Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaaa bu ferihaa kadar mal yok yaaa....dhaa allahtan ne belanı istysn yaaaaaa....
adında hayır yok kii dizinin ferihayaa koydumm.....ada bak ada...
Ccookk snrlyim cokk snrmee agladimm..essek eriff bi izmre gtt anasni arams dort dak.ksmslar ve bni aramadi... İlaa araycaksin oglun scicam sennn bacagnaa... Biz maldan telfn bklyrz... Ananlaa ki dak kns bnide araa.... Yarn ararsan aramaaa bdhaa dcem... Hala aglyrm deli olcam yaa..
Yaaaa sokarm onun pskljsneee bnineden aramdii ndenn
Önce biraz sakin olmaya çalış, aradığı zaman sorarsın vardır bir açıklaması illaki ...
hakan altun - YouTube
telefonun başındaa çaresiz beklyorum........
nye bni aramyrsunnnnnnnnnnn................
![]()
kübracım sakin ol arıcak inşallah emin ol arayınca bi boy çekiş :S :)
aynenn bacım öylee yapcam...amacı nee...anasylaa knşyoo bni aramamşş maaaalll
ahhh arasa keşkee yawww![]()
ayyy kıyamam yaa anlarım durumunu canm , takmamaya çalış dicem ama kolay olmucak bunuda bilerek söylüyorum , inş enişte bey ararda iyibi fırça yer . sen iyi ol yeter tatlım) iyi oldugun haberlerini bekliyorum. ..
hiiçç adil degil bu hayat yaa...
sen deliii gbii aramasnıı beklysn ama o aramyoo.....
suan varyaa çok snrlymm etmedgm kfür kalmadı....
nler nler dsnyrm acaba arynca açmasam mıı laf sokupda kapatsam mıı napsam dyee....
drup drupp ağlyrm...![]()
canım yok yok öyle yapım deme sakın şuan snirli oldugun için böyle düşünüyorsun, biliyorum kı oo arayınca bunlar olmucak sadece snrli oldugun için söylüyorsun elbette gerekli bi açıklaması vardır bundan emin olabilirsin, ağla canım hiç olmazsa için açılır rahatlarsın , arayıp konuşunca keyfin yerine gelicek vede burda sevincini paylaşıcaksın ...