• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

anam sennkide kötümüş be nilüfcüm dha yolun başındaykn cicim ayında ayran içmş ayrı düşmüşsünz aman olsun en başında atlatın bu zorluğu bitsn gtsin snra dha çkkkkkk wakit war

şubat başında tanıştık, 21 şubatta askere yolladım, 12 mayısta ilişkimize başladık. moda tabirle çıkmaya... :3: tanışalı 8 aya yakın bir zaman, birlikte olmaya başlayalı 3 ay 10 gün olmuş yani :16:

off kızlar ya off yine şemdinlide 4 şehit varmış :85: spiker öyle rahat söylüyor ki anlatamam sadece 10 sn haber yapıyor ya. sonrada suriyeden, arakandan bahsediyor bana ne ya bana neee

yeğenin mi olduuu :53: hyrlı olsun canm endişelenme bnm kuzenlerede ilk doğduklarnda sarılık falan dyorlar genelnde var bu

Yeğeninin olduğunu biliyordum ama sağlık yönünden problemler yaşadığınızı bilmiyordum canım geçmiş olsun tekrar, dualarımız seninle.... :34:

yaaa ne güzel yeni bi umut doğdu dünyaya allah sağlıklı hpbirlikte huzurla yaşamk nasip etsin hiiiiiçç sıkma canını bnce yawrum sarılık bütün bebeklerde olmuomu yaa duyuorz sarı giydiriosn geçio hç enerjinizi düşürmeyin sabırsz bi bebekmiş tezcanlı olck demekki yandınız wala hepinzi peşinde koşturtcak:1:adı ne oldu

ne yılı canım sadece birkaç ay oldu :1:
geçmiş olsun canım. kalıcı bir hasar bırakmadan atlatır inşallah bu süreci. hayırlı bir ömrü olsun inşallah...

kizlar tek tek yazamiyorum telde girince. Emir bebek evine geldi cok sukur sagliginda problem yok simdilik. Erken davrandi aceleci ve hizlu olacak belliki saglikli olsun insallah bizi annesini dogana kadar surundurdu ama bana kalsa degdi :) RAbBIM hayirli omur nasip etsin bundan sonra

kizlar tek tek yazamiyorum telde girince. Emir bebek evine geldi cok sukur sagliginda problem yok simdilik. Erken davrandi aceleci ve hizlu olacak belliki saglikli olsun insallah bizi annesini dogana kadar surundurdu ama bana kalsa degdi :) RAbBIM hayirli omur nasip etsin bundan sonra

sen geldin mi bebek. özlüyoruz kızım daha sık uğra bundan sonra. bebiş de iyiymiş çok şükür :nazar:

:) çok sewndm ablacım...rabbim hakkında güzel yazılar yazsın inş.hayrlı ewlt olsun:16:
allahım onu anasına babasına bağışlasın:nazar:

şubat başında tanıştık, 21 şubatta askere yolladım, 12 mayısta ilişkimize başladık. moda tabirle çıkmaya... :3: tanışalı 8 aya yakın bir zaman, birlikte olmaya başlayalı 3 ay 10 gün olmuş yani :16:

taze kansınız yani siz ohh ohh ne güzel heycan doruktadr şmdi ama çkta ilginç hikayenz asker oldktn snra başlamş inş heycanınız hep sürer çk sağlam bi ilişki olur zoru seçmşsnz gerçi olmaması ne mümkün diil:))

errescim ayakları yere sağlam bi insn olur inş yaşama tutundğu gbi:16:

sen geldin mi bebek. özlüyoruz kızım daha sık uğra bundan sonra. bebiş de iyiymiş çok şükür :nazar:
ben bayramın ikinci günü dönmüştüm nilüşüm.fırsat buldukça giriyorum giricemde.emirhan hazretleri öyle tatlı ki görmeden duramıyrm kokusu üstüme siniyor sanki RAbbim sizede nasip etsinnn tez vakit:nazar:
:) çok sewndm ablacım...rabbim hakkında güzel yazılar yazsın inş.hayrlı ewlt olsun:16:
allahım onu anasına babasına bağışlasın:nazar:
duANA kurbannn seninnn canım kardeşimm çok sağ ol.seviyorum senii:nazar:
errescim ayakları yere sağlam bi insn olur inş yaşama tutundğu gbi:16:

uyy o ağzın bal yesinn tyzesiii .sizede nasip olsunnnnnnn:nazar:

Son düzenleme:
Iyi geceler kızlar. Bugün bilgisayardan giremedim nete. Şimdi de telden giriyorum ilk kez. Bugün anladım ki sizlere baya alışmışım foruma girmeden yapamadım :) telden de zor oluyormuş. Bugün ücretli öğretmenliğe başvuru yaptım olursa 17 eylülde derse başlayacağım kuzucuklara kavuşacağım inşallah geçici de olsa. Yarın yine dişçiye gideceğim iki dişimle vedalaşacağım :( öpüyorum sizleri

Iyi geceler kızlar. Bugün bilgisayardan giremedim nete. Şimdi de telden giriyorum ilk kez. Bugün anladım ki sizlere baya alışmışım foruma girmeden yapamadım :) telden de zor oluyormuş. Bugün ücretli öğretmenliğe başvuru yaptım olursa 17 eylülde derse başlayacağım kuzucuklara kavuşacağım inşallah geçici de olsa. Yarın yine dişçiye gideceğim iki dişimle vedalaşacağım :( öpüyorum sizleri

öğretmenlikiçin hayırlısı olsun cnm, dişler için de geçmiş olsun...

Kpss olmadı sanırım, baş belası işte, hayırlısı olsun tatlım... Umarım her şey gönlünce olur... Kuzucuklara kavuşunca insan mutlu oluyor, tecrübeyle sabit :34:

Kpss olmadı sanırım, baş belası işte, hayırlısı olsun tatlım... Umarım her şey gönlünce olur... Kuzucuklara kavuşunca insan mutlu oluyor, tecrübeyle sabit :34:

INsan oldugunu hatirliyordur insan. Birine bir seyler ogretip onun karsiligini almak kadar mucize bir sey olmasa gerek. Cok hevesim var isterdim ogretmen olmak :31:

Son düzenleme:
öğretmenlikiçin hayırlısı olsun cnm, dişler için de geçmiş olsun...

sağol kuzum inşallah olur 10 eylülde açıklanacak. dişlerimle vedalaşamadım :9: gitmedim doktora, randevu da kaldı :27:

olmadı canım ya çok düşük çalışmamıştım zaten bir şey beklemeye hakkım yoktu :31: her yıl onlardan ayrılmak çok zor oluyor ama 9 ay da olsa onlarla birlikte olmak güzel olacak :16:

INsan oldugunu hatirliyordur insan. Birine bir seyler ogretip onun karsiligini almak kadar mucize bir sey olmasa gerek. Cok hevesim var isterdim ogretmen olmak :31:

kesinlikle canım... bazen alamadığın da oluyor, onlar da çürük elma :1: benim de küçüklükten beri hayalimdi. okuduk; ama atamadılar :43: biz de böyle geçici idare ediyoruz

Back
X