kızlar nişanı attım artık asker beklemiyorum![]()
hemen anlatıyorsun ,girer grmezz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar nişanı attım artık asker beklemiyorum![]()
hemen anlatıyorsun ,girer grmezz
dün çarşıda işlerim var dedi traş olup bilet alacaktı ama gecikti.Bugünde msn e girdi ama fazla durmadı askeriyeye gidicez dedi bende tamam madem seni bu kadar sıkıyorum bundan sonra bi nişanlım var deme dedim.Bitti artık dedim yapamıycam ben![]()
çok şükür önemli bir şey yokmuş.tatlım bunlar hep olağan şeyler olacak olanda.sen cok hassas davranmışsın belki oda sinirli ve gergindi.bu usta yerleri belli oldu ya şimdi tam alıştılar haydi farklı yere farklı insnlar içne gidicekler çok byuk sıkıntı stres anlayış göstermemiz gerekiyor ama sen böyle ufacık seyde bitirdim dersen o cocuğa o askerlik bitmez ki bitanem ya snada günah onada
ama napayım benle ne çok ilgilenirdi ama şimdi görmezden geliyo gibi usta yeri de izmir kuzeni var orda evci çıkarsa geceleri dışarı çıkarlar ben bilmiyorum bekleyemiycem böyle![]()
çok faazla kıskançlık iyi değil bak kendinede ilişkinizede çok zarar verirsin.o zaten senin bunu unutma olmasa 6 yıl gelemezdiniz buralara.yapacak adam olsa senn yanında bile yapar.sen şimdiden neleri düşünüyorsun.gece dışarı felan çıkması riskli başına bir şey gelse yanar askerliği zaten ilişkinizde bunlar sorun oluyorsa bildiği içinde gitmez ve ayrıca senin için gitmez.kafanı böyle şeylerle karıştırma hem sağlığından hem sevdiğinden olursun.şimdi arkaana yaslan derin nefes al ve sakinleş ,sonrada ona ulaşmaya çalış.düşünsene sen kendini o senden ayrıldı ve sen 4 duvar arasında bir yerdesin telefon yok arama imkanı yok.delirmez misin ? kendne etrafına zarar vermez misin? onu çaresizliğe itiyorsun ve belaya ,yapma tatlımm yapmaa her şey siizn için ve geleceğinz için
bikere 6 da değil 5 te teslim olmaları gerekiyor her yer aynımıdır bilmem ama 5 olduğuna bakma 4 gibi içtima alınıyor .bilmediğimiz okadar çok şey varki o yüzden aklını hiç karıştırma ,bekle ,zaten bir şeyler yapıyorsa RABBİM onu senin önüne çıkarır ,hiç korkma.sakin olAma çok zor errecim yaa bak ben sabahtan beri ağlıyorum adam bana dalga geçer gibi çıkmam lazım arkadaşlar var askeriyeye gidicez öptüm by yazdı yaa inanabiliyo musun?Dalga geçiyo gibi hem 6 da teslim oluyolar napıcak şimdi askeriye de yalan söylüyo sanki![]()
bikere 6 da değil 5 te teslim olmaları gerekiyor her yer aynımıdır bilmem ama 5 olduğuna bakma 4 gibi içtima alınıyor .bilmediğimiz okadar çok şey varki o yüzden aklını hiç karıştırma ,bekle ,zaten bir şeyler yapıyorsa RABBİM onu senin önüne çıkarır ,hiç korkma.sakin ol
beni salak yerine koymasını istemiyorum ben yaparım nasılsa duymaz diyebilir diyodur yapar demiyorum ama arkadaş çevresi de etkileyebilir..Benim için bitti artık geri dönüş yokk![]()
anaaa ben mi kız hiç fark etmemişim.herhalde mesaj sayısına ya da online süresine göre mi artıyor ki![]()
dün çarşıda işlerim var dedi traş olup bilet alacaktı ama gecikti.Bugünde msn e girdi ama fazla durmadı askeriyeye gidicez dedi bende tamam madem seni bu kadar sıkıyorum bundan sonra bi nişanlım var deme dedim.Bitti artık dedim yapamıycam ben![]()
Dayanamıycam ben galiba Çanakkaleye gidicem![]()
Askerin Çanakkale'de mi cnm?
Hı hı çanakkaledeAldım biletimi valla gidiyorum haftaya
![]()
Senin adına sevindim, Senin dağıtımın olmuş muydu canım, ne zamandır görmüosun? Bizim dağıtımımız yaklaşık 2 hafta sonra o zaman görücem bende![]()
Senin ki nerede canım? Ben en son yemin töreninde gördüm canım 3 hafta önce yani..5 mayısta bizimde dağıtım ama işte dayanamıyorum yaa ben1 saat bile görsem 5 mayısa kadar dayanırım yine de 3 hafta daha var yani
![]()
Benimki Amasya'da cnm usta birliği yeri dün belli oldu Kıbrıs'a gidecek.. Bizde 5 mayıs gibi bilioduk ama haftaya cuma kapanış töreni yapacaklarmış ve biletlerini almaya başlıcaklarmış, 2 hafta sonra yanımda... Bende yemin töreninde gördüm ama onun dışında her hafta çarşıya çıktığında internet cafeye gidio kameradan görüorum, tabi bu özlemi dindirmeye yetmioo ama gelmesine fazla bişe kalmadığı için dayanmaya çalışıorum.
Kıbrıs'a gittiğinde ayda en az 1 kere yanına gitmeyi düşünüorum ama bakalım![]()