Cnm daha mayis in basinda gelmio mu, bilet için erken degil mi? Gunu bi belli olsun Ben burdan ucak biletini alcam :2:
hayır canım bizim acemiliğimiz 60 gün haftaya yanımda olcak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm daha mayis in basinda gelmio mu, bilet için erken degil mi? Gunu bi belli olsun Ben burdan ucak biletini alcam :2:
hayır canım bizim acemiliğimiz 60 gün haftaya yanımda olcak![]()
bilmiyorum ki canım acemilik 60 güne düştü demişlerdi ama bazı yerlerde düşmemiş benim aklım karıştı:44::44:Benim yine aklim karisti bizim o zman erkn aciklanio![]()
hdi be açıklandn bn stres oldm wala![]()
hdi be açıklandn bn stres oldm wala![]()
Kuzum senin de 75 gun degil miydi sizin niye Bugun aciklanmio? Beynim sulandi yine)
Evvwt usta birligimiz Kibris Kizlar![]()
kızlarrrr izmir bornava çıktı ayyy çok mutlu oldum:87::87:
darısı başına tatlişkomayyyyy inanmıormmmmmmm kızlar çk swindm gerçktn çk çk mutlu oldm ohh ii hdi allahıma şükür![]()
darısı başına tatlişkombu arada senin ismin neydi unuttum canım?
![]()
amin cnm inş gzde bnm adım![]()
ayyyyy inanmıormmmmmmm kızlar çk swindm gerçktn çk çk mutlu oldm ohh ii hdi allahıma şükür
ağlıcm yaa gözlerm doldu wala kızlar çk mutlu oldum wala ayyyy kndim gbi sewindm
Valla askerim pek memnun olmasa da Ben cok sevindim bizim dogu ihtimalimiz yuksekti cunku sevuncten havalara ucucam![]()
heycandan unuttum canım kusura bakma daha önce tanışmıştık oysa ki![]()
Valla askerim pek memnun olmasa da Ben cok sevindim bizim dogu ihtimalimiz yuksekti cunku sevuncten havalara ucucam![]()
bnde sennkini unuttm biliomsn akıllar yerinde diilki çk normal :26:
allahhmmmmmm negüzxel bi gn aşkımı salmşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr garaja gdiomşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş