Öyle ama yapacak bir şey yok işte sistem böyle yürüyor, bir de yeniyiz diye eziyorlar sanki...![]()
evet canım büyük ihtimalle öyle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle ama yapacak bir şey yok işte sistem böyle yürüyor, bir de yeniyiz diye eziyorlar sanki...![]()
bebişimmm
kuzu deminden beri bakınıorum sana saklambac mı oynuosun sobeleyemedım
senin de bu sorunun var di min'aptılar ki yine yaa :44: ben bugün mehmetin annesiyle konuştum
mehmetin bir tavrı pek hoşuma gitmiyor ama bunu da hep yapıyor. annesi konuşmak istediğinii söylüyor sanırım o da direkt teli bana uzatıyor. benim fikrimi sormuyor :26: sizce abartıyor muyum :44:
arkadşlar benm sevgilimin yemin töreni var.ailesi gitck bn gidemicem.ikimizin resmini göndermk istiyorum ailesiyle .acemide resim yasak mı?
hayır cnm yasak değil ama mumkunse gitmeye calıs yemın torenıne ... o duygular anlatılamaz, paha biçilemez![]()
pff ya benı delırttıler yıne, yener ın evci kağıdını ayarlamam gerekıo dilekçeyı bana gonderdi, aileden birisinin de kımlık fotokopisiyle dilekçeye imzası gerekıo.. Bende ekım de gıdeceğımı ailesine solemedım, yenerı de tembıhledım soleme bilmesinler dıe.. son olanlardan sonra artık koz vermek istemıorum... bilmelerine gerek yok, daha nikah yokken bak gidip oralarda yenerle kalıo demesinler...
Neyse, bugun annesini aradım telı evde bırakmıs dısarı cıkmıs babası actı telefonu... Önce meraba baba nasılsın napıosunuz falan dedim gayet normal konustum o da iim sen nasıopsun nasılsın falan dedi.. (Son olaydan sonra hiç onlarla konusmak bile istemıorum ama işte işbaşa dusunce...) Sonra dedim ki baba yenerı yemın torenınde dışarı çıkarırken annem evci kagıdını ımzalamıs ama o zaman annemın kımlık fotokopisini de almaları gerekıomus, unutulmuş şimdi de dosyasında eksik die komutanı ıstemıs, annemın kımlık fotokopsini yenere göndermemiz lasım, yener arayıp bole soledı dedim. (tabı bu bahane, kimlik fotokopisini almak için ) o da dedi ki kızım ben biliorum onun için bole bişey istemesler gerek yok göndermemize falan dedi, onlara laf anlatana kadar deveye hendek atlatsam daha iidir... yanı ne gerek var uzatmaya, lasım demek kı işte gonder dımı .. yok ınadına yapıolar sankı.. artık ne diim bende bilmıorum valla yenerın bana sledıı bu, o zaman yenerle konsuursunuz dedim...
Yener e de cepten yazdım ama o da aksam benı aradı, telı bu aksam kullanmıcam cnm, askeriyeden konusalım dedi.. askeriyeyi de aradım ama uyumus galıba... anlayacağın yener ın su an haberı yok ama yarın yasdıklarımı gorur, ya cok sınırlendım, yener e de yazdım bole bole oldu lutfen benı konusturtma sankı ozellıkle yapıolar, kendın ara hallet dedim..ben mi abartıorum onlar mı ınatlasıo anlamadım yaa pff, umursamıcam artık ya, bundan sonra da nolursa olsun yener halletsın, yener gelene kadar gorusmek ıstemıorum bayramdan bayrama ararım o kadar
cnm senın durumuna gelınce de aslında tabıkı mehmet ın bu sekılde davranması yanlıs ama onu bu konuda duzeltemıosun su taktığı uygula, yanı o an konusmka istemıosan lavaboda dedirt mehmet e, yada elım kırlı vs...![]()
ah cnm bn hiç istemem mi.ama ailem bilmiyo sevgilimi.onun için gidemiyorum.
arkadşlar benm sevgilimin yemin töreni var.ailesi gitck bn gidemicem.ikimizin resmini göndermk istiyorum ailesiyle .acemide resim yasak mı?
yemın torenınden sonra hemen o gun dağıtıma gelecek mı yoksa acemılıgı uzun mu yapacak cnm? gidemıyorsan o zaman ikinizin resmini ve ona moral verecek birkaç mektup yaz cnm, hatta kendıne ait birşey daha gonderebilirsin.. mesela tokanı![]()
yemın torenınden sonra hemen o gun dağıtıma gelecek mı yoksa acemılıgı uzun mu yapacak cnm? gidemıyorsan o zaman ikinizin resmini ve ona moral verecek birkaç mektup yaz cnm, hatta kendıne ait birşey daha gonderebilirsin.. mesela tokanı![]()
alala adamdaki tavra bak, sanki anlamış ya da biliyormuş gibiadamcağıza malum mu oldu yoksa yavrummm :26: hepi topu kimlik fotokopisi vermek çok zor olmasa gerek. yenerin bu bahaneden haberi var mı peki? yoksa sen mi düşünüp uyguladın?
yenere soylemıstım cnm bu şekilde konusucam dıe, msjda da yazdım ztn acık acık konusmayı, artık ugrasamıcam ya gercekten cok sıkıldım, son zamanlarda fazlasıyla gergınım ve kımseye tahammul edemıorum.. ben kendı anneme yerı gelıo tahammul etmıorum... onların bu davranıslarını hiç sineye cekemıcem yeter artık ben şimdiye kadar sustum sustum tepeme cıkardım...
