• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

bak çılgın gençliğe motorla geziyorr evet sanaa vuuuuuuuuu :27: ısırıırm koparırım hele sesini çıkarsın tabi aynı şideetle farklı şekillerde bana dönüyor tepki ..nese tatlm can kuşum çıkıyore benn annem gebertcek gelcek oklavayla:32:

HAHAHAHHAA ZAAAAAAAAAAAA SEWİŞEREK EWLENDK...
BDE ŞEY VAR BİZ SEWİŞİYORUZZ :d :d :52::52::52::52::52::52::52:
ANNEMDEN AZ DYAK YEMEDM GIIII OKLAVAYLAAA AHH AHAAA:27::27::27:

askerliğe alışsam iyi olacak ama alışmak istemiyorum, zaman ne gösterir bilmiyorum, ben kimim askerim gelene kadar ben yokum, bende askerim var, ne yapıcam bilmiyorum.. Kafamı hangi taşlara vurayım :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

takmaaa beaaa o kadar relaksss ollll coooolll takıl....
Hadi kaçtım ben....akşamaa burda ol....
Sizn yüzünzden kowcaklar zati bni maaşımaa zam işimee son!!!!!!
:1::1::1::1::1::1:
:54::54:
Askostaa aramadı yaaa naptı aceppp:50::50::50::50:

Hadi yanıma gel de uyuyalım.Sen de özlemedin mi?Kelimelere gerek yok, sussan da olur. Gözlerin yeter.Biraz kokuna ihtiyacım var biraz da gözlerine. Huzurla başımı koyabileceğim bir omuz istiyorum.Yalnızca varlığını hissetmek istiyorum. Nolur yanıma gel.Sarılayım sana.Eğer istersen sabah gidersin.Hem kahve de yaparım.Ama uykum var dersen sırtını dönüp uyuyabilirsin.Diyorum ya sadece varlığını hissedeyim yeter.Hem tüm gece kokunu almak bile mutlu eder beni. Göğsümde uyumak isterdin ya bir zamanlar.Hala istiyorsan uyuyabilirsin.Söz veriyorum seni hiç rahatsız etmem. Ama ne olur gel.Hiç hissetmediğim hücrelerini hissetmek istiyorum bu gece. En derin hislerini.:5::5::5:

Son düzenleme:
ÖzLüoRum seni AsKeRimmmm . . .
HasRetin dıqerLeRine hiç ßenzemio :(
saatLeR hep yoKLuqunLa qeçio :(
qözpınarLarımın ucunda hep ßi damLaa . . . HaßeRini aLamadıqımda her an düşecek qißi . . .
Seni sewmek yaşadıqım en qüzeL duyqu ♥
yaşadıqım süRece ßu can ßu ßedenDen çıkıncaya kaDaR hep seninim seninLeyimmm Seni seninLe öLüme gideßiLecek kaDar çook sewioRuuummmm ♥ :16::16:

Back