Allah sabır versin kuzum, konuşamamak kadar kötü bir şey yok, benim eşim sık sık arar ona rağmen gündüz aramadığında ya da gece az konuştuğumuzda çok canım sıkılıyor bu duruma... Biz böyle dert yana yana bitecek sanırım askerlik
allah canını almasın kızBnde öle sürekli msj atınca çk bunalıodm şmdi mumla arıorm bnmki tel sokamıo ya uzun soluklu diil 2gndür hiç konuşamıorz brz önce yne aradım yk ddiler yüzüme kapattılar
aynen bacım sürekli sölenir moddayım ama napiim hele 3gndür can çekişiorm karakolda çk az asker wrmış kimisi doğuya sewke gtmiş kimisi hstanede yatan mahkumların başında kalıomş ondn sürekli nöbet tutuo karakolda kalan 2kişide brz önce aradım yne ulaşamıorm ulaşamıormkonuşamayınca iice kötü gelio askerlk hele şu askerde görüşememktn ayrılan insnları hç anlamıorm nası ayrılınca görüşülmüo die bn özlemktn aklımı oynatmk üzereyim gelince sewerkn öldürcm onu okdr hırsım wr yani
Kuzum yaa gelsin de sağ salim seversin elbette bol bol, konuşmaya ve görmeye çok alışkınız ya aramadılar mı sesini duymadık mı rahat edemiyoruz... Aslında haklısın insan görmedi mi daha çok özler nasıl ayrılır ki, demek ki bazı şeyler oturmayınca bir de kısmet olmayınca olmuyor... Ben çok inanırım kader ve kısmete... Allah ömür boyu bizleri sevdiklerine yazsın inşallah....
sesini duymadmmı çk geriliorm bn tef gbi dolanıorm ztn 2 3 gündür tahammülüm yk çnkü aşkımın o güzel sesini duyup rhtlayamıorm anlatamıorm neler yaşadğmıannem nişandan önce hep hyrlıysa olsun die dua et derdi hep bnde allahım sn onu bana hayır et die ederdm
polismi ahh canım bnmmmmm ne mutlu eşine nekdr kutsal bi görew yarabbim allah yardımcısı olsun hep yanınzda olsn bnmde eniştem terörle mücadeledeydi doğuda bilirim nasıdır ablamdan
kesinlikle çok gurur veriyor bana
henüz eşi değilim ama bir ömür gururla yanında olmayı çok istiyorum...
Allahım isteyen herkese de nasip etsin...
henüz okuyor sevdiceğim.. o yüzden sıkıntılarla yeni yeni tanışıyorum ve daha da fazla şeyler mücadele ediyorum...
farklı şehirlerde, öyle hasret çekiyoruz...
telefon desen kısıtlı kullanabiliyor.. hafta sonu gelsin ki dışarı çıkabilsin internete gitsin kamerada konuşabilelim..
o da şayet hafta sonuna nöbet yazılmadıysa....
komiseri izin versin ki iki mesaj atabilsin, iyiyim diyebilsin...
ekiplerle çıksın ve konuşmayı geçiyorum uyumaya vakit bulamasın...
daha okul aşamasında bile vakti olmayan bir sevgiliyi ömür boyu bekleyeceğim işte...
yeter ki Allahım tüm polisleri, askerleri korusun.. içlerinde sevdiceğimi de...
ben beklerim ....
neyse
bana dokunan dokunduğuna bin pişman
iki dakikada topiğinize gelip kendi sorunlarımı yazdım yaa pes bana
şafak kartım nasıl olmuş kızlar??Eki Görüntüle 499021
İnşallah hayırlıdır canım, inşallah her şey gönlünüzce olur, şu askerlikten bir kurtulsak rahatlayacağız ama en çok konuşmak istediğim ve kendimi kötü hissettiğim zamanlarda arayamıyor, işte buna çok bozuluyorum... Bir terslik olunca üst üste geliyor hepsi....
Gozun aydin hatice hayirlisiyla gelmek ve gorusmek nasip olsun insallah. Bende kavusucam ALLAHİN izniyle cuma hayirsiyla geliyor iku gunluk iznekızlar ... hepinize hayırlı günler diliyorum öncelikle , haberim war sizlere, artık uzun bi süreçten sonra bende Fatihle görüşücem inşallah dualarım kabul oldu çoook şükür yaaa , eylül 15'nde izne geliyorrrrr ... :))
kızlar ... hepinize hayırlı günler diliyorum öncelikle , haberim war sizlere, artık uzun bi süreçten sonra bende Fatihle görüşücem inşallah dualarım kabul oldu çoook şükür yaaa , eylül 15'nde izne geliyorrrrr ... :))
Gozun aydin hatice hayirlisiyla gelmek ve gorusmek nasip olsun insallah. Bende kavusucam ALLAHİN izniyle cuma hayirsiyla geliyor iku gunluk izne
annnnnaaaaammmm şuna bak yaa topik byrm yerine döndü ne güzel hbrler arka arkaya tatlım çk çk ii değerlendrmenz gerekio wakti çk az bi wakit bnmki gbi olck sennde tadı damağında kalck aman allahım nazar değmesn topiğimze herkesin keyfi yerinde
COk sukur gozdem aynen dedigin gibi tadi damagimda kalcak cuma gelip pazar doncek kismetse insallah. Uzakligin gozu kor olsun iste yalnizca bi gun gorusebilcez tabi bunada sukur.
olsun olsun hç öle düşünme bzde hç bşi anlamadk brzda kötü olmştuk ama son gce başbaşa çk güzel bi mekanda 2kadeh bşiler içtik falan çk güzeldi herşye değerdi ondn çk güzel olck sznde çk ii gelcktir eminim ohhh beee topikdaşlarım mutlu
İnsallah gozdecim ya artik son ayrilislar son birakip gitmeler olsun biktik artik ben onu gonderirken o beni arkasinda birKirken ...
okuldu işti derken hep ayrıldk bzde askerlkte artk son damla inş bidha çıkmz bişi işi dışarda olmz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?