Merhaba kızlar nasıl gidiyor ziyarete geldim sizi,,, sizinde oldugu gibi bizimde gözümüz yollarda valla gelsin artık bizim biletler 92/2 ler :))
Konu açmalarını sabırsızlıkla bekliyorum![]()
hoşgeldin canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar nasıl gidiyor ziyarete geldim sizi,,, sizinde oldugu gibi bizimde gözümüz yollarda valla gelsin artık bizim biletler 92/2 ler :))
Konu açmalarını sabırsızlıkla bekliyorum![]()
ayy kıyamam :) evet canım oo günlerde gelicek inş daha güçlü olucaz vede biticek bütün zorlu günlerimiz. Aynı durum bende de var canım kötü oluyorum nererde şuan senin sevgilin cnm ,biz hep dua edelim Allahm korusun hepsni
merhaba hoşgelsin :) nasıl gitsin gün bitirmek ile uğraşıyoruz canım , seninkide yolculuğa hazır sanırım :)
konya da canım bi ay var acemiliğimizin bitmesineSeninki nerde?[/QUOT
38 gün var bizimde acemiliğimizin bitmesine tatlım. Benim ki bilecik/söğütte canm Şför olarak eğitiliyor.
Haklısın canım amac gün bitirmek şafak saymak, yok canım benim askerim geçen sene Mayıs ta gitti,, demek istediğim Mayıs ayı yarenleri teslim olsa artık sonra biz terhis olacağız Ağustosta ,, yolculuk zamanlarını atlattık şükürler olsun![]()
konya da canım bi ay var acemiliğimizin bitmesineSeninki nerde?[/QUOT
38 gün var bizimde acemiliğimizin bitmesine tatlım. Benim ki bilecik/söğütte canm Şför olarak eğitiliyor.
anladım canım benim askerimde stingerci bugün şoför olacakmışız biz dedi..
Haklısın canım amac gün bitirmek şafak saymak, yok canım benim askerim geçen sene Mayıs ta gitti,, demek istediğim Mayıs ayı yarenleri teslim olsa artık sonra biz terhis olacağız Ağustosta ,, yolculuk zamanlarını atlattık şükürler olsun![]()
anladım canım benim askerimde stingerci bugün şoför olacakmışız biz dedi..
rahat olurlar diye düşünüyorum canım inşallahda rahat olurlar.
Hoşgördüm canım, nasılsın ?
rahat olurlar diye düşünüyorum canım inşallahda rahat olurlar.
inş canım bende öyle düşünüyorum ama hayırlısı olur inş..
inş canım bende öyle düşünüyorum ama hayırlısı olur inş..
Tabikide canım öncelikle hayırlı olması
ayyy çok sevindim canm bitmiş olmuş yaa ne güzel Allahım sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin :) şmdi anladım canım gece olunca uyku bedene gelince anlamadım :) nerede senn kı şuan
bi daha ki yolculuk dönüşe inş öyle miizinleriniz bitti mi?
Önemli değil canımÇok teşekkür ederim canım az kaldı sıkacagız dişimizi biraz daha darısı başınıza
Mayıs ayında bizim 1 sene olacak canım 3 ay kalacak geriye ,,, ben 91/2 yareniyim 92/2 leri görmek çok iyi olacak yaniOnlar usta birliğine gidicek bizde terhis olcaz
O anlamda yani biletlerimiz olcak onlar :)
Sizinde biletleriniz 93/1
Mehtabım 2 canım 2 gün sonra izin kullanacağız :)
Mayıs ayında bizim 1 sene olacak canım 3 ay kalacak geriye ,,, ben 91/2 yareniyim 92/2 leri görmek çok iyi olacak yaniOnlar usta birliğine gidicek bizde terhis olcaz
O anlamda yani biletlerimiz olcak onlar :)
Sizinde biletleriniz 93/1
Mehtabım 2 canım 2 gün sonra izin kullanacağız :)
paşa paşa bitirmişsniz maşallah 3 ayın lafımı olur ki dmi oo günlerde gelr inş cnm, evet darısı bizimbaşımıza tatlım tşkler :)
ayy ne güzel canım senin adına çook sevindim
oouuvv daha çok kız bizim torunlara..![]()
Yok yok bitmedi dahainan derlerdi de inanmazdım son zamanlar son aylarda şafak sıkıştırıyor zaman daha bi duruyor sanki derlerdi aynen öyle gerçekten artık çok yorulduk yıprandık kolay değil 11.aydayız çok zor Allah yardımcımız olsun bitirelim kurtulalım hepimiz..Dayanılacak gibi değil 15 ay
![]()
Kızlar ben çıkıyorum kendinize çok iyi bakın Allaha emanet olmanız dileyiğle iyi geceler... Ayrıca sizlerle tanıştığıma çoook memnun oldum... öptümm..