91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

meslekci ne demek oluyo canım

cnm üç gün once farklı yerden komutanlar gelmş meslekleri olanları cıkarms soru sormus bilenler secilio mesela benmki seramik onla ilgili soru sormuslar bilince mesleğe kaydettiler yani askerde onla ilgli iş cknca yapmak içn

galiba bizde yemin töreninden sonra dağıtım yicez ve ankara da kalacak usta birliğinde de.

dün meslek seçimi yapılıyoken komutanı bunu almış gitmişler birşeylere imza attırmış o da anlamadı ne olduğunu tahminler üzerinde konuşuyoruz

eğer yemin töreninden sonra dağıtım yersek izin kullanmak istemiyo zorunlu değilse tabi izinler bakalım kısmet

kızlarrrrrrr ühüm bugün aradı çalışıyordum ve o kadar çok ses vardıki 5 dakika boyunca tek anladıgım iyi oldugu off off..
bu arada sohbet edemez olduk 2 gündür ne var ne yok kızlar =) meslekçi olması daha güzel degilmi pek bilmiyorum ama

sanırım iyi hangimiz ne biliyoruz ki :82:

dogru canım =) off yorulmuşum oturunca fark ettim =)

bende oturmaktan yoruldum sanırım
sabah erken kalkıp harç yatırmaya gitmem gerek ama yataktan kalkmaya alışık değilim pek derin düşüncelerdeyim bugünden beri yarın nasıl kalkacam diye

bende oturmaktan yoruldum sanırım
sabah erken kalkıp harç yatırmaya gitmem gerek ama yataktan kalkmaya alışık değilim pek derin düşüncelerdeyim bugünden beri yarın nasıl kalkacam diye

olsun sen ordan cıkıcan eve gelicen ben 6.30 da kalkıcam işe gidicem

olsun sen ordan cıkıcan eve gelicen ben 6.30 da kalkıcam işe gidicem

ama alışmalıyım bende okullar açılıyo ben kalkıp yollara düşücem her gün her gün otobüsler kalabalık olacak okulun o dimdik bayırını çıkmak zorunda kalacam derse nefes nefese giricem hiç bişe anlamicam tabi sonra yine bütünlemeler yine alttan dersler...bende hiç suç yok bak hep bu erken kalkmak yüzünden

bende malesef 1 saat otobüs ardından ortalama 20 dk yürümem lazım adaş ahh ahh :) olsun be adaş yine biz iyiyiz ya askerlerimiz onlara göre çok rahatız çok bu arada adaş sen nerede oturuyorsun

bende malesef 1 saat otobüs ardından ortalama 20 dk yürümem lazım adaş ahh ahh :) olsun be adaş yine biz iyiyiz ya askerlerimiz onlara göre çok rahatız çok bu arada adaş sen nerede oturuyorsun

ben Trabzondayım canım..sen istanbuldasın sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…