• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

yine burdan bi arkadaş 455 demişti :(

yeriniz hayırlı olsun tatlım..

geçen sene tam bu zamanda bende askerimi göndermiştim..koskoca 1 sene geçti..darısı sizin başınıza..:nazar::nazar::nazar:

sen şafağını 455'ten düşüceksin..bunun nedeni ayların çekiminden dolayı..sülüs tarihi yazar kağıtta o tarihten itibaren düşüceksin..21 şubat yazıodur..

Son düzenleme:
Kızlarr topiginiz hayırlı olsunn
Allah kavustursunn hepimiziii

yeriniz hayırlı olsun tatlım..

geçen sene tam bu zamanda bende askerimi göndermiştim..koskoca 1 sene geçti..darısı sizin başınıza..:nazar::nazar::nazar:

sen şafağını 455'ten düşüceksin..bunun nedeni ayların çekiminden dolayı..sülüs tarihi yazar kağıtta o tarihten itibaren düşüceksin..21 şubat yazıodur..

saoll cnmmm

silüsde 23 teslim tarihi

455 mi 458 mi sayıcam peki?

Selamm kzlarrr ..
Bende nisanlimi askere gonderdimm dun gece yola ckti BURDURA :(
Daha yeni varmis oraya, msnde gorustuk ve birazdan teslim olacak:((
Ondan zatn cok uzaktayim bide boyle habersiz kalcagimi dusunmek cok kotu yapio beni:(
daraliyorum:(((( nefes alamiyorumm sankii :'(((((

Selamm kzlarrr ..
Ondan zatn cok uzaktayim bide boyle habersiz kalcagimi dusunmek cok kotu yapio beni:(

Allah kavuştursun :72:

Seni çok iyi anlıyorum asker beklediğim için aynı duyguları bende yaşamıştım ilk gönderdiğim zaman:31:

Selamm kzlarrr ..

benimde dün gitti sevgilim bende onunla birlikte bindim otobüse. manisada incekti o ben balıkesirde inip geri döndüm:S ama onu tek göndermek çokkk zoruma gitti::s

inince de aramadı neyseki bu sabah aradı sesini duydumm :)

sende sabırlı ol canım vakit buldukça arar muhakkak

cnm silüs tarihi 21 şubat yazmıo mu kağıtta?

son teslim tarihi 23 şubattır..

ama 455 şafak sayıcan cnm..

cnmm 458 den düş dediler.

şu an şafak 456 :)

benimde sözlüm dün giitti hiç alışamadım dünden beri ağlıyorum yuzum gzm şiştı :S arıyo beraber aglıyrz 460 nasıl gecer bılmem :S psıkljm bzldu bı gunde cok zormus ayrı kalmak :S :(

benimde sözlüm dün giitti hiç alışamadım dünden beri ağlıyorum yuzum gzm şiştı :S arıyo beraber aglıyrz 460 nasıl gecer bılmem :S psıkljm bzldu bı gunde cok zormus ayrı kalmak :S :(

nereye gitti cnm kaç gün yapıcakki acamisini??

beni tek aykta tutan 26 gün sonra dağıtım için gelecek olması. bide sesini duydum yaa dünyalar benim oldu :)

Slm kızlar Allah kawstrsun hepemizi. bnm hayatım anlamıda 1 saat önce teslim oldu. gözüm telefondaa beklyrmm gecermi 15 ay bilemiyorum.
çok zor kötymüşş... :43:
:72:

Bu arada aşkım hatay/iskenderun bahriyeli olarak gitti.
1 ay acemi sürücek. 1 ay snnda dagıtma gelcek kızlar. sbarszlıkla 1 ayı beklyrm
:52:

:5::5::5: bnde ağlamaktan gözlerim sisstii. suan blee dolu dolu gzlerim .allah sabır wersin,
hepmzi allah kawstrsn hç bseyn tadı anlamıı yok nasıl gecicek 15 ayy ppooofff:53:

ooo kızceler hoşgeldiniz. baya boştu topiğiniz hareket gelmiş. bizler de sizler gibiydik ruh gibi dolanıyoduk ama alıştık. ben 91/3 denim. 6. ayımız bitiyor allaha şükür.
zaman geçio sabırlı olsun kendinizi yıpratmayın.
allah bütün askerlerimizi korusun.:72::nazar:

SAğolasın aminn. inşşşşşşşşşşşşşş. bzde görürüz oo 6. aylarıı..
llah btn askerleri sewdklerne kawstrsun :72::72::72::72:

Back