• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

91/3'ler bizde buraya toplaşalım =)

ısparta merkez iç güvenlik tatbikat ama komandodan ağır eğitim veriyolarmış ve %90 doğuya düşüyomuş :(
çok zormuşş çevremde duyduguma göre

Allah'a duat et.. Doğuya düşmesin diye değil ama.. doğu batı nereye düşerse düşsün, ama iyi olsun rahat olsun...komutanları, yanındaki rütbeliler iyi olsun insan olsun diye dua et.
Üzülme demem zaten.. Çünkü aynı duyguları bizde yaşadık. Şunları yazarken bile ağlıyorum... ki benim ŞAFAK 95, bitti bitiyo ve askerim çok rahat Allahıma binlerce şükür...
Ağlarsın sızlarsın ama ona hiç belli etme emi.. hele ordan seni aradığında telefonda falan hiç belli etme.

Benim nişanlımda manisa kırkağaçtaydı acemi birliğinde. Çok felaket biryer, sen öldün mahfoldun dedi herkes..
Yandın bittin, orda ayaklarına kum torbaları bağlayacaklar, eğitimi inanılmaz ağır..50 kilo çanta taşıyacaksınız intikale çıkarken, cehennemden beter. allah kurtarsın dediler..

Ama çok şükür gerçekten çok şükür hiçte öyle birşey olmamış yokmuş. Öyle diyenler olursa inanma..
Sen hiç bişey yapamayacaksın, o gidecek ona el sallayacaksın ve elin kolun bağlı artık onun seni aramasını bekleyeceksin.
Dua et askerlerimiz için bol bol.. Bizlerinde bütün duaları tüm askerlerimiz için...
Telefonunu elinden ayırmayacaksın, o aradığında hemen açacaksın (kendimden biliyorum, eminim böyle olursun)
Bide arayabilir mi diye sıkıntı yapma, tüm acemi birliklerinde birsürü ankesörlü telefon oluyormuş.
Vakit ayırabilirse çok rahatlıkla ararmış..

Benim nişanlım, bir sabah 05:30'da arardı.. Birde akşam..
Arayabilirse birde öğlen...
Kurban olurum ben ona...

Allahım tüm askerlerimizin yardımcısı olsun, bizlerede onlarada bol bol sabır versin..

merabalar has nenelerim :)
92/3 asker yareniyim :(
aşkım 15 gün sonra ıspartaya gidiyor :(bayramın bitişinde
bu süreçte beni neler bekliyo anlatır mısınız
şuan duygularım çok yoğun haftasonu çantasına bişeyler alalım koyalım dedik gözlerim dolu dolu gezdim :(
bensiz bak dedim dayanamıyorum :(
o gidicek ben kiminle özlem gidericem kim bana sarılıcak kim kıskanıcak :( kim beni sürekli arıycak
o olmuycak aşkımla msjlaşmayı çok özlüyycemm :(((

Hoşgeldiinnnn Hass Torunummmm :29:

Sevgili torunum başta bol bol dua et..
hep hayırlı neresiyse oraya düşsün diye..
inan batıda olup doğuda olandan daha kötü askerlik yapanları biliyorum ben..

dualarını hep hayırlısı yonununde etmelisin..

zamanda geçiyor bi şekilde..
daha 15 gün var gitmesine yanındayken tadını çıkar şimdiden gitmesini düşünmee...

merabalar has nenelerim :)
92/3 asker yareniyim :(
aşkım 15 gün sonra ıspartaya gidiyor :(bayramın bitişinde
bu süreçte beni neler bekliyo anlatır mısınız
şuan duygularım çok yoğun haftasonu çantasına bişeyler alalım koyalım dedik gözlerim dolu dolu gezdim :(
bensiz bak dedim dayanamıyorum :(
o gidicek ben kiminle özlem gidericem kim bana sarılıcak kim kıskanıcak :( kim beni sürekli arıycak
o olmuycak aşkımla msjlaşmayı çok özlüyycemm :(((

meraba canım öncelikler hayırlsı olsun bizim kızların dediği gibi bol bol dua et askerin için benim askerimde acemi birliği ısparta merkezdeydi aynı yerde yapacak seninkide şimdi usta birliği Ağrıda Doğu batı farketmez bencede rahat olur kuzum korkma fırsat buldukca emin ol arayacaksın çok sıra filan oluyordu biz konuşurken kart yetmiyordu filan ama olsun bak o günlerde geçti geçecek yeni başlayacak biri için çok zor snei en iyi bizler anlarız burda hepimiz birbiirmize destek oldukkk senin gibi binlerce bekleyen var onlarıla birlikte sayacaksın geriye doğru şimdiden allah kavuştursun onu hiç üzme ve tadını çıkarr uzun bi müddet göremeyeceksin sonuçtaa

:72: :72: 91/3 | Şafak Panomuz :72: :72:

// 08.08.2012 \\

:119: :119: :119: :119:

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ esraburak ♥ : 94

♥ iwran ♥ : 97

♥ romromela ♥ : 105

♥ angeloflove ♥ : 107

♥ edaogz ♥ : 108

♥ EmrEsra ♥ : 112

♥ seker ♥ : 115

♥ asigimbensana ♥ : 124

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

:72: :72: :72:

Geldik,Gördük,GİDİYORUZ! Sevgilmmmmm...

