az önce aradıı çok ağlayasım varr gözdee![]()
kıyamadğmmmmm bnmde wr wala aşkım bileğinde kis wrdı bugn hstaneye gtti ameliyatla alcklarmş onu gnü öğledn snra belli olckmş yüreğim kalktı göremicm yannda olamıcm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
az önce aradıı çok ağlayasım varr gözdee![]()
kıyamadğmmmmm bnmde wr wala aşkım bileğinde kis wrdı bugn hstaneye gtti ameliyatla alcklarmş onu gnü öğledn snra belli olckmş yüreğim kalktı göremicm yannda olamıcmsna noldu özlemnmi depreşti yksa bşka bşi dhamı wr kuzuck
![]()
sizede çok geçmiş olsun.kan vermeye gittiler bugün gataya,bundan almamışlar ,sen sevk al gel demişler,demekki tahlillerinde bir şey gördüler ,çok moralim bozk aklıma bir sürü şeyler geliyor ,kafam dağaldı ,pzt kadar nasıl beklicem hiç bilmiyorum![]()
Selam.
kızlarr hayırdırr? moralleri bozmayın yaa.
sizede çok geçmiş olsun.kan vermeye gittiler bugün gataya,bundan almamışlar ,sen sevk al gel demişler,demekki tahlillerinde bir şey gördüler ,çok moralim bozk aklıma bir sürü şeyler geliyor ,kafam dağaldı ,pzt kadar nasıl beklicem hiç bilmiyorum![]()
Selam.
kızlarr hayırdırr? moralleri bozmayın yaa.
nası bozmayalım yawru küçük bi müdahalede olsa görmicm ya içime sinmick
aaaa bnde endişelendm haklısın bzede hbr wer mutlaka sonuçtn atlarsak konuyu falan ama endişelenmkte haklısnda belki az bi kanszlk wrdır ondn falan almamışlardr![]()
canım kan almamalarının sebebi askerinin zayıf olması da olabilir.Hemen kötü düşünme.Hani telepatimiz nerde kötü düşünürsen kötüyü çağırırsın!Hem böyle yaparak askerinin aklına da bişeyler sokma hiçbişey çıkmıcak fala de moral ver yani.
nası bozmayalım yawru küçük bi müdahalede olsa görmicm ya içime sinmick
aaaa bnde endişelendm haklısın bzede hbr wer mutlaka sonuçtn atlarsak konuyu falan ama endişelenmkte haklısnda belki az bi kanszlk wrdır ondn falan almamışlardr![]()
canım kan almamalarının sebebi askerinin zayıf olması da olabilir.Hemen kötü düşünme.Hani telepatimiz nerde kötü düşünürsen kötüyü çağırırsın!Hem böyle yaparak askerinin aklına da bişeyler sokma hiçbişey çıkmıcak fala de moral ver yani.
hoş geldin ,yeşim. bozmmak elde değil ,aklıma bin türlü şey geliyor ,sevk istediğine göre tahlilde bişey gördü,daha önce okul döneminde rahatsızlıkları vardı,hem off ağzıma almak bile istemiyorumm ya aklıma bir sürü şey geliyorr ,
Dert etme canım, Allah daha büyük sıkıntı göstermesin.
Telefonla arar sık sık durumunu öğrenirsin.Hem dediğin gibi küçük bir müdaheleymiş .
anladığım kadarıyla kan vermeye gönüllü gitti,ıstırat veriyorlar diyede biraz çünkü hasta zaten ,revire çıkmış napayım diyormuş dr .ilaçlar desen 3- 4 gne anca geliyor.kan vermeden tahlil almışlar sonra demek bir şey gördü ki sevk alıp gel dedi.olmuyo yeşim bazen n telepati ne olumlama olmuyorkorkuyorum
anladığım kadarıyla kan vermeye gönüllü gitti,ıstırat veriyorlar diyede biraz çünkü hasta zaten ,revire çıkmış napayım diyormuş dr .ilaçlar desen 3- 4 gne anca geliyor.kan vermeden tahlil almışlar sonra demek bir şey gördü ki sevk alıp gel dedi.olmuyo yeşim bazen n telepati ne olumlama olmuyorkorkuyorum
ALLAH sanada şifa versinnn canımyaçk çk haklı yeşim errescim korkutma onuda ii çağırırıorz hdi....... ya bşi çıkarsaaaaaaaşaka yaptm şaka ddği gbi zayıflığındn bile almamş olabilirler yda az bi kanszlk wrdır panik yapma bk bnmkini apar topar alcklar galiba plastik cerrahı öğleden snra gelirse
yok yeşim bildiğimiz kadarıyla sürekli rahatsızlığı yoktu,okul döneminde midesinden problem yaşamıştı .kafama takılan tahlil aldılar demek ondan sonra tahlilde bişi gördüler kan veremezsin sevk al gel dediler.grçi grip olunduğundada kan almazlar ama o tahlilde ne var ben oradayım.pzt beklicem artık umarım bir şey çıkmaz ,o bana kafana takma sakın diyor ben ona destek olacağıma o bana oluyor off off .. nese kızlar teşekkür ederi iyi dilekleriniz için. 5- 10 dk geliyorum
Canım bence boşyere sıkma canını.Kan veremedi diye bi eksiklik olacağını sanmıyorum.Zaten bu kan bağış için değil mi?Bizimkiler kızılay için almışlardı.