canım bu durumdan rahatsız olduğumu hiç söylemedim mehmetesöylesem belki anlayışla karşılar. ya annem seninle de konuşmak istiyor der, ya da kaş göz işareti yapar; ama şimdi hiçbir şey demeden uzatıyor
konuşmayacağımdan değil aslında, konuşurum rahatsız olmam; ama bu tavrı düşündürüyor beni
![]()
pff ya benı delırttıler yıne, yener ın evci kağıdını ayarlamam gerekıo dilekçeyı bana gonderdi, aileden birisinin de kımlık fotokopisiyle dilekçeye imzası gerekıo.. Bende ekım de gıdeceğımı ailesine solemedım, yenerı de tembıhledım soleme bilmesinler dıe.. son olanlardan sonra artık koz vermek istemıorum... bilmelerine gerek yok, daha nikah yokken bak gidip oralarda yenerle kalıo demesinler...
Neyse, bugun annesini aradım telı evde bırakmıs dısarı cıkmıs babası actı telefonu... Önce meraba baba nasılsın napıosunuz falan dedim gayet normal konustum o da iim sen nasıopsun nasılsın falan dedi.. (Son olaydan sonra hiç onlarla konusmak bile istemıorum ama işte işbaşa dusunce...) Sonra dedim ki baba yenerı yemın torenınde dışarı çıkarırken annem evci kagıdını ımzalamıs ama o zaman annemın kımlık fotokopisini de almaları gerekıomus, unutulmuş şimdi de dosyasında eksik die komutanı ıstemıs, annemın kımlık fotokopsini yenere göndermemiz lasım, yener arayıp bole soledı dedim. (tabı bu bahane, kimlik fotokopisini almak için ) o da dedi ki kızım ben biliorum onun için bole bişey istemesler gerek yok göndermemize falan dedi, onlara laf anlatana kadar deveye hendek atlatsam daha iidir... yanı ne gerek var uzatmaya, lasım demek kı işte gonder dımı .. yok ınadına yapıolar sankı.. artık ne diim bende bilmıorum valla yenerın bana sledıı bu, o zaman yenerle konsuursunuz dedim...
Yener e de cepten yazdım ama o da aksam benı aradı, telı bu aksam kullanmıcam cnm, askeriyeden konusalım dedi.. askeriyeyi de aradım ama uyumus galıba... anlayacağın yener ın su an haberı yok ama yarın yasdıklarımı gorur, ya cok sınırlendım, yener e de yazdım bole bole oldu lutfen benı konusturtma sankı ozellıkle yapıolar, kendın ara hallet dedim..ben mi abartıorum onlar mı ınatlasıo anlamadım yaa pff, umursamıcam artık ya, bundan sonra da nolursa olsun yener halletsın, yener gelene kadar gorusmek ıstemıorum bayramdan bayrama ararım o kadar
cnm senın durumuna gelınce de aslında tabıkı mehmet ın bu sekılde davranması yanlıs ama onu bu konuda duzeltemıosun su taktığı uygula, yanı o an konusmka istemıosan lavaboda dedirt mehmet e, yada elım kırlı vs...![]()
acemilik 75 gün cnm ankarada.sadece evci iznine çıkck 2 gün.ondada bn göremicem zaten.ankarada kalcaklar![]()
Yok be adam kısaca işgüzarlık yapmış işte, çok bilmiş davranıyorlar, muhatap olma bence kuzum arada sen yıpranırsın, sonra takmayacağım falan dersin ama takarsın, en iyisi ilişkiyi kes yani fazla içli dışlı olmaya gerek yok... Yener halletsin bence de.... Üzme kendini...
hmm bu konuda da ben mehmet bildiği halde boyle yapıo zannettım, kuzum erkekler bu kadar ınce dusunmeyebilirler, ah yenerımmmmmm burda olsaydı da kuzum o kadar ınce hareket eder yıne de ben odunum dımı dermehmet ın de gunahını aldım yaa, kuzum mehmet e suc bulma, eger bu durumdan hoslanmıosan mehmetle konus, cocuk nerden bilsin senın bole dusunduunu??
akıllara akıllaraçok fenasın kızım
![]()
tecrube konusuoayy Allah o gunlere bizi gerı cevırmesın o gunlerı aratmasın, tez zamanda kavusalım artık yaa, bu arada yener uyumuomus devrıye atıomus, telı almıs yazdıklarımı okumus askım yaa, duramas benle konusmadan uyumas omrum
![]()
![]()
hesnam ya ztn oncekı olaylardan sonra ben gorusmeme kararı aldım, yener de bilio bunları ama işte kendi çıkarıma olunca durum ben konusıım dedim ama aptallık bende işte ne konusuosun, sınırımı bozmaktan başka yaptıkları sey yok, ozellıkle yapıolar yaa, takmıım dıorum ama dediin gibi cok gerildim, sadece bayramlarda ararım işte yeter..
onu biliyoruz canımmm![]()
![]()
Öyle kuzum senden daha kıymetli değil ya... Boşver, canın ne zaman aramak isterse o zaman ara... Kendini germeye gerek yok, hem bu şekilde ilişkiler daha çok bozuluyor, iyi olmaz ama bozulmaz da en azından, sen de üzülmezsin....