92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

k.bkmaa bacım yaaa...karstrdm bayaaa oldu unuttum iştee ama telepatni hç unutmyrm..

ALLAHTAN AJDARDAN ÇİKİTAA MUZU GNDERMEDN YANİİİ NAPARDM YOKSAAA
unutursan birdaha muz göndericemm işe yaradı dimi

cnm saol yaa söledğn çk ii oldu aradğnda sölicm bu hfta ilk dfa çarşıya çıkck dikatli olsn satini kursun bşi yapsn ztn hp onlar yapıo faturası bze kesilio:44: bzm hp öle yaa gnde bi kere anca 1 2dk ama sn alışmşsndr konuşmaya brz dha fzla şmdi denetim dolayısıyla azalınca zor gelmştr üzüldü bk

çok konuşamıyoruz zaten. yeni gelenlerden telefon bize düşmüo diyorum sen kıdemlisin al telefonu elinden.

wwwuuuuuuwww aynennn....

Askerin napyo......anlat bakalım....
Senn hasretinden yanmştr gönlüüüüü

napsın kuzu alışıyor işte.takdir belgesimi ne almış ne diyorlar ona bilmyiorm eve göndericeklermiş,fotograf çekilmiş tank üstünde artiss ya göndericekmiş fotoları sabırıszlıkla bekliyorm bende,dedim mektup yaz,aa bak iyi hatırladım aradığında söyliyeyim balii bu akşam yazsın yarın çarşı iznnde göndersen kız benmkinde şeytan tüyü var birde çok dualıdır o çok inanıyorm buna yolunu bulr o heryerde aman diğmesinn.2 gün rüyaydı rüyaa off bee ama küboşum ilk 15 gün eziyetmiş resmen bana hiç söylememişti çok üzüldüm ağladım go(kız )

HTML:

yazdım ama aşkoş arada soru çözüyorum napim,hem bak senin gibisini google da bile arasam bulamam .sende anlat neler yaptın

WAYYY WAYYY ARTİİİİZZZZZZZZ SENNKİİİ TAKDR MAKDİRR NEEE AYAKKK
BNM SLAK YAZMİYİRR BANAA MEKTP TELEFN ALCAK O DA TEL SOKCAK İNŞ. SOKARDAA BOL BOL MESAJLAŞRZ AŞKOSLAAA...
AMAN NAZAR DEGMESN BACIM
NAPTNZ 2 GN LAAAA NE RÜYASI AYPTR SORMASI AH SEN WARYAAA YEMŞSNDR ÇOCGUUU
AYNENN KZIM BNM GBSNİİ NE GOOGLE NEE YOUTUBE NE YAHOOO NE MSN NEEEEEE NEYDİ O YENİİ ÇIKTII BTANENEEE HLEEE ONDA HÇ Mİ HÇÇ BULAMAZSNIZZZ

bende yazıyorum ona gün gün oda bana yazıyor ,anı kız hatıraa ,yazsana oda yazsın güzel oluyor okuması..tel rahat rahat konuş msjlaşş ohh iyisn iyii aman
naptık zaten hep beraberdk ablalarıyla felan gezdik ettik ,kokusunu çektim içime bak ağlatcaksın beni hee şimdii üff öyle iştee mayısın 15 sonra gelicek inşallah bakalım.tatlişkom dedimki işini bilir diye saygıısızlık yapmıyorum kim n derse yapıyorum burada böyle olmazsan askerliğin bitmez diyo ,damarına basmadıkça benimki uysaldır ,öyle belge almış atıştan mı artık bn anlamam...siz naptınız ? bulamayız tabi nerde bulcaz böyle gönlü gözü bir olanıı ,seninkide bulamaz hem

......... mesaj tekrarıı

Son düzenleme:

bn ilk 3 gün yazmyaa başladım tamm mıı bu salağa dedmki sendee yazz mall yazamam uğrasmam dedi bnde bi siktr gt dedimm.....
yazdklarımıda sildim....çok aşkaa gelmştm yazydm nee gzelll...yazmazsa yazmasın danaaa şişko yaaa.... 92 kilo zati 2 kilo wermş çok wermşin dedim...
bn 45 kiloyum altındaa kalcam zayflaa dyrm takan yokk
ohh çektn kokyu içinee kafa yaptın kim blr neyin kafasını yaşadın
öylee bzmkide ayıya dayı diyomuş...
alllah razııı olsunn bacımmm sende öyleesin....sanaa o zmn nihat doğandan ADAMSINNNNNN dyorum

yine ben yine ben yine ben pfff...

Askerim hayırlısyla bi gelsin hepinizi boşayacağım
anlaşıldı tubiş bugünde depresif.hadi ama alış artıkk dağıt kafanıı,üzülmee bak bugün de bitiyorr kuzucumm

yavv niye siliyorsunn olsun sen yaz,hatıraa,bakarsın odaa başlar yazmaya.92 ve 45 he yar ı yarıyaa ahha harbii turşu olursunn çldürdün yine benii senkilo konusundada olsun kız verir daha günah deme öyle zaten yedikleri öğlene kadar eriyor.
dumanlı kafam harbiden hep yanlış konuşuyomm telefnda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…