- 21 Eylül 2010
- 2.293
- 194
- 163
ısparta merkez iç güvenlik tatbikat ama komandodan ağır eğitim veriyolarmış ve %90 doğuya düşüyomuş
çok zormuşş çevremde duyduguma göre
Allah'a duat et.. Doğuya düşmesin diye değil ama.. doğu batı nereye düşerse düşsün, ama iyi olsun rahat olsun...komutanları, yanındaki rütbeliler iyi olsun insan olsun diye dua et.
Üzülme demem zaten.. Çünkü aynı duyguları bizde yaşadık. Şunları yazarken bile ağlıyorum... ki benim ŞAFAK 95, bitti bitiyo ve askerim çok rahat Allahıma binlerce şükür...
Ağlarsın sızlarsın ama ona hiç belli etme emi.. hele ordan seni aradığında telefonda falan hiç belli etme.
Benim nişanlımda manisa kırkağaçtaydı acemi birliğinde. Çok felaket biryer, sen öldün mahfoldun dedi herkes..
Yandın bittin, orda ayaklarına kum torbaları bağlayacaklar, eğitimi inanılmaz ağır..50 kilo çanta taşıyacaksınız intikale çıkarken, cehennemden beter. allah kurtarsın dediler..
Ama çok şükür gerçekten çok şükür hiçte öyle birşey olmamış yokmuş. Öyle diyenler olursa inanma..
Sen hiç bişey yapamayacaksın, o gidecek ona el sallayacaksın ve elin kolun bağlı artık onun seni aramasını bekleyeceksin.
Dua et askerlerimiz için bol bol.. Bizlerinde bütün duaları tüm askerlerimiz için...
Telefonunu elinden ayırmayacaksın, o aradığında hemen açacaksın (kendimden biliyorum, eminim böyle olursun)
Bide arayabilir mi diye sıkıntı yapma, tüm acemi birliklerinde birsürü ankesörlü telefon oluyormuş.
Vakit ayırabilirse çok rahatlıkla ararmış..
Benim nişanlım, bir sabah 05:30'da arardı.. Birde akşam..
Arayabilirse birde öğlen...
Kurban olurum ben ona...
Allahım tüm askerlerimizin yardımcısı olsun, bizlerede onlarada bol bol sabır versin..