$GÝDÝYORUZ.webp

Son düzenleme:
Günaydın devrelerimmmmm :)

Adaşım gidiyoruz moduna girdin artık he :D süper yaaaaaaaaaaaa...

günaydın kızlar nasılsınız ? esracım gözün aydın 6 yı da yedin. :52: 4 de hızlıca akıp gidecek inş. hepimiz için :52:
bu aralar pek uğramıosunuz bakıorum ?? neler yapıosunuz

meraba canım öncelikler hayırlsı olsun bizim kızların dediği gibi bol bol dua et askerin için benim askerimde acemi birliği ısparta merkezdeydi aynı yerde yapacak seninkide şimdi usta birliği Ağrıda Doğu batı farketmez bencede rahat olur kuzum korkma fırsat buldukca emin ol arayacaksın çok sıra filan oluyordu biz konuşurken kart yetmiyordu filan ama olsun bak o günlerde geçti geçecek yeni başlayacak biri için çok zor snei en iyi bizler anlarız burda hepimiz birbiirmize destek oldukkk senin gibi binlerce bekleyen var onlarıla birlikte sayacaksın geriye doğru şimdiden allah kavuştursun onu hiç üzme ve tadını çıkarr uzun bi müddet göremeyeceksin sonuçtaa

canım anlatırmısın bana biraz ıspartayı şartlarını
nasıl iletişim kurarız falan
of seninkide doğudaymış :(

valla sorma esracım ben de gelemiyorum sınava son 1 bucuk ay falan kaldı son kasmalarım artık :52:
bayramdan sonra sınav derken hemen geciyor zaman iyi oluyor valla :52:
esra da yok bugun alla alla ıslerı yoğun sanırım.

Kızlar Hepinize Günaydıınnnn...

Zeynep aynen Öyle, İşler Yoğun bu sıralar pek gelemiyorum, sayfayı açıyorum fırsat bulunca hop bi iş daha.. kalıyor öyle...

aslında işlerin yoğun olması çok iyi oldu, bugün perşembeye gelmişiz :53:

yarın cuma :52:

bir hafta daha bitti inanamıyorum :53: :119:

çok şükür ya zaman çabuk geçiyorrr :16:

// 09.08.2012 \\

♥ esraburak ♥ : 93

♥ iwran ♥ : 96

♥ romromela ♥ : 104

♥ angeloflove ♥ : 106

♥ edaogz ♥ : 107

♥ EmrEsra ♥ : 111

♥ seker ♥ : 114

♥ asigimbensana ♥ : 123

// 09.08.2012 \\

♥ esraburak ♥ : 93

♥ iwran ♥ : 96

♥ romromela ♥ : 104

♥ angeloflove ♥ : 106

♥ edaogz ♥ : 107

♥ EmrEsra ♥ : 111

♥ seker ♥ : 114

♥ asigimbensana ♥ : 123

yaaaaa lisateye benide eklesene :5: ağlarıma ama bende 91/3 devreyim beni neden dışlıyosunuz siz beni hiç sevmiyorsunuz :5: :43::43::43:

günaydın kızlar. yine kötü bi haberle başladık güne. :14: izmirde 1 asker şehit olmuş çatışma sürüyormuş. yazıyı görünce yüreğim ağzıma geldi valla :53:
allah rahmet eylesin.. artık söyleyecek bişey bulamıyorum. sözlerim tükendi.

esraburak 2 aya düşüyorsun gözün aydın tertibim.. :16::34: biz daha üç buçuğa yeni geldik.
esracım exlusive de eklesene bak kız bizdenmiş :52:

Ekleyeceğim Büşracım Yarından İtibaren..
Neden Sevmeyelim , Önceden Ekleme Demiştin ondan eklememeiştim ben.

Zeynep ya çok kötü oldum ya :(
Allahım Ailesine Bekleyenlerine Sabır Versin
..

günaydın kızlar. Yine kötü bi haberle başladık güne. :14: Izmirde 1 asker şehit olmuş çatışma sürüyormuş. Yazıyı görünce yüreğim ağzıma geldi valla :53:
Allah rahmet eylesin.. Artık söyleyecek bişey bulamıyorum. Sözlerim tükendi.

Esraburak 2 aya düşüyorsun gözün aydın tertibim.. :16::34: Biz daha üç buçuğa yeni geldik.
Esracım exlusive de eklesene bak kız bizdenmiş :52:
kuzularım ya şaka yapıyorummm. Ben size kıyabiliryim :d

izmirdeki şehit haberini askerim verdi bana bomba atmışlar onlara haberler hep gidiyor onlar bizden önce öğreniyorlar :31: Allah ailelerine sabır versin.
ekleyeceğim büşracım yarından itibaren..
Neden sevmeyelim , önceden ekleme demiştin ondan eklememeiştim ben.

zeynep ya çok kötü oldum ya :(
allahım ailesine bekleyenlerine sabır versin
..

ekle kuzum ekle o zmanlar belirsizlik vardı ondan ekletmemiştim. :d şimdi herşey belli şafak 118 :72:

Back