kmsennkini görmyrm bn ticker
sorma yaa bayramdan sonra hep temzlikle gecti, koltuktu perdeydi, halıydı...
topiğin bu bak annen baya yordu seni desenetemzlk yapmayı sewerm ama en nefret ettğm kapı we mutfak dolaplarını silmek aman allahımmmm ne nefret bşi hele o kapı silmkkkkk
iki çeyiz baktım gözüm gönlüm açıldı yaa:16
oooo tickerlar gelmiş
:
bn cmt akşam kipadan 2kişilk tepsi aldm çk güzel pembe alacalı böle tutma yerleri kayık gelio çk tatlı çk hoşuma gtti bnm mutfak eşyaları siyah kırmızı beyaz oluo pembe çk alakasz ama çk bayıldm düşünmedn aldm
naparsınız ne edersiniz kızlarrr
topiğin kızlarından değilim ama nasılsın arkadaşım yaaa?
barıştınız mı erkek arkadaşınla ?
merak etmekteyim
naparsınız ne edersiniz kızlarrr
Erres canıııııımmmmmmmmm
Sen napan
Oooooo hocalarinnn bitanesii kizarmisinn ya sensana kirmizi cok yakisiyor napim bende bebisle vakit geciriyorum bol bol Iki dk gormiyeyim ozluyorum
Selam kızlar şu an mevki hastanesindeyiz mehmet röntgen çektiler sonucunu bekliyoruz aşkım yanımda oturuyor ama sadece bakabiliyorum :)
Gecmis olsun. Beraber oldugun her sn ve salisenin tadinu cikar :)Selam kızlar şu an mevki hastanesindeyiz mehmet röntgen çektiler sonucunu bekliyoruz aşkım yanımda oturuyor ama sadece bakabiliyorum :)
Yani anlatacak kelime yok bulamiyorum ben cocuk cok severim bide canin olunca deymeyin keyfine :)Heee öyle oldu tatlım yaa
Öyle güzel bir şey işte yeğen sevgisi, benim iki yeğenim de yaz nediyle yanımdalardı, yakında göndereceğim Antalya ya, yalnız kalmalar başlayacak hayatımda... Taa ki eşim gelene kadar öyle işte çok da alışmıştım yeğenciklere...
Gecmis olsun. Beraber oldugun her sn ve salisenin tadinu cikar :)
Yani anlatacak kelime yok bulamiyorum ben cocuk cok severim bide canin olunca deymeyin keyfine :)
şu hastaneden çıksaydık bi hoş ben oturuyorum mehmet koşturuyor beni de kaldırtmiyor yerimden çok özlemişim ama ya bakıp bakıp sen gerçek misin diyorum :) etraf asker ve rütbeli kaynıyor ilk başta sivil almıyoruz falan dedi kapıdaki asker biraz ısrar edince dayanamadı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?