aa nasıl yanii olağanüstü hal derken kastedilen nedir ki cep tel ee başka ? acemilerde ne gezer tel
kızlar 75 gün olan acemilik 60 güne düşmüş diye biliyorum daha önce 18 aydan 15 aya düşerken de 90 gün olan acemilik 75 güne düşmüş.Bana da askerim söyledi büyük ihtimal düşecek diye çavuşlar öyle söylüyomuş..Hem başbakan anneler gününde asker annelerine sürpriz yapacak diye de haberler çıkmıştı.Dünde nette gezinirken 2012 nin ikinci yarısından sonra düşeceğini okudum yani inş düşer askerlerimiz çabuk döner bi umut işte
tüylerim diken diken olduuuuu bu çok iyi bi haber olacak yaa allahımmmm inşallahh düşerrr yaaa 15 ay çokkk uzunnnn
evet çok güzel bi haber ama ben fazla sevinemedim çünkü acemiliği 75 gün olanlar var hala bana askerim heryerde 60 olmuş demişti
kızlar 75 gün olan acemilik 60 güne düşmüş diye biliyorum daha önce 18 aydan 15 aya düşerken de 90 gün olan acemilik 75 güne düşmüş.Bana da askerim söyledi büyük ihtimal düşecek diye çavuşlar öyle söylüyomuş..Hem başbakan anneler gününde asker annelerine sürpriz yapacak diye de haberler çıkmıştı.Dünde nette gezinirken 2012 nin ikinci yarısından sonra düşeceğini okudum yani inş düşer askerlerimiz çabuk döner bi umut işte
aa nasıl yanii olağanüstü hal derken kastedilen nedir ki cep tel ee başka ? acemilerde ne gezer tel
Cnm benim yarim hergun 2-3 kez ario bizim tellerde problem Yok sadece gecen gun teller arizalanmisti...
keşke benim yarim de arasa artık
3 gündür hiç ses yokk
sabah aradı herşeyimm dünyammm
çok özlemişim yaa sesinii
ceza yemişler 3 gün bu yüzden arayamamışşş
bugün benim şafak 430:26::26:
14 ayımız kaldıı
ilk defa 5ten sonra araayamadı ya çok canım sıkkın.umarım ceza felan almamıslardır çok korkuyorum ya
ilk defa 5ten sonra araayamadı ya çok canım sıkkın.umarım ceza felan almamıslardır çok korkuyorum ya
ah be canım gözümle görmeden bilemem ki ,yanımda olmadıkça güvenemem ki ... alıştığım için merak ediyorum işte.
korkma tatlımm emin ol orda burda olduklarından daha güvendeler
eLßet arayacak ama ne zaman ... iyi olsundaCnm iyi düşünmeye çalış aklına kötü şeyler getirme arar mutlaka
ah be canım gözümle görmeden bilemem ki ,yanımda olmadıkça güvenemem ki ... alıştığım için merak ediyorum işte.
Koğuş nerdee, nerde bu millet nerde bu devlet, nöbet sırası kimdeydi, nöbette uyuya mı kaldınız yoksam
uyumuşlarrr bunlar yavv
Valla yaa, şu koğuşun haline bak :))
kuzucum bende çıkıyorum ,canıma bir kaç bir şey yazıp uyurum . vatan askerlerimize emanet rahat rahat uyuyabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?