• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

bütün yorumlara açığım ondan dolayı yazdım zaten öncelikle tşkler ilgin için. okul ortalama 4 yıl sürecek yaşımız 25 zaten yaklasık 2 yıldır beraberiz. 4 yıl daha onu beklemem çok zor olur.sevgili olsak götürebilirdik belki ama şimdi işin içinde aileler olunca kendi başımıza karar alamıyoruz malesef. :14: hem beklesek bile mezun olana kadar 30 yaşında olcaz çok geç geliyor bana bı yuva kurmak ıcın, kısısel bı durum tabı. ben zaten 25 yaşında olup hayata geç kaldığım için yeterince bunu stres yapıyordum kendime bi 4 sene daha bizden çok şey kaybettirir. ama bı yandan da kazandıgı bu fırsatı belkı de hayatını degıstırecek bu fırsatı ondan çalmak istemiyorum. :14: kendimi çok araya sıkışmış hissediyorum :14:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

"... 78 KARABÜK ..."
Karabük'e selam olsun :)

$78 KARABÜK.webp

bütün yorumlara açığım ondan dolayı yazdım zaten öncelikle tşkler ilgin için. okul ortalama 4 yıl sürecek yaşımız 25 zaten yaklasık 2 yıldır beraberiz. 4 yıl daha onu beklemem çok zor olur.sevgili olsak götürebilirdik belki ama şimdi işin içinde aileler olunca kendi başımıza karar alamıyoruz malesef. :14: hem beklesek bile mezun olana kadar 30 yaşında olcaz çok geç geliyor bana bı yuva kurmak ıcın, kısısel bı durum tabı. ben zaten 25 yaşında olup hayata geç kaldığım için yeterince bunu stres yapıyordum kendime bi 4 sene daha bizden çok şey kaybettirir. ama bı yandan da kazandıgı bu fırsatı belkı de hayatını degıstırecek bu fırsatı ondan çalmak istemiyorum. :14: kendimi çok araya sıkışmış hissediyorum :14:

Bu sözlerinin hepsine katılıyorum zeynepcim...

Bende olsam iki ara bir derede kalırdım. Ne desemki bilemedim.

Tek diyeceğim bir dört sene daha beklemen gerçekten zor olur... :s

canım bu dgs sınavı dikey geçiş sınavı değil mi? 2 yıllık bitirdikten sonra 4 yıla tamamlamak için girilen sınav öyleyse 3 ncü sınıftan devam edilmiyor mu?devam edemezse zor ama madem böyle bir adım attınız evlenmeniz en doğurusu olur gibi gözüküyor tabi ona erkek arkadaşının karar vermesi ve sana demesi lazım.Çünkü sen dersen ilerde belki seni suçlayabilir ona bırakman daha doğru gibi gözüküyor naçizane fikrim benim tabi bu

iki yıllık okuyup geçilen sınav ama hemen 3 ten başlatmıyorlar ing zorunlu hazırlık sınıfı var. sonra da aldıgımız tum derslerı saymadıkları ıcın 2 den baslatıyorlar hatta 1 den baslatan bıle var. yanı ne kdr okuyacagı bıraz muamma aslında. konustuk bıraz once cok ısteklı oldugunu farkettım. :14: bu sınava gırmesı konusunda da ısrar eden de benım. :14: sen yaz ben elımden geldıgınce destek olurum dedım ama ıns bu okul bızım sonumuz olmaz. bızım aıle cok tutucudur emre askerdeyken bıle gelınce hemen evlenın yaza kalmasın dıyorlardı bı de sımdı 4 yıl okul mevzusu olunca nası bulcaz arayı hıc bılmıyorum. dua edın bıze kızlar hakkımızda hayırlısını yazsın allah. ben ıstedım hep muhendıs olmasını sımdı bu kadar yaklasmısken korkuyorum..

iki yıllık okuyup geçilen sınav ama hemen 3 ten başlatmıyorlar ing zorunlu hazırlık sınıfı var. sonra da aldıgımız tum derslerı saymadıkları ıcın 2 den baslatıyorlar hatta 1 den baslatan bıle var. yanı ne kdr okuyacagı bıraz muamma aslında. konustuk bıraz once cok ısteklı oldugunu farkettım. :14: bu sınava gırmesı konusunda da ısrar eden de benım. :14: sen yaz ben elımden geldıgınce destek olurum dedım ama ıns bu okul bızım sonumuz olmaz. bızım aıle cok tutucudur emre askerdeyken bıle gelınce hemen evlenın yaza kalmasın dıyorlardı bı de sımdı 4 yıl okul mevzusu olunca nası bulcaz arayı hıc bılmıyorum. dua edın bıze kızlar hakkımızda hayırlısını yazsın allah. ben ıstedım hep muhendıs olmasını sımdı bu kadar yaklasmısken korkuyorum..

