90 lar.....

Haklisin ablacim.. en guzel zamanlari ama doya doya yasasin valla insan ariyo eski gunleri ve hic o zamanlara donemiyo. Alakasiz olcak ama aklima geldi bi keresinde esin topic acmisti hatirliyo musun buraya:)) hahaha dert yaniyodu:))

Valla ole galiba.. yaw sanki uc cocukluydum hep evliydim.. bekarlik hayatim ruya gibi suan. O gunleri ben yasamadim sanki. 1 gunum bazen 2 gun yasamisim hissi veriyo bana belkide bu yuzden:)
Eğer erken dalsiysan o hayata öyle oluyor ://

Bende de 3 çocuk ilk çocuğun 19 yaşında doğdu o zamandan beri toplasan 4-5 sene anca gece uykusunu almisimdir

Kızı kestigim anda emzirmedej tekrar rahat uykuya geçiş yapacağım diye sabırsızlanıyorum

Ben ergenliği yaşamadan evliliğe atılınca tabi bende de çoğu şey yok

Allah uzun ve güzel ömür versin ablam sen yeter ki cımbızla

Aslinda erken degildi ama 6 yildir adam gibi uyumadigim icin belkide bole dusunuyorum:) gececek insallah Allahin izniyle. Sen benim yasima gelince kocaman olcak cocuklarin insallah. Ne semisler erken kalkan yol alir:))

Mune provalara başlamış olabilirmisin,geçen gün çarşıda dediğine benzer bir kadın söve saya gidiyordu

Gunaydin. Dun esim geldi disari ciktik. Gezdik biraz Mune abla ben yokken gelmissin Allah uzun hayirli omurler versin insallah .hayirli kismetlr ciksjn bacimizin karsisina:)
Dün eşim geldi dışarı çıktık diyor N e v a yedik mi sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…