90 lar.....

Ben adım gibi hatırlıyorum :)) Sen neden unuttun bakayım yoğun hayat temposu mu
Valla ole galiba.. yaw sanki uc cocukluydum hep evliydim.. bekarlik hayatim ruya gibi suan. O gunleri ben yasamadim sanki. 1 gunum bazen 2 gun yasamisim hissi veriyo bana belkide bu yuzden:)

Selam canim.. sohbet koyu sma ben 80 lerdenim.. size gore yasliyim yani:)))

Ben de 70'lerdenim, 80'lerