• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90 lar.....

Bilmiyorum minik cok guzel ve temiz gunlerdi. Kardesim komsuya gitmisti kaybopdu diye saatlerce aglamistim. Gidip aramistim. Sapiga denk geldim bir kere ama gitmemistim onunla 9 yasinda falandim galiba. Uyanikmiydik yoksa o zamanlar fazla degilmiydi pis sapiklar bilmiyorum:KK43:
Benimde kardeşim kaza geçirmişti inanamamistim eve koşarak ağlaya ağlaya gitmiştim peroesisan olmuştuk hep güzelliği aklımda ama kötü günlerde oldu maalesef :(

Benimde kardeşim kaza geçirmişti inanamamistim eve koşarak ağlaya ağlaya gitmiştim peroesisan olmuştuk hep güzelliği aklımda ama kötü günlerde oldu maalesef :KK43:
Kotu gunler coktu. Annem kardesimi dogurdugunda ev sahibinin ogluyla gidip cicek toplamistik kardesimize verecektik. Kiz olsun diyoduk ismi bile hazirdi hatta. Ama erkek oldu. Nasil sevinistim eve geldiginde:))

images.jpeg

Sizin bakkal fakirmis yada en ucuzlardan biri cok zenginmis. Almaya tahammul edememis:KK70:
Valla fakir biri olarak zengin bakkala gitmezdik heralde birde olaya su acidan bakalım

Fakir fukara bunlar hep alıp dara girmesin diye dükkanda benden mi sakladı acep :deli:

Valla fakir biri olarak zengin bakkala gitmezdik heralde birde olaya su acidan bakalım

Fakir fukara bunlar hep alıp dara girmesin diye dükkanda benden mi sakladı acep :deli:
Olabilir saklamis senden. Benim oglumun okuldaki kantinde satiliyo hala adi degisik ama yollayimmi sana:D

Back