91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

Hayırlı olsun canımm :)))))))))

hayırlısı olsun esracım inş. yeni işinden çok memnun kalırsın :Nazar ben de inş kpss den yerleşirim böyle sevincem hatta çocukları sevindircem

Adaşımm Hayırlı Olsun İnşaAllah..
Çok sevindimmmm senin adına...

:119::119::119:

91/3 | Şafak Panomuz

// 31.08.2012 \\

:119: :119: :119: :119:

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ esraburak ♥ : 73

♥ iwran ♥ : 74

♥ seker ♥ : 77

♥ romromela ♥ : 82

♥ angeloflove ♥ : 82

♥ edaogz ♥ : 85

♥ zlhism ♥ : 85

♥ EmrEsra ♥ : 89

♥ exclusive ♥ : 96

♥ asigimbensana ♥ : 101

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

:119: :119: :119: :119:

Kızlarrr
hepinize Günaydın,
Çarşamba günü iş o kadar yoğundu ki, yazamadım size çok..

Zeynepcim dediğin butik olayını bende çok düşünüyorum kendime ait küçük bi yer böyle el emeği işler yapıp satmak aslında hayalimde var ama evlendikten sonraki durumlara göre değişir.
inşaAllah nasip olur..

bu arada Zeynep siz kayıt zamanı izin kullanacaksınız o zaman senin şafak atmayacak öylemi ?
gel benimle şafakdaş ol sen

.

günaydın kızlar. dualarınıza çok ıhtıyacım var. bu haftasonu da aof sınavı var esra napcaz hıc calısmadım bugun bakcam
esra butık olayı super olur bence ıns hayallerıne kavusursun
evet kayda gelınce ızın kullanacak komutanından ızınlı saymamasını rıca etcek ama bakalım olmadı safakdas olcaz evet. tahmınımce 10 eylulden sonra kayıtların baslaması lazım ondan sonra gelmesı lazım eger kazanırsa safak da baya dusmustu yarın plakalardayız

Allah yardımcınız olsun tertiplerimm sınavlarınızı başarıyla atlatın inşaAllah..
amin Zeynep inşaAllah olur..

olalım olalım şafakdas olalım :119:
ben gerilerde kaldım yaaa
bende 90'lari yedim bugün çok şükür artık 80'lere sıra geldi

yarın kısmetse plakara gırmıs olacagız emre zaten safagı unuttu tercıhlerı dusunuo kara kara o yuzden 80 lerın bıttıgının farkında bıle degıl bu sefer gıdecegım havaalanına gecen sefer gelmeyın dedı. aılesıne de gelmeyın dedı. kımse de gıtmemıs sonra da neden gelmedınız ben suprız yapacaksınız sandım dedı bu sefer gıdelım de yoksa kötü şeyler olabilir

ne güzel şafak size hızlı geçiyor,
tercihlere tıldızı da yazacakmısınız karar verdiniz mi?
yoksa ilk başa kocaeli mi olacak?
ne düşünüyorsunuz?

bi alem bu emreler yahu :d
ısrarla gelme de sonrada supriz yapcaksınız sandım de hey allahım ya :d
git tabi zeynep bu sefer triplenmesin :d

bende dün tatil oldugu için kocaman bir hafta sonu yaşamış gibiyim şimdi pazartesi gibi hissediyorum ama yarın bi daha tatil oleyyy :119:
haftaya bir gelicem pir gelicem dopiklendim tatillerlee

Son düzenleme:

"... 73 ŞIRNAK ..."
Birçok annenin yüreğini dağlayan Şırnak Dağlarına selam olsun...

Adaşımm Hayırlı Olsun İnşaAllah..
Çok sevindimmmm senin adına...

:119::119::119:

Sağolasın adaşım :) inşallah.

Aaaaaayyyyyyy hatırlatma lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnn zeyneeeppp :))))))

yıldızı yazacagız basa oyle karar verdı emre. hakkımızda hayırlısı haftasonu yapacak tercıhlerını kısmetse. evet senın ıcın ıı oldu. arada 1 gun tatıl bıle cok ıyı gelıyor ınsana.
emreler bı garıp evet. bu sefer gıtcem kısmetse havaalanına kazanırsa tabı boyle hayaller kuruyoruz ama olmayabılır de.
bugun aof calısmaya basladım ne kdr etkılı olur bılmıorum sabaha geceye kdr calıscam. belkı 1-2 ders verırım

İnşaAllah en hayırlısı neyse o olur Zeynepcim sizin için..
git tabi al sevdiceğini havaaalanından biraz daha fazla görmüş olursun ...

çalış çalış bi günde bir gündür bi satırda bi satırdır, kardır yani

bakalım neler göreceğiz. ilerde de yine böyle duygu ve düşüncelerimi paylaşmak sizden destek almak istiyorum kızlar. erkekler gelince sakın burayı boslamayın bakın

"... 72 BATMAN ..."
Hasankeyf’in şehri Batman’a keyifli selamlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…