çaktın mı köfteyiihahhaaaa 40 ayagımmm demişşsin yaaa dhaa ynii anladım....
ne ayak 40 ayak
Çok geçmiş olsun tatlım Allah acil sifalar versin, bende iyiyim çok şükür canım boş boş geçiyor vakit:)
selam gençler bndee burdayımmm
çaktın mı köfteyii
hay ALLAH razı olsun :) vakitin boşluğunu doldurak ozaman
Rica Ettim Canımm :)) dolduralım tabi sizlerle geçsin vaktım iyi gelir:)
selam genç sensiz olurmu hiç kübracım)
anlat ozaman,nerelisin,yaş kaç ,okul n durumda ,askerin nerde ,evlimisin bekarmısın nişanlımısın sözlümüsn ? ammada sordum
erress sırff melahatsınnn haaaaaa
anlat ozaman,nerelisin,yaş kaç ,okul n durumda ,askerin nerde ,evlimisin bekarmısın nişanlımısın sözlümüsn ? ammada sordum
yaş 24 ,bende işletme mezunuyum ,askerimde ankarada ,bende kendi çapımda sözlüyümm onunlafarketmez cevaplarım cnm =)) yaş 20 Isparta SDÜ'de Biyomedikal Chaz Teknolojisi Bölümü okuyorum Askermm Bilecik/söğütte Sözlüyüm canım, Sen cevap ver bakalım aynı sorulara tatlım :))
sanki benden farkın var aa delinin zoruna bak
farketmez cevaplarım cnm =)) yaş 20 Isparta SDÜ'de Biyomedikal Chaz Teknolojisi Bölümü okuyorum Askermm Bilecik/söğütte Sözlüyüm canım, Sen cevap ver bakalım aynı sorulara tatlım :))
yaş 24 ,bende işletme mezunuyum ,askerimde ankarada ,bende kendi çapımda sözlüyümm onunla
YARSMADAKİ ARKDSLARAA BASARILAR DLİYORUMMM
dur smdii cvp weremez kaynanasnlaa konşyorr kendlerii....
owww süper ben konuşurken nedense utanıyorum :)
nee utancann gıııııııııııııııııııııııı
saçma bi durum biliyorum vede kabulleniyorum ama ne biliyim anlamadım gitti bende
aman skıldımm beaaaaa....nişan mişan sayfalarınaa bakym iki çeyiz bakymdaa gözm gnlüm açlmasın....
burdan hayr yyolkkk
sık sık konş arayı açmaa...alşysun gercekten......
haklsıın canımm öylee yapmak lazımm
owww süper ben konuşurken nedense utanıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?