canım hakkınızda hayırlısı olsun seni gerçekten seviyorsa tüm hayalleri senledir sonunuz olmaz aileni biliyordur sözlün çünkü bir orta yolu muhakak düşünüyordur tatlım:26::26:

:72: :72: 91/3 | Şafak Panomuz :72: :72:

// 27.08.2012 \\

:119: :119: :119: :119:

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ esraburak ♥ : 77

♥ iwran ♥ : 78

♥ seker ♥ : 81

♥ romromela ♥ : 86

♥ angeloflove ♥ : 86

♥ edaogz ♥ : 89

♥ zlhism ♥ : 89

♥ EmrEsra ♥ : 93

♥ exclusive ♥ : 100

♥ asigimbensana ♥ : 105

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

:72: :72: :72:

Son düzenleme:
Kızlar Günaydın..

Zenyep bence boyle bı fırsatı kaçırmamalısınız,
ve hayali ise kesinlikle okumalı..
benim pişmanlığım güzel bir üniversite okumamam çok pişmanım hayalimde hep Marmara vardı ama olmadı..
Evlilikle birlikte okuma gibi bir seçeneği tercih etmeyin bence..
zor bi durum..
ama bekleyebilirseniz 2 sene bence iş imkanı ve sonrasındaki cocuklarınıza sunacağınız imkanları da düşünerek hareket edin bence..

Son düzenleme:
günaydın kızlar. nasılsınız bakalım. esracım benim şafak yine yanlış romromela ıle aynıyız bız :27:

gelelımmalum gundemımızde olan konuya. şöyle karar verdik kocaeli ikinci öğretim yazacak hem okuyacak hem çalışacak. şubat gibi nişan yapıp sonraki durumuza sonra karar vermeye karar verdik. şuanda işimizin de nerede nasıl olacagını bılemedıgımız ıcın cok da bır plan cızemıyoruz. ama ben okumasını ıstıyorum ama cok da bekleyemeyız bızım aılede kızları bekletmezler emre askerdeyken bıle annem hemen evlenın dıe baskı yapıyordu bana ben sımdı bı de 3 yıl sonra evlencez dersem olay olur. aynı zamanda 3 yılda mezun da olamayabılır.. okuluna gore plan cızemeyız malesef. benı bırakırsa olabılır bunu bıle teklıf ettım. :14:

şimdilik okuluna kaydını yapmak ıcın gelecek eylulde o zaman bı daha konusacagız yuz yuze. okula baslıcak sonra buldugumuz ıse gore bı plan cızecegız hayatımıza. hakkımızda hayırlısını dılıyorum. bugun dogumgunu :17: ıns hedıyemı zamanında alır.

günaydın kızlar. nasılsınız bakalım. esracım benim şafak yine yanlış romromela ıle aynıyız bız :27:

gelelımmalum gundemımızde olan konuya. şöyle karar verdik kocaeli ikinci öğretim yazacak hem okuyacak hem çalışacak. şubat gibi nişan yapıp sonraki durumuza sonra karar vermeye karar verdik. şuanda işimizin de nerede nasıl olacagını bılemedıgımız ıcın cok da bır plan cızemıyoruz. ama ben okumasını ıstıyorum ama cok da bekleyemeyız bızım aılede kızları bekletmezler emre askerdeyken bıle annem hemen evlenın dıe baskı yapıyordu bana ben sımdı bı de 3 yıl sonra evlencez dersem olay olur. aynı zamanda 3 yılda mezun da olamayabılır.. okuluna gore plan cızemeyız malesef. benı bırakırsa olabılır bunu bıle teklıf ettım. :14:

şimdilik okuluna kaydını yapmak ıcın gelecek eylulde o zaman bı daha konusacagız yuz yuze. okula baslıcak sonra buldugumuz ıse gore bı plan cızecegız hayatımıza. hakkımızda hayırlısını dılıyorum. bugun dogumgunu :17: ıns hedıyemı zamanında alır.

hakkınızda hayırlısı olsun zeynepcimm
ama okumayı tercih etmesi güzel bi karar olmuş..
sonuc olarak mühendislik fk. mezun olduktan sonra hem senin hemde çocuklarınız için olumlu bir faktör olacak..
iş imkanı vs..
her acıdan güzel olacaktır ama
tabiki bilemeyiz..
Rabbim en hayırlısı neyse onu nasip etsin inşaAllah..

