92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

Slm kızlar Allah kawstrsun hepemizi. bnm hayatım anlamıda 1 saat önce teslim oldu. gözüm telefondaa beklyrmm gecermi 15 ay bilemiyorum.
çok zor kötymüşş...

inş arar cnmmm nereye gittii??

Bu arada aşkım hatay/iskenderun bahriyeli olarak gitti.
1 ay acemi sürücek. 1 ay snnda dagıtma gelcek kızlar. sbarszlıkla 1 ayı beklyrm

aynen cnm :):)

bnde ağlamaktan gözlerim sisstii. suan blee dolu dolu gzlerim .allah sabır wersin,
hepmzi allah kawstrsn hç bseyn tadı anlamıı yok nasıl gecicek 15 ayy ppooofff

neyseki 1 ay sonra gelicekler bunu düşün bence 15 ay olarak bakma

aynen cnmmm topiğimize sahip çıkalım dedikk :):)

sabah aradı sevgilimmm bilgisayar vermişler benim aşkıma yazıcı olmuşş :):)

ilk sevindirici haberimizi aldıkk

sizler neler konuştunuz kıslarr toplaşın hadiiiiii

sabah aradı sevgilimmm bilgisayar vermişler benim aşkıma yazıcı olmuşş :):)

ilk sevindirici haberimizi aldıkk

sizler neler konuştunuz kıslarr toplaşın hadiiiiii

ooo çok iyii. inş. bol bol grseblrsnzz pc de...
nereye gtmişti canım ????

(ben hala aramasnı bklyrm telefnn basnda çaresz beklyrm....

kızlar hoşgeldiniz allah kavustrsun hepinizi allah sabrlar versin hepimize inş.kübracm mrb askern iskenderunda sanırm bnde iskenderunda yasıorum cok gusel ve rahat yerdir için rahat olsun

kızlar hoşgeldiniz allah kavustrsun hepinizi allah sabrlar versin hepimize inş.kübracm mrb askern iskenderunda sanırm bnde iskenderunda yasıorum cok gusel ve rahat yerdir için rahat olsun

sağolasın selin amin inş. herkesi sewdgne kavstrsun. ne gzel çok sewndm herkes çok iyi yer oldgnu sylyo iskenderunun.
ama zaten 1 ay çarsı iznne falançkamycak snrada dagıtım bakalım neresi olcak.
1. deniz er eğitm alayı blymsn? mtlaka görmşsündür :26:

saol cnm hepimizi inş bnmki de ankarada.ve isk gusel yerlere gnderio die duydum ve deniz er in ordan surekli geciorum içim gdio nobetteki askerleri gorunce tatil yeri gbi orası iskenderun un tam ortası dun carsıyada cktım yeni gelen askerler gordm ankesorlu tlf basındaydılar

bnm abmde ankara da yapmştı.. 9 aynız kalmş ne gzellll. darsı başıma o gnler inş.
ERkek arkadasm sbah 8 de adanadaydı ordanda 2 saat iskenderuna geçti işte, 11 de teslim oldu:2:
daha hç haber alamadım, aramadı

saol cnm nişanlm ankara mrkezde meslekçi daha hiç izn kullanmadık bizde cook ozledim inanki kasımda tezkeremiz cook var gbi gelio daha bize de.cnm burası cok kalabalıktı ondn olablr cok buyuk bi yer deil orası ama cok rahat o konuda rahat ol mutlaka aricaktır

amin inşş hepimz için dort gozle kasımı bekliorum bndegerci on gun sade temmuzda izn kullancaz o kadar

bu topicin kızlarınaaaaaaaaaaa sölüyoruummmmmmmmmmmmmmmmmmm şafağınızı 455ten düşüceksiniz..silüs tarihiniz 21 Şubattır..

nerden biliosun derseniz bende 1.tertibim ve 1. tertipler 454 gün yapıo..1 günde Şubat 29 çektiğinden dolayı..o yüzden 455..

şafaksöyle.com'dan bakabilirsiniz..

hepinizi Allah kavuştursun..

91/1 yareni

Son düzenleme:
slm ben yeni katıldım aranıza benim 3 yıllık eşim 5 yıllık sevgilim hayatımın anlamı birtanem şuanda bilecik merkez 9. jandarma er eğitim alayında teslim olalı 2 gün oldu dün akşam aradı sesini duydum ama yetmiyo birşeyler boğazıma düğümlenmiş nefes alamıyorum yutkunamıyorum sanki... 2 yaşında bir oğlum var her baba babam dedikçe içimden bir parça kopuyo sürekli ağlıyorum hele odama geçince film kopuyor sabaha kadar ağlıyorum kayınvalidemlerle birlikte yaşıyorum eşim tek çocuk tahmin edersiniz anne ve babasını da Allah ım ne zor günler orda bir tanıdığı askerlik yapan var mı nette araştırdım eğitim, ağır zor doğuya asker yetiştiriyorlar diyo hepsi ne yaparım ben yemek uyumak nefes almak zor haram sanki nolur orayı bilen varsa nedir nasıl yerdir bilgi versin bana kafayı yicem yoksa

BU TOPİKK ölmüüşşş....kimse yok mu??????
MANİTALARINIZ YENİ GİTTİ ÜZÜNTLsnüz ONA BAGLYRM ARTK

SAFAK=KARANLIK

BAHRİYELİ YARİM

ooo çok iyii. inş. bol bol grseblrsnzz pc de...
nereye gtmişti canım ????

(ben hala aramasnı bklyrm telefnn basnda çaresz beklyrm....

manisadaydı cnm.,

cumarteside 2 kez aradı ama pazar günü ve bugün aramadı.

en son konuştuğumuzda sesi çok durgun geliyodu

hala aramadı yaaa çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…