Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa ne yanı biz burda 9 doguryoz onlar rahat harbı sinir oluncak bı durum
söylmedımı şimdi
ya boşver orda hiçbirşey yok sana sarıyo işte bu durumlarda hep alttan almak lazım ..
yaa cesurcvcv nasıl yaptın bu altta 1 yıl 1 ay yazıyor ya bende yapmak istiyorum konu dışı oldu biraz ama :/
ya özel mesaj atamıyorum mesaj sayım uygun değilmişçok sinir oldum beceremedim napçam ya pöfff
[sıze=2]bugün kalpten gitmezsem iyidir:84::84::84:[/sıze]
Kulağımı açmş bekliorm anlatmanı
[sıze=2]usta yerimiz belli olucak yaaa[/sıze]
hbrini yazcğma anlatmanı yazdm kızzz bnide telaş yaptırdnz çk walaaraştırdnmı netten falan çoğunlkla nerelere weriomş dağıtımı
heryere veriyomuş yaa hatta bizim yaşadığımız yere bile gelenler varmış çok merak ediyorum bi an önce açıklansa da bizde rahatlasak![]()
bnmki cezaewi jandrması ondn brzcık rhtım gbi yani dağıtımıda cezaewi olck
benimkisi de stingerci genelde rahat olur diyolar ama bilmiyorum bi an önce bitse şu askerlik![]()
o ne bee nası bşimiş o öle![]()
bi sen eksiktin arası bozulmayannefffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffrrrrrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttttttttt ediorm bu adamdan bi soğuklklar bi tawırlar diğer askerleri bekliolarmş işlerinn bitmesini ne zmn döncekleri belli diilmş gelmesin istemz![]()
[sıze=2]tam olarak bende bilmiyorum savaş sırasında havadan gelen saldırıları engelliyolarmış galiba :44:[/sıze]
bi sen eksiktin arası bozulmayanDert etme hava çarpmıştır.kübü görünyonmu aradı barıştı ya direk topukkk ,çalışan kız naparsın
![]()
hayırheee güzelmiş güzelmiş çk anladım ya işe yarıomş sennki bayaGeldmi hbrrrrr
Slm kızlaaaaaaaaaar
Yine Ben
![]()