• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

Şafak 453:18::18::18:
En yakın Görüşme 23 :16::16:

şafağınızı 455ten düşüceksiniz..silüs tarihiniz 21 Şubattır..

nerden biliosun derseniz bende 1.tertibim ve 1. tertipler 454 gün yapıo..1 günde Şubat 29 çektiğinden dolayı..o yüzden 455..

şafaksöyle.com'dan bakabilirsiniz..

YANİ ESRA bizim senlee aynı o yüzden safak 448

:72:

29 da gidiyorr çok moralimm bozuk aranıza katılıp biraz moral bulmak istedim .aranızda var mı ANKARA ETİMESGUT LEOPARD 2 TANKÇI :43:

hımm manisadan sonra ankara kayseri v.s....
akşama arar artk canım...
aradı cnm dünnn biraz uzun konuştukk allaha şükürr:)

silüs tarihi 21 subat deglmi???
safak 448 canımm
ever cnm ama öyle demiyor herkes eminmisiniz yani??
şu an şafağı 452 diye biliyorum ben?

şafağınızı 455ten düşüceksiniz..silüs tarihiniz 21 Şubattır..

nerden biliosun derseniz bende 1.tertibim ve 1. tertipler 454 gün yapıo..1 günde Şubat 29 çektiğinden dolayı..o yüzden 455..

şafaksöyle.com'dan bakabilirsiniz..

YANİ ESRA bizim senlee aynı o yüzden safak 448

:72:

ciddi mi yaa. bakın bende geliyorum yanınızaaaaaaa::72:

buraya kmse gelmyo canm yaa:ssz::ssz:

naber naslsın:1:

ssaffak karanlık..............

kötüyüm canım ya bugün gitti arayamadı deliricem meraktan içim sıkılıyor :5: kübra ya sevk tarihi 27 şubat diyor bugün gitti ben kaç v ekaç gün düşücem :s

canım yanlış blgi vermym... tam bilemyrm ama sna şöyle sylyimm...

benm erkek arkadmnda kağıdında silüs tarhi şyle yazyodu 21 subat-24 subat arası teslim olmanz gerekyo gbi bsey...

yanii 21 subatta askerlik başlamış olyoo... bnmkide en sn 24 subatta teslim oldu...ama 21 subattan geriye saymaya başlyrz,cnkü askerlik o zmn baslamış olyo..

92/1 gittkleri için.. 455 ten düşüceksin safgını...

umarım anlatablmşmdir.. erkek arkadsna aradgnda silüs tarihin kaç dyee sor..

canım yanlış blgi vermym... tam bilemyrm ama sna şöyle sylyimm...

benm erkek arkadmnda kağıdında silüs tarhi şyle yazyodu 21 subat-24 subat arası teslim olmanz gerekyo gbi bsey...

yanii 21 subatta askerlik başlamış olyoo... bnmkide en sn 24 subatta teslim oldu...ama 21 subattan geriye saymaya başlyrz,cnkü askerlik o zmn baslamış olyo..

92/1 gittkleri için.. 455 ten düşüceksin safgını...

umarım anlatablmşmdir.. erkek arkadsna aradgnda silüs tarihin kaç dyee sor..

diğer topictede sordum yazdım arkadaşlra kübra bunun kütüğü başka yerde samsunda yani kendi ist şubeye gittiği için sevk tarihi vr acaba o günden itibaren mi düşmeye başlıcam normalde ama demişlerki şubede 25 inde teslim olman gerekiyordu felan .s

diğer topictede sordum yazdım arkadaşlra kübra bunun kütüğü başka yerde samsunda yani kendi ist şubeye gittiği için sevk tarihi vr acaba o günden itibaren mi düşmeye başlıcam normalde ama demişlerki şubede 25 inde teslim olman gerekiyordu felan .s

pekii bn anlamadm... 92/1 tertpler en son 24 subatta teslim oldu...

sennki nden 27 teslim oldu? ne dewresi buu? ara dewremi gittii? anlayamadım:27:

Back