92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

aa nasıl yanii olağanüstü hal derken kastedilen nedir ki cep tel ee başka ? acemilerde ne gezer tel

benim bikaç arkadaşım daha var asker yari onlarında aramamış sevgilisi. ankesörlüden de aramalar engelleniyor olabilir. bilmiyorum cnm yaa az evvel aradım beni aradığı numarayı çalıyor çalıyor meşkule düşüyor sonraa 3 gündür sesini duyamadım sevgilimin

tüylerim diken diken olduuuuu bu çok iyi bi haber olacak yaa allahımmmm inşallahh düşerrr yaaa 15 ay çokkk uzunnnn

tüylerim diken diken olduuuuu bu çok iyi bi haber olacak yaa allahımmmm inşallahh düşerrr yaaa 15 ay çokkk uzunnnn

evet çok güzel bi haber ama ben fazla sevinemedim çünkü acemiliği 75 gün olanlar var hala bana askerim heryerde 60 olmuş demişti

Cnm insallah yaa...

üzülmeyin kızlar sağlam ellerdeler.
mutlaka arar vakti olunca.
askerliğin düşmesiyle ilgili acemilikte çok dedikodu olur bunlara inanmayın bizi, bizden öncekileri de böyle kandırdılar

sabah aradı herşeyimm dünyammm

çok özlemişim yaa sesinii

ceza yemişler 3 gün bu yüzden arayamamışşş

bugün benim şafak 430:26::26:

14 ayımız kaldıı

ilk defa 5ten sonra araayamadı ya çok canım sıkkın.umarım ceza felan almamıslardır çok korkuyorum ya

ah be canım gözümle görmeden bilemem ki ,yanımda olmadıkça güvenemem ki ... alıştığım için merak ediyorum işte.

haklısın cnm bende 3 gün aramayınca kafayı yemiştimm ama arar sıkma tatlı canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…