92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

soramadın yani neden diye,takılma aradığında sorarsın tavrına göre tavır koyarsın,unutma o orada sana muhtaç belki aaradı seni arıcakken gitmesi gerekti olumsz düsünme ,belki annesine dedi haber vr diye kadın unuttu ? yani ona sormadan bilemezsin,evet çok sinir bozucu bi duurum hak veriyorum ama bi öğren bakalım nolmuş,ağlama ne ağlıyorsun o otursun ağlasın senin gibi güzel bir kız dışarda ve o içerde hemde eli kolu bağlı rahat ol sebebiini öğren bi bekle bugün arar anca alısana kadar oraya araayamaz heemn

sağol canm rahatlattın yaa...vallahi..
Bgn dcem askım nden bni aramysn bakalım gecerli bi sebep sylcekmii onaa gree aramycam de bnde beklemym dcem...
Madem aramcam senii desin bnde beklmym 3 gndr gercekten cok kötym..çok kafama takyrm mtsuzum...
Braz dşünyrm acaba bn neye snr olyrm dye kendi kenmde..
1. Annesini aryo bni aramyoo onamı yoksa,
2. Sesni dymyrm arama çabasnda blnmyo anasnı aryo dyee kıskançlğmdan mı yapyrm...

Bulamadm sebebini...şu olsaydı eger 3 gndr aramasaydı anasnıda derdm ewet kmseyi aramadıı gercekten skışık frsatı olmyo o zmn rahat olcaktım. Ama anasnı araypta bni aramamasıı koyuyo.....

cevap veriyorum her ikiside bak cumartesi aynı ssey basıma geldi dısarı cıkmıstı birlikle anıtkbire ziyarete beni aradı birdaha aramadı naptığını vs bilmyrm br baktm annesini ablasını aramıs öğrendm delirdimm parçalıcktm onu ,meğersem aramams ark ödemeli atms sdc a.. atılabiliyorms ki annesinide bnmle ilgili bişi demek için aramıs duymaynca ablasını annelerinede erreye hber vern araymcm komutn vr vs kadın uyku sersemi deemms bana ,açıkladı sinirim gecti,böyle bir durum olabilir o yüzden bnm gibi çemkirme önce dinlee apışıp kalmaa bn gibi

Son düzenleme:

sennkisi mantklıda...
bnmki anasna not flan brakmamş...
sordm bni nden aramadıı aaa kübaracmı bnde sasrdm seni nye aramadki dedi...
ve tuhaf oldum
ararsaa dedim sizi bni mtlaka arasın aramamzlık yapmasn tamm sylerim dedi...

bylee yani.....
off arasada rahatlasam...çok telepatii yapyrm amaa yok bşeyy...başka yntem warmı...

konuşmalarınza kulak misafir oldm aynı şey cmt bnmde başıma geldi sbh anesiyle konuşmş cmt 12de çıkıolar çarşıya sat 2 oldu hala aramadı delirdm aneside bn konuştm ddimi meğer sbh bnmle konuştktn snra aramş anesini sat 2,30da baktm arıo ndn aramadn ddm şmdi çıktk kışladn ddi dha karşı kaldırım kdr uzaklıktaym kışladn hmn aradm ddi

belki seninkide mantıklı bir cevap vericek üzülme sen sadece bekle,tavrına göre tavır.konuşamadığınız için huzuursuz mutsuzsun bekle bakalım,bn inanıyorm aa kızlar şöle olmuş ondan arayamamış diyeceksinn

bnmki brazcıkk farklıı be gzelim...
anasnı arayoo ve o gn bni aramyo..
bni aramysa ansnda aramcak...
anasnı arypta bni aramazsa bn herseyi aklma getririrm

inş. çok mantklaycı bni rahatlatcı bşey söylerdee bnide mtlu eder..

çnküü untldgmu önemsiz bir insan oldgmu düşünmeye başaldım..
acemide byle degldi...gnde 3 defa arydu..anasnı aramyodu bni arydu..
bnde müstakbel kaynvaldeme bni aradı aaa sizi aramadmı dydm...

bu gnler gelecek yaa gelecek yaa gelecek.....

ya oluyor hepimizin başına geliyor.aslında birde annelerin yerine koymak lazım düşünsenize onlardan çok bizi arıyorlar,onları bazen hiç aramıyorlar,onlar içinde üzücü,bn zaten onu aradı diye değil neden kışlaya gidiyorm demediği merakta bıraktığı için kızdım.yaa sağlıklı olsunlar da varsın aramasın lar kızlar,orası başka dünya.ogün beni patlatma ben burada senin için sabrediyorum her şeye sesimi çıkarmıyorum ayıya dayı diyorum,tartıştığımda bile aklıma geliyorsun beni sakın patlatma dedi dank etti bir üzüldüm ama

önemsiz değilsin ve hayat onun seni aramasından ibaret değil bunu unutma.dediğin gibi acemiydi şimdi başka bir yere gitti yol yordam bilmiyor kimseyi tanımıyor az öğrensn,sonra aman bıktırdın be diceksin:d kız bak anneside şaşırmış vardır sebebi muhakkak.bence üzüldüğüne değmicek buna inan.telepatide okadar kafan doluyken ve insan arasında olmaz,sen yürekten istemeye devam et

bnmki brazcıkk farklıı be gzelim...
anasnı arayoo ve o gn bni aramyo..
bni aramysa ansnda aramcak...
anasnı arypta bni aramazsa bn herseyi aklma getririrm

kübüşcüüüm üzülme demekki onunda huyu öle ama askerlkte inanıorm sna dha çk ilgi göstercktr bnmkinin anası hç umrumda olmzdı şmdi anesine dha ilgili bnmde böle biderdm wr ama ynede bni dha fzla arıo sennde öledr bnce hem o senn içn gtti askere we senn içn dönck emin ol brzcık dha sessimzi kescz artk arayınca illaki bzede hbr wer:18:

inş. canm ah bi arasaaa dünyalar bnm olcakk...haber wercemmm..

gönül ferman dinlemyoorr... yawwwww

nere gttin laaa sennn

kızdırıyon yne benii sen,sanki ayrıldınız sabret bekle,oyala kndini bişilerle,aklını meşgul et

ayyy arasın açklama yapsın vallahi rahatlcam bi konşablsek....
işteym zaten mesgl olyrm...bi şeklde..hafta snu ewdeydm dhaa ktydüm...
iyim bgn yaaa..

ayyy arasın açklama yapsın vallahi rahatlcam bi konşablsek....
işteym zaten mesgl olyrm...bi şeklde..hafta snu ewdeydm dhaa ktydüm...
iyim bgn yaaa..

böyle durumlarda hemen atıcan kendini dışarı ya da oyalıcaksın,yoksa kafayı yersin.üzülme arıcak bugünn ferah tut içini,kızlarr topyalın kafalarııı hadi bakalımmmm dağatmayın

böyle durumlarda hemen atıcan kendini dışarı ya da oyalıcaksın,yoksa kafayı yersin.üzülme arıcak bugünn ferah tut içini,kızlarr topyalın kafalarııı hadi bakalımmmm dağatmayın

ferahh tutmak için napsam agzmaa bi olipsss mii atsammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…