Günaydın canolarım, bu haftanında iyi ve çabuk bitecek bir hafta olmasını diliyorummmmmm :)

Zeynepcim hakkınızda hayırlısı olsun canım, herşey olacağına varır zaten, du bakalım nolacak bende merak ediyorum doğrusu.
Ve umarım hediyen bugün ulaşıırrrr çok heyecanlııııııııııııııı...

Adaşımm senin hediye noldu?

Günaydın canolarım, bu haftanında iyi ve çabuk bitecek bir hafta olmasını diliyorummmmmm :)

Zeynepcim hakkınızda hayırlısı olsun canım, herşey olacağına varır zaten, du bakalım nolacak bende merak ediyorum doğrusu.
Ve umarım hediyen bugün ulaşıırrrr çok heyecanlııııııııııııııı...

Adaşımm senin hediye noldu?

Günaydın Adaşım..
İnşaAllah Çabuk Geçer..
Benim Hediyem Bir Gün Rotarlı Gidecek Adaşım :)
Hazırlama Aşamam bugün Bitecek ve Yarın Allah nasip ederse kargoya vereceğim,
tam 29.08 de de elinde olacak inşaAllah..

çok heycanlıyım sizlerede büyük ihtimal çarşamba akşamı göstereceğim :)

bekliyoruz kuzucuk :52:
evet hakkımızda hayırlısı biz de öyle diyoruz bakalım neler olacak. eylülden sonra rahatlıcaz derken başka şeyler çıkıyor. rahatlamayı beklemicem bundan sonra olmuyor belli :52: ben kalkıyorum bebişler ders çalışalım bari. en azından birimiz memur olsun :52: görüşürüz kızlar.

Günaydın Adaşım..
İnşaAllah Çabuk Geçer..
Benim Hediyem Bir Gün Rotarlı Gidecek Adaşım :)
Hazırlama Aşamam bugün Bitecek ve Yarın Allah nasip ederse kargoya vereceğim,
tam 29.08 de de elinde olacak inşaAllah..

çok heycanlıyım sizlerede büyük ihtimal çarşamba akşamı göstereceğim :)

Heyecanla bekliyoruz şekerimmmm :)

bekliyoruz kuzucuk :52:
evet hakkımızda hayırlısı biz de öyle diyoruz bakalım neler olacak. eylülden sonra rahatlıcaz derken başka şeyler çıkıyor. rahatlamayı beklemicem bundan sonra olmuyor belli :52: ben kalkıyorum bebişler ders çalışalım bari. en azından birimiz memur olsun :52: görüşürüz kızlar.

Aynen aynennnnn rahatlamayı bekledikçe bişeyler çıkıyor zeynepcim.. beklemeyelim artık :D
Hadi bakalım kolay gelsin, Allah zihin açıklığı versin :)

:72: :72: 91/3 | Şafak Panomuz :72: :72:

// 28.08.2012 \\

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ esraburak ♥ : 76

♥ iwran ♥ : 77

♥ seker ♥ : 80

♥ romromela ♥ : 85

♥ angeloflove ♥ : 85

♥ edaogz ♥ : 88

♥ zlhism ♥ : 88

♥ EmrEsra ♥ : 92

♥ exclusive ♥ : 99

♥ asigimbensana ♥ : 104

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

:72: :72: :72:

Günaydın Kızlarrrrr :116:

Şafakları Attırdım veee Hediyemi Kargoya Vermeye Gidiyorum :51:

bi selam verim gitmeden dedimm :52:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ? esracım şafak için tşkler bu sefer doğru :52: kolini çok merak ediyorum en kısa zamanda resimleri bekliyorum. dün de emrem benim hediyemi almış tam zamanında, çok sevinmiş baya duygulandık. çok az kaldı die motive etmeye çalışıyorum :14: plakalara sadece 4 gün kaldı :52: esra arkandayız kız :52:

"... 76 IĞDIR ..."
Yurdumun güneşini karşılayan Iğdır’a selam olsun…

$76 IĞDIR.webp

Eklentiler

• $377038_10151049075668445_742596222_n.webp
    $377038_10151049075668445_742596222_n.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 19
Back