• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

napalım canım başka türlü geçmiyor zaman motive oluyoruz plakaları görünce demi esracım

şafak : 253:72:
plakalara son : 172 :52:

ben 23 nisanı bekliyorum. çocuk bayramı benim için de bayram olcak. tam yarısı bitmiş olcak izinler dahil. :nazar::16:

kızlara bak gözlerini plakalara dikmişler vay vay :32:
şafak bugün: 279-83:nazar::72:

evet önceden hedefi küçük tutuyordum, 400den kurtulmak, 300lerden kurtulmak gibi, ama şimdi hedef yüksek :32:
Tarılamayı hedef edecektim ama ona bişey kalmadı :32:

o yüzden hedef Plakalar :72:

napalım canım başka türlü geçmiyor zaman motive oluyoruz plakaları görünce demi esracım

şafak : 253:72:
plakalara son : 172 :52:

aynen öyle canım, plakaları hedef alınca az kaldı gibi oluyor moralim düzeliyorr :12:

.

selam kızlar bugün şafağımı 49 yazmak istiyorum. yarılamamıza 49 gün kalmış. moralim düzelsin biraz :nazar::72::3: ve 6, ayımız da doldu:nazar:
allahın izniyle geldiği günü de göreceğim. dün iş yerinden arkadaşım geldi. bizimkilerle aynı dönem asker o da. görünce şaşırdım birden izne gelmiş 4 günlüğüne çok sıkılmış. sevindim birden. içimden dedim benim de sevdiğim gelecek birgün böle. :17:

bugünde akşam oldu ama daha çok akşamımız var

şafak : 252:72:
plakalara son : 171 gün​

ya çok uzadı bu hasret kızlar napcaz ya ben dayanamıyorum sizde durumlar nasıl

şafak : 251:72:
plakalara son : 170 gün:14:

Son düzenleme:
sen hiç görmedin ama canım çok uzun zaman oldu haklısın. ben gördüğüm için moralim yüksek şimdilik :34:
bence bi şekil yapıp gitmeyi dene ya da o gelsin. 3-4 günlüğüne gelebilir. ağrı uzak yer 2 gidiş 2 dönüş yol izni vardır zaten kafadan. 3 günde kendisi alsa 7 gün yapar. uçakla gider gelir diğer günler de yanına kar kalır :34:

bizimde şafak 48 bugün :nazar::72: yarısına gelme şafağı :27:

sen hiç görmedin ama canım çok uzun zaman oldu haklısın. ben gördüğüm için moralim yüksek şimdilik :34:
bence bi şekil yapıp gitmeyi dene ya da o gelsin. 3-4 günlüğüne gelebilir. ağrı uzak yer 2 gidiş 2 dönüş yol izni vardır zaten kafadan. 3 günde kendisi alsa 7 gün yapar. uçakla gider gelir diğer günler de yanına kar kalır :34:

bizimde şafak 48 bugün :nazar::72: yarısına gelme şafağı :27:

ne güsel sayıyosun :1:
evet görmediğim için zaten kötüyüm operasyonları baslıyomus martın sonuna daga gidecekler allah bilir ne zmn dönerler gelmeyecekmisin diyorum hiç geleym deiyor ben bi an önce kurtulmam lazım diyor bi yandan haklı ama iştee elden bişey gelmiyor:50:

ne güsel sayıyosun :1:
evet görmediğim için zaten kötüyüm operasyonları baslıyomus martın sonuna daga gidecekler allah bilir ne zmn dönerler gelmeyecekmisin diyorum hiç geleym deiyor ben bi an önce kurtulmam lazım diyor bi yandan haklı ama iştee elden bişey gelmiyor:50:

ben öle şafak sayarım ayrı şafaklarım var :52: haftalık , aylık, yarılama, kavuşma ve bitiş :27: hepsi aynı yere çıkıyor gerçi o ayrı :14:
uff zormuş seninkinin durumu canım ya allah sabır versin :18:
o zaman rahatladıgı bi dönem sen gitmeyi denersin.

ben öle şafak sayarım ayrı şafaklarım var :52: haftalık , aylık, yarılama, kavuşma ve bitiş :27: hepsi aynı yere çıkıyor gerçi o ayrı :14:
uff zormuş seninkinin durumu canım ya allah sabır versin :18:
o zaman rahatladıgı bi dönem sen gitmeyi denersin.

inş canım gidebilirim ama yollamazlarki daha 251 gün bekleyecez gibi gözüküyor tek umudum yaz belki süpriz yapıp gelebilir arkadaslarımızın düğünleri var beraber gidecektik ama iştee bakalım hayırlısı :34:

Moralinizi bozmayın kızlar,
bakın birde benim gibi ayrıladabilirsiniz..
emre nasıl bir ruh halinde bilemiyorum ama ayrılık mesajı atıp bitirdi en son..
dün geceden beri telefonu kapalı..
kendimi teselli etmeye çalışıyorum..

şuan şükredin yani halinize..

şafak bile sayamayacağım artık..

Moralinizi bozmayın kızlar,
bakın birde benim gibi ayrıladabilirsiniz..
emre nasıl bir ruh halinde bilemiyorum ama ayrılık mesajı atıp bitirdi en son..
dün geceden beri telefonu kapalı..
kendimi teselli etmeye çalışıyorum..

şuan şükredin yani halinize..

şafak bile sayamayacağım artık..

ay canım noldu sorun neydide öle yaptı çok üzüldüm inş düzelir aranız bi anlık öfkeyle filan yaklaşmıs belliki sana :50:

Back
X