Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooofff Allah ailesine sabır versin o şehidimizin...
Sevdiceğinin ve tüm askerlerimizinde yardımcısı olsun gülüm...
Güzel şafak tatlı şafak canım şafak he![]()
aynen kıız valla ilk zamanlarımızı hatırlıyo musun nasıl da geçmiyodu zaman gerçi yine de geçmiyo ama bak 5 ayı yedik o yüzden artık cici şafak :) napıyosn bu arada görüşmyelii özledm muhabbet etmeyi bacicikom yaa bnde işe girdim zar zor herifim izin verdi :) nisan da da izne gelicek inşallah mehtap sayıyorummm ooy oy düz duvara tırmanmadan geçsin şu ay![]()
veee..
8 Ay Bir Hafta..
çok şükür rabbime
.
masallah canım benim yeni geldiğin zamanları hatırlıyorum
![]()
aynen ya, daha dün senin tickır'ına bakınca oooo benimki öyle olmaz diyordum şuan o donemlerden geçtimm gidiyorumm
çok şükür.. şu son 3 ay'a bi girsekkkk hayırlısıyla
.
Cano hoşgeldin yaa sen nerelerdesin...
Bende bugün işe başladım kuzum, vallahi benimkininde zar zor içine sindi... kurban olurum ona yaa :)
Kırkağaç yokmu o kırkağaç.. asla unutmicam bacım yaa, her sabah 5'te arıyordu aşkım. İki kere gittim o yolları, askeriyeyi, çıkmasını beklediğimiz anı ve o yemin törenini asla unutmam...
Acemi birliğinide say kuzum, 7. aya girdik...
Hadi bakalım benim aşkımda haziranın başında izine geliyo bütün iznini kullanacak bacımm..
Sen ne iş yapıyodun?
evet canım benm hep aynı valla.
ggircez canım benim güzel zamanlar bekliyor bizi bende su 5 aydan bi düşsem diye bekliyorum :)
şafak: 270-41
çabuk geçiyor ya nankörlük etmeyelim
bi yandan son hızla çeyizimi tamamlıyorum.
askerim gelsin herşeyimiz hazır olcak allahın izniyle..
biri kırkağaç mı dedı:) acemıdeyken her cumartesı ordaydım..törende de wardım...allahtan şimdi son 2 ayımız kaldı...
aynen bakalım haziranda tanışma+söz yapalım diyoruz bizimkileri ikna edebilirsem
şubatta da nişan düşünüyoruz. nişanı salonda mı evde mi yapsam karar veremiyorum.. masraf olsun istemiyorum.![]()