• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

aaa ne yanı biz burda 9 doguryoz onlar rahat harbı sinir oluncak bı durum

söylmedımı şimdi

ya boşver orda hiçbirşey yok sana sarıyo işte bu durumlarda hep alttan almak lazım ..

bilmiorm öteki arkların işi nezmn biter bz ne zmn çanakkaleye dönerz nöbetçi komutann imzası geçerliyse hwa değişiminde yrn imzalatıp gelebilirm yksa pzt imzalatıp yola çıkarım ddi yrn ile pzt arası bi zmnda gelck işte offf yaaaaa bn 4gözle konu bekliyorum o böle arkınla konuşur tawırlarında noluo beeee :47:

hbrini yazcğma anlatmanı yazdm kızzz bnide telaş yaptırdnz çk wala :72:araştırdnmı netten falan çoğunlkla nerelere weriomş dağıtımı

heryere veriyomuş yaa hatta bizim yaşadığımız yere bile gelenler varmış çok merak ediyorum bi an önce açıklansa da bizde rahatlasak:25::25:

nefffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffrrrrrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttttttttt ediorm bu adamdan bi soğuklklar bi tawırlar diğer askerleri bekliolarmş işlerinn bitmesini ne zmn döncekleri belli diilmş gelmesin istemz:20:
bi sen eksiktin arası bozulmayan :27: dert etme hava çarpmıştır.kübü görünyonmu aradı barıştı ya direk topukkk ,çalışan kız naparsın:35:

[sıze=2]tam olarak bende bilmiyorum savaş sırasında havadan gelen saldırıları engelliyolarmış galiba :44:[/sıze]

heee güzelmiş güzelmiş çk anladım ya işe yarıomş sennki baya :1: Geldmi hbrrrrr

bi sen eksiktin arası bozulmayan :27: Dert etme hava çarpmıştır.kübü görünyonmu aradı barıştı ya direk topukkk ,çalışan kız naparsın:35:

bn bi çarparım onu aylardr kız görmüo noldum budalası olsunda allah onu çarpıwersn :47: Bnde çalışıo görünüorm karşıdn kk hizmet ediorm :1:

Back
X