92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

ayy dolmuş şoförleri der ya buyur abla diye neyse ki gitmişler

ahan da delinin zoru

kızzzzzzz şmdi dikkat ettm sz kahveyle kaymakmısınz kız ay yirim bn sizi bzde limonla zeytin
manyk dollmuş ortalık

herkes bnlee uğrsyoo birini sustryorum diğeri başlyoo

ndn bu pasiflik peki ndn pasif oldn

hahaha garanti veremıorum

ne garanti wercksn kuzum yaaa istedğni yap açık büfe daha ne wermşsnz birbrnze gönlünüzü samanlığı seyran edin nemiş o öle tüm ayrı düşmüş aşklar için gününü gün et emi gül eğlen elele gez dolaş öpüş koklaş sewiş ohhh canıma değsin de eee mehtaba kaç wr şmdi

herkes bir şey dedi gitti olan biizim dilini tutamayan blue oldu.kızlar buarada moralim cok bozuk teyzemin kızı hamileydi dün almışlar bebeği ,kalp atışı duyamamışlar

herkes bir şey dedi gitti olan biizim dilini tutamayan blue oldu.kızlar buarada moralim cok bozuk teyzemin kızı hamileydi dün almışlar bebeği ,kalp atışı duyamamışlar

:105: ahirette şefaatçisi olacak teyzenin. cennetin bir kapısında annesini bekleyecek...

üzülme ama bak bide şöle düşünün o bebeği kucağına alsaydı ismini koysaydı bikere ağlamasını duysaydı we ondna snra bşi olsaydı çk dha zor olurdu onun içn bnmde arkımın bebeğini dha yeni aldılar aynı kalbi durmuş çabuk atlattı çnkü dha hç görmedi hç duymadı hç dokunmadı çk bağlanması için sebep yoktu yani atlatırsınz be errescim(
evet canım aynen öyleyiz o esmer ben beyaz tenliyim, o bana kaymakım demişti ben de kahvem deyivermiştim. öyle de kaldı... siz de iyiymişsiniz çok yakışır birbirine

ana bzde öleyiz esmerle beyaz ztn fotodada az çk belli ooluo bn bigün ona sayıodm esmer bombam çikolatam zeytinim ddm oda ama aşkım snde limon gbi saf kalplisin (hçte saf diilim sdce onun tuzaklarına çk kolay düşüorm ) öle limonla zeytin kaldık

tabi beterin beteri varda.duyunca çok üzüldüm biran.RABBİM hayırlısın versin her şeyden önce

inşallah canım ya .biraz daha iyiymiş şimdi çok yokmuş ağrısı.inşallah tekrar anne olabilir

benim teyzemin de başından böyle kötü bir olay geçmişti. fiziksel ve ruhsal açıdan çok kötü hale gelmişti. bebeğini kaybetmesinin nedenleri araştırılırken omuriliğinde tümör olduğu tespit edildi. o bebek sayesinde teyzem tümörün yayılmasından ve Allah korusun canından olmasından kurtuldu. her şey bizler için. şer gibi görünen bir olayın aslında hayır olduğunu anladık. belki o bebek dünyaya gelse Allah korusun kötü bir yaşantısı olacaktı. teyzem sonra tekrar hamile kaldı şimdi nur topu gibi bir oğluşu var bir tane de kızı vardı. senin teyzenin çocuğu var mı canım?

belli fotodan canım ben sizin boy farkınıza bayıldım ne güzel aşklarınızın boyları uzun. rahat rahat topuklu giyebilirsiniz. tubikin yeneri de öyle :107: ben kahvem dedim. kahve miii, ne alaka ya kaymakla dedi. dedim sarı da değilsin ki balım deyim. sarı mı isterdiniz küçük hanım maalesef elimizde bu var demişti biz onlara göre safız canım. mehmet de beni bu nedenle çok sevdiğini söyler durur. çok temizsin, çok safsın, çok doğalsın....

senn boy farkı çk yok galiba bzde fark çk bn anca erkanın göğsüne gelebiliorm fotoda duble platform giymeme rağmen okdr fark kalıo bnm boyum çk kısa bi buçuk metrebn saf diilim cnm gayet cin fikirliyim ama bnmki bnden dha cin fikirli işte hep onun tuzaklarına düşüormda ondn bna öle dio bn bide erkana bazen ballı lokmam diorm aman yarabbim eriyip gdioyalnız kaymakımda derim kara olmasına rağmen oda kaymağı çk tatlı güzel die diorm

teyzemin kızı canım teyzem değil ,onunda ilk bebeğiydi artık istiyorlardı inşallah çok geçmeden tekrar olur.teyzenin bebeklerini ALLAH ona bğışlasınn aminn.dediğin gibi her ser hayıra delalet.RAABBİM öyle nasip görmüs ,o biilr doğrusunu

Son düzenleme:
kızlarr günaydın naparsınız nasılsınınızzzz

erresciğim teyzenin kızı için üzüldüm

sağ ol canım.varıdr bundada bir hayır.baksana neler oluyor hayatta .yenisine sağlık olsun inşallah.

kızlar buarada kredi kartı almayı düüşünüyorum düşük limitli çok kararsızım huf yaa

sağ ol canım.varıdr bundada bir hayır.baksana neler oluyor hayatta .yenisine sağlık olsun inşallah.

kızlar buarada kredi kartı almayı düüşünüyorum düşük limitli çok kararsızım huf yaa

NE DEMEK CANIM ARKADAŞIM ELBET VARDIR HAYIR RABBİM GÜLDÜRÜR YÜZLERİNİ

bna kredi kartı demeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…