Askerinin rahatsızlığı sürekli mi?Neden söylememiş ki muayeneler sırasında?
ewt bnde kndimi böle telkin etmeye çalışıorm ama alcklar hmn öğleden snra dr gelirse ddi ya yüreğim kalktı bide sonuçta göremicm nekdrda olsa içime sinmio gözüm görmeynce
anlıorm sni çk çk ii bk ne diosn hstaydı belkide wücudunda enfeksiyon wr die öle ddiler grip ya sonuçta şuan wücudunda mikrop wr hakszmym yeşimcim
ALLAH sanada şifa versinnn canımya
yok yeşim bildiğimiz kadarıyla sürekli rahatsızlığı yoktu,okul döneminde midesinden problem yaşamıştı .kafama takılan tahlil aldılar demek ondan sonra tahlilde bişi gördüler kan veremezsin sevk al gel dediler.grçi grip olunduğundada kan almazlar ama o tahlilde ne var ben oradayım.pzt beklicem artık umarım bir şey çıkmaz ,o bana kafana takma sakın diyor ben ona destek olacağıma o bana oluyor off off .. nese kızlar teşekkür ederi iyi dilekleriniz için. 5- 10 dk geliyorum
kızlarrrrrrrrrrrraradı yavrum şimdi ya anladı kafama taktığımı sormuş dr mikrop kapmış polikiliğine sevk verceklermiş ,rahatladım yaa yemin ederim,baksanıza rengim bile değişti
oh çok şükür,o mikropta çok yayılmamıştır inşallah bakalım pzt gitsinde.seviyorumm kız
,
Olsun canım belki ameliyattan sonra daha da rahatlar askerin .Bileğindeki kist rahatsızlık veriyodur ona .Haklısın gözümüzle görmek istiyoruz ama napalım işte canım imkanlar bu bizimde kendimizi daha fazla üzmemiz lazım.
Kesinlikle haklısın caım bende öyle düşündüm sonuçta bulaşabilir kan verilen kişiye diye.Kızlar olumlu düşünelimöyle olsun.
kızlarrrrrrrrrrrraradı yavrum şimdi ya anladı kafama taktığımı sormuş dr mikrop kapmış polikiliğine sevk verceklermiş ,rahatladım yaa yemin ederim,baksanıza rengim bile değişti
oh çok şükür,o mikropta çok yayılmamıştır inşallah bakalım pzt gitsinde.seviyorumm kız
,
Ben böyle şeyleri görmemeyi tercih ediyorum ya neblim gitsem öyle yatarken görsem falan deli olurum herhalde.EWT RHTSZ EDİODU ÇK UZUN ZMNDR WRDI AMA MERCİMET KDRDI ASKERDE SİREKLİ ZORLAMKTN YEMİNE GTTĞMDE Bİ GÖRDM YEMİN EDİORM CEWİZ KDR BŞİ BİLEĞİNDE ÇK ZORLUO DİODU Bİ YÖNDEN İİ OLCK TBİ AMA GÖZÜMÜN ÖNÜNDE OLSAYDI AMELİYATI DHA İİDİ
SEWİLMZLERMİ HÇ CAN GBİ TATLI ONLAR BK BZ BİLE RHTLADK KUZUDDK AMA SNA GRİBAL Bİ DURUM OHH
Valla canım askerin haklı..En fazla enfeksiyondur yani.Sende daha fazla takma kafana.
pzt.ye ne kaldı ki şurda.
ÇArşıya çıkabiliyor mu sizinkiler?
ahhaha valla kıp kırmızı olmuşun
Bak biz senin yerine iyiyi çağırmıştıkkİçim rahatladı valla.Şimdiden geçmiş olsun.İnşallah kısa zamanda atlatır askerin
EWT RHTSZ EDİODU ÇK UZUN ZMNDR WRDI AMA MERCİMET KDRDI ASKERDE SİREKLİ ZORLAMKTN YEMİNE GTTĞMDE Bİ GÖRDM YEMİN EDİORM CEWİZ KDR BŞİ BİLEĞİNDE ÇK ZORLUO DİODU Bİ YÖNDEN İİ OLCK TBİ AMA GÖZÜMÜN ÖNÜNDE OLSAYDI AMELİYATI DHA İİDİ
SEWİLMZLERMİ HÇ CAN GBİ TATLI ONLAR BK BZ BİLE RHTLADK KUZUDDK AMA SNA GRİBAL Bİ DURUM OHH