()
Gozdeee neree kactin kuzu çıkmış mi yola senin ki ?
aynn burda herksn derdi sıkıntısı paylaşımı aynı asker yareni aramza hg dielim ozmn
Bende dedim ama gitmiş...
çıktı çıktı 15:15te çıktı 21:15te izmr garajında olck karşılıcm ordan görümcemi ayarladm anelerini oyalıck onlar gelmesn die çk heycnlıyım yawrum yaaa hm szn içn hm bnm içn hyrlı hbrler geldi bugn bide ustalığı güzel yere çıktımı değmeyn keyfime burdan döndümü çanakkaleye 1 2gn içnde açıklanck we ustaya gtck![]()
bişeyi çok merak ediyorum herkes birbirini tanımadığına göre neye göre adam seçiliyo burda yani benim yazdıklarım ortada verilen cevaplar ortada yok gibi zaten :) nedir yani sizi cezbedip cevap vermeye yönlendiren söyleyin onu yapayım ben de yazdıklarıma cevap alayım burda sizlerle birşeyler paylaşmak birşeyleri azaltmak için varım nedir sebep yaa çatlayacam kaç gündür foruma değil duvara yazıyorum sanki iyi dileklerde de bulunuyorum ama nafile ne yapiimm ne yapmalıyım söyleyin lütfen bu kavga etmek için yada şikayet amaçlı yazmadım sadece inceden sitemim var yalnız kaldığımı hissediyorum ve gerçekten ağırıma gidiyo ben de asker yareniyim sizlerden biriyim neden dışlanıyorum![]()
selam gençlerrr......![]()
Küboşum nerdesin yaa, usta birliğimiz belli oldu Kıbrıs :))
Handem benim safağımı sen düzelttirmiştin ama bu kez sen karıştırdın galiba :))
Küboşum nerdesin yaa, usta birliğimiz belli oldu Kıbrıs :))
Handem benim safağımı sen düzelttirmiştin ama bu kez sen karıştırdın galiba :))
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr usta birliği ankaraaaaaaaaa![]()
sen cewap ver bakymm şu kızı nyee arnza almysnz?nden yazdklarna cevap yazmysznz? siz ada mı secysnzz??
koptmm kıza yaaaaaaaaaa hala glyrm![]()
Dalga geçme kuzu bee![]()