• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

şafak üzerine bu kadar konuşan kişiler ancak şafak yarenleri olabilir :52: askerler bile bu kadar konuşmuyor ben söylüyorum arada emreye o kadar azaldı mı diyo :52::52: alışmış iyice :52:

şafak üzerine bu kadar konuşan kişiler ancak şafak yarenleri olabilir :52: askerler bile bu kadar konuşmuyor ben söylüyorum arada emreye o kadar azaldı mı diyo :52::52: alışmış iyice :52:

aynen mertte öyle diyor bazen diyorum şu kadar oldu ama o seninki gibi o kadar mı olmuş demiyor :31: zaman hiç geçmemiş diyor :52: Zaten ilk şafağımız 142 miy biz 132den saydık geriye bilmeden yanlış saydığımızı öğrendik 10 gün sonra tekrar 132den saydığımız için şafak geçmedi bize :52::52::52::52:

esra haber vercem demişsin yoksun yine ortalıkta. yoksa yine koli mi geliyor :52::52:
kasımda aşk başkadır lafı süper olmuş tam bize uyuyor :17::69:

Buyrun Kızlar Bunlar Benden Size Hediye :)

$ZEYNEP&EMRE.webp

$ESRA&BURAK.webp

Ben çok uyudummm :17: Ama uyumuş olsan daha da zorlardı garii :23:

Aynnneeeennnn bizde çok uyuduk aşkımla, o nefesini hep içime çeke çeke uyudum...
Çok özlüyorum aşırıııııııııııııııı :(

Kasımda aşk bizim için gerçekten bi başka olacak sanki :52: gelecek heycanıya geçicek yada hiç geçmiycek o heycanla :52:

Sü-per-sin...
Tuttum bunu büşşş :D

:72: Şafak 116 :72:

:nazar: İki hanelilere son 17 :nazar:

:emir_bebek: Plakara son 35 :emir_bebek:

Elbet bi gün kavuşacağız

:16: GÜNEŞİ HEDEFLEDİK, ISKALASAK DA YILDIZLARLA BERABERİZ :) :16:

Kızlaaaaarrrrrr, ticker'ıma bakarmısınızzzzz...
Orda ne yazıyo ki yaaa :)

2 AY'mı ?????????????????

Back