• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

ahhh ayynenn bi arasa adam gbii bi konşşsakk çok mtluu olcamm....inş.. yemeden içmden kesldim yaa çok mutsuzummm:55:

inşallah arar en kısa zmanda canım bunu temennı ediyorum ve mutlu olmanı görmek istiyoruz ayrıca yemekten içmekten kesilme kesinlikle tatlım ... kendine çoook iyi bak Allaha emanet ol cnm çıktım ben öpüyorumm ...

inşallah arar en kısa zmanda canım bunu temennı ediyorum ve mutlu olmanı görmek istiyoruz ayrıca yemekten içmekten kesilme kesinlikle tatlım ... kendine çoook iyi bak Allaha emanet ol cnm çıktım ben öpüyorumm ...

allah razıı olsn canm bnmm iyii dileklerin için....
inş..arasın mutlu mesutt olakdaaa bnde paylaşymm burda mutlluğumumuu 2gndür moralimm zıııffııırrr zıfırrrr :D :43:

sende allaha emanet ol.sabahaa mutlu mesurt grsmek dileğylee....:46:

slam sekerim..naber yoktn haftasonu

dedim ya güne gidicem diye gttim,geldikten sonra pert yattım kız çok fenaydım hala öyleyim ,sesim bildiğin travesti sesi gibi:52: başım felaket vs.. sen ne yaptın araadımı ?

dedim ya güne gidicem diye gttim,geldikten sonra pert yattım kız çok fenaydım hala öyleyim ,sesim bildiğin travesti sesi gibi:52: Başım felaket vs.. Sen ne yaptın araadımı ?

hımm untmsum..
Dün 3 te aradı duştaym knşmaayaa çalştk ama sesi kesk kesk geldii aloo sesin gelmyoo muhabbeti oldu 10 sanyee ve knşamadk...:(
anasnı aramş onnla konşmş:47:
Suan beklyrm telefon....
Berbatım yaaa hç keyfim yok..
Moralim zııfııırrr zıııfııırrr:43:

Back