• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

Kuzum senin de 75 gun degil miydi sizin niye Bugun aciklanmio? Beynim sulandi yine ;))

yk kuzum doru hatırlıosn bzm 75gn bn szden hbr bekliorm szn içn streslendm bnde heycnlıyım wala sznle birlkte :53: buarada bzm hwadeğişimi pzt ye kaldı pzt belli olck ztn 8gnü gtti gelmesyle gtmesi bir olck

Son düzenleme:
slm kızlar usta birlikleri belli olan arkadaşlar tebrikler Allahım hayırlısıyla gelmeyi nasip etsin inş sizlerin adına çok sevindim dilerim rahat huzurlu bir askerlik yaparlar benim eşim de bilecikteydi dağıtım oldu bugün ist havaalanında bekliyo uçağı saat 9 gibi burda inş hayırlısı olsun kocam gelsin de sonrasında rahat etsin de nereye gittiğinin bi önemi yok hayırlısıyla bana dönsün de inş daha ne isterim... :14::14::14::14::14::14::14::16::16:

heycandan unuttum canım kusura bakma daha önce tanışmıştık oysa ki:17:

bnde sennkini unuttm biliomsn akıllar yerinde diilki çk normal :26:
Valla askerim pek memnun olmasa da Ben cok sevindim bizim dogu ihtimalimiz yuksekti cunku sevuncten havalara ucucam :72:

allahhmmmmmm negüzxel bi gn aşkımı salmşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr garaja gdiomşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

selam kızlar ben 91/4 yareniyim :)
usta birlikleriniz açıklanmış sanırım hepinize ve askerlerinize hayırlı olsun..
inşallah su gibi akıp gider günleriniz:nazar:

Back
X