• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

"Aşkmm kızla erkek çok yaklaştı elleri değecek nerdeysee, eskiden biri bi uçtaydı diğeri öbür uçtaydıı, çok kötüydüü :( " dedim

"Ney" dedi :64::64::64::64:

hahahayy :52::52::52:

$Adsız.webp

$Adsız1.webp

Eso Bubu'ya ölsün ölsünnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ay kızlaaarrrr aşkımın hediyesini kargoya verdim. pzrt elinde olur inş. :34::17::nazar: fotosunu çekecektim unuttum bak :31:
anlatiim o zaman bari. daha önceden resmini koymuştum zaten cüzdan almıştım. bugun de özel çikolatalardan aldım kalpli kutuya üzerinde kalpler var çok şirin :17: hepsini bi kutuya koydum gönderdim. ptt dedikiler uyuz mudur nedir. açıp içine bakacakmış dedim özel hayat diye bişey var saçmalamayın.kavga ettik bi de :20: anlıyorum güvenlik için bakıyorlar ama burda bakmasınlar askeriyede baksınlar alla alla. genel prosedürmüş askeriye olmasa da bakacakmış. uygulamayı beğenmedim. :19: inş. zamanında gider :17:

GÜnaydın canım :) benim adım Züleyha kız :))
çok iyiyim çok şükür :)

ya pardon ya ben de ziliyorum Züleyha oldugunu ama neden Zeliha yazdım ki :26:

kızlar hediye hazırlama çabalarındayım,
güzel giden ters giden yanları oldugundan aklım gelip gelip gidiyor bir telaşım var nalayacağınızzz..

inşaAllah sonunda güzel bişey çıkar ya :(

ay kızlaaarrrr aşkımın hediyesini kargoya verdim. pzrt elinde olur inş. :34::17::nazar: fotosunu çekecektim unuttum bak :31:
anlatiim o zaman bari. daha önceden resmini koymuştum zaten cüzdan almıştım. bugun de özel çikolatalardan aldım kalpli kutuya üzerinde kalpler var çok şirin :17: hepsini bi kutuya koydum gönderdim. ptt dedikiler uyuz mudur nedir. açıp içine bakacakmış dedim özel hayat diye bişey var saçmalamayın.kavga ettik bi de :20: anlıyorum güvenlik için bakıyorlar ama burda bakmasınlar askeriyede baksınlar alla alla. genel prosedürmüş askeriye olmasa da bakacakmış. uygulamayı beğenmedim. :19: inş. zamanında gider :17:

zeynep ben gönderiyorum mesela yurtiçi kargonun gelibolu şubesine ordan alabiliyosa kendi alıyor alamıyorsa dış postaya soyluyor o alıyor emreme götürüyor, ben hiç askeriyeye yollamadım direk bendemi oyle yapsam ama acıyolarsa çok gıcık bi durum yaa :44:

ben ptt ile gönderiyorum. kışlanın içerisinde ptt şubesi var. onlarla da arkadaş olduğu için hiç kontrolden geçirmeden istediği zaman gidip alabiliyor. birisi ayakkabı içinde uyuşturucu göndermiş ptt kargo ile o yüzden şimdi herşeyin içine bakıyorlarmış. ama yine de çok saçma özel hayata müdahele yani. ayrıca göndermek isteyen adam her şekilde gönderir bunu elle muayene ederek ya da gözle kontrol ederek engelleyemezsin yani. dışarıya da gönderebilirim aslında cumartesi açık nasılsa kargo şirketleri bilmiyorum olabilir.

güzel giden ters giden yanları oldugundan aklım gelip gelip gidiyor bir telaşım var nalayacağınızzz..

Biz anlıyoruz seni adaşım, sen rahat rahat telaşına bak idare ederiiizzz :D
Sen yapıyosan güzel bişey olmaması mümkün değil adaşım :)

ben ptt ile gönderiyorum. kışlanın içerisinde ptt şubesi var. onlarla da arkadaş olduğu için hiç kontrolden geçirmeden istediği zaman gidip alabiliyor. birisi ayakkabı içinde uyuşturucu göndermiş ptt kargo ile o yüzden şimdi herşeyin içine bakıyorlarmış. ama yine de çok saçma özel hayata müdahele yani. ayrıca göndermek isteyen adam her şekilde gönderir bunu elle muayene ederek ya da gözle kontrol ederek engelleyemezsin yani. dışarıya da gönderebilirim aslında cumartesi açık nasılsa kargo şirketleri bilmiyorum olabilir.

Bende ptt yle yolluyorum canım. Gazinonun tam karşısında ptt, gidip ordan alıyo sevdiceğim.
Dediğin gibi böylelikle kontrol etme gibi bir durumda olmuyo :)

Ama uyuz oldum senin ptt'ciyeeee, gerçekten ayıp yaa..

Çok merak ettim ama aşağı yukarı anladım nasıl bişey olduğunuuuu, havalara uçacak seninki :)

çok heycanlıyım adaşım ya inşaAllah güzel olur :31:

bakalım hiç de sölemedim koli göndercem vs alabilecek misin diye :52: güzel olacak bayadır bişey yollamamıştım. :17::nazar:

ne güzel yaaa..
ççok sevinecekkkkk ve çoookkk şaşıracakkk ... :)

Son düzenleme:
veeeeeeeeee
bir haftanın daha sonuna geldik çok şükür..

güzel bir hafta sonu geçirme hayaliyle yaşıyorum,
Berbardo'dan günlük yemek takımlarım gelecek heycanlıyımmm :17:

ayrıca Yarimden de bir hediye gelecekk..
ne oldugunu merak ediyor vede çatlıyorumm :31:

Hafta Sonu Yarimin hediyesini hazırlayacağım bakalım biraz amatörce olucak ama ellerimle çok güzel bir hediye hazırlıyorum ona..
Haftaya Sizlere Fotograflarını Göstereceğim Yarime ulaştıktan sonraa..

Önümüzdeki haftaya mutlu başlamak çabucak bitirebilmek ümidiyle bu haftayı bitiriyorum..

Kızlar hepinize İyi Haftasonları Diliyorum..

Son düzenleme:
veeeeeeeeee
bir haftanın daha sonuna geldik çok şükür..

güzel bir hafta sonu geçirme hayaliyle yaşıyorum,
Berbardo'dan günlük yemek takımlarım gelecek heycanlıyımmm :17:

ayrıca Yarimden de bir hediye gelecekk..
ne oldugunu merak ediyor vede çatlıyorumm :31:

Hafta Sonu Yarimin hediyesini hazırlayacağım bakalım biraz amatörce olucak ama ellerimle çok güzel bir hediye hazırlıyorum ona..
Haftaya Sizlere Fotograflarını Göstereceğim Yarime ulaştıktan sonraa..

Önümüzdeki haftaya mutlu başlamak çabucak bitirebilmek ümidiyle bu haftayı bitiriyorum..

Kızlar hepinize İyi Haftasonları Diliyorum..

Adaşım iyi haftasonları, güzel güzel dinlenmeler hepimize :)

Yemek takımından şimdiden hayırlı olsun şekerimm. Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.

Hediyenide çok merak ettim ayrıcaaaaaaaaaaaaaaa :D

Öpüldünnn..

Bağladım bacımm kafayı yicem ben gelene kadar :27::27: sen napıosun görüşmeyeli :)

Napim bacım :) plakalara geldik işteeeeeeeeeeeee :D

:72: :72: 91/3 | Şafak Panomuz :72: :72:

// 25.08.2012 \\

:119: :119: :119: :119:

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ esraburak ♥ : 79

♥ iwran ♥ : 80

♥ seker ♥ : 83

♥ romromela ♥ : 88

♥ angeloflove ♥ : 90

♥ edaogz ♥ : 91

♥ zlhism ♥ : 91

♥ EmrEsra ♥ : 95

♥ exclusive ♥ : 102

♥ asigimbensana ♥ : 107

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

:72: :72: :72:

:72: :72: 91/3 | Şafak Panomuz :72: :72:

// 26.08.2012 \\

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ esraburak ♥ : 78

♥ iwran ♥ : 79

♥ seker ♥ : 82

♥ romromela ♥ : 87

♥ angeloflove ♥ : 87

♥ edaogz ♥ : 90

♥ zlhism ♥ : 90

♥ EmrEsra ♥ : 94

♥ exclusive ♥ : 101

♥ asigimbensana ♥ : 106

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

:72: :72: :72:

kızlar günaydın nabersiniz bakalım. bugün şafaklar benden oldu. en erkenci benim. hem sevinçliyim hem değilim sizinle paylaşmak istedim. dgs sınavına girmiştik 2 yıllıktan 4 yıllık lisans eğitimine geçiş sınavı. emre mühendislik fakultesını kazandı, okumak ıstıyor. puanı da yuksek yıldız teknıkı kazanıyor. ama aılesı destek olmuyor anladıgım kadarıyla ya evlen ya oku demısler :14: o da benı ıkıncı plana atmamak ıcın kocaeli 2. öğretım yazarım hem calısır hem okurum dıyor ama ıcının yıldızda oldugunu bılıyorum. yıldız onun hayalıydı :14: ben kendımı sankı onu engellıyormus gıbı hıssedıyorum. bız sozlu olmasak belkı de okumayı tercıh edecektı sımdı ısın ıcınde aıleler var dıe bırsey dıyemıyor olabılır ya da ılerde pısman olup senın yuzunden yıldızı yazamamıstım demesını asla ıstemıyorum. ama ısın ıcınden de cıkamıyorum. :14: karar vermesı ıcın cok az bı zamanı var. ne yapmalıyız ya da ne yapmalıyım?

kızlar günaydın nabersiniz bakalım. bugün şafaklar benden oldu. en erkenci benim. hem sevinçliyim hem değilim sizinle paylaşmak istedim. dgs sınavına girmiştik 2 yıllıktan 4 yıllık lisans eğitimine geçiş sınavı. emre mühendislik fakultesını kazandı, okumak ıstıyor. puanı da yuksek yıldız teknıkı kazanıyor. ama aılesı destek olmuyor anladıgım kadarıyla ya evlen ya oku demısler :14: o da benı ıkıncı plana atmamak ıcın kocaeli 2. öğretım yazarım hem calısır hem okurum dıyor ama ıcının yıldızda oldugunu bılıyorum. yıldız onun hayalıydı :14: ben kendımı sankı onu engellıyormus gıbı hıssedıyorum. bız sozlu olmasak belkı de okumayı tercıh edecektı sımdı ısın ıcınde aıleler var dıe bırsey dıyemıyor olabılır ya da ılerde pısman olup senın yuzunden yıldızı yazamamıstım demesını asla ıstemıyorum. ama ısın ıcınden de cıkamıyorum. :14: karar vermesı ıcın cok az bı zamanı var. ne yapmalıyız ya da ne yapmalıyım?

Günaydın Canım sabah forum gezerken gördüm sorunu biraz atlamış oldum baktım kimse cevap yazmamış fikrimi yazıyım dedim 2 yıl sözlü kalma gibi bir şansınız varsa bence okusun sözlü kalın yoksa akşam bile okusa evlilik okumak iş hayatı çok zorlanıcaksınızdır.Kim olsa zor yapar.

Son düzenleme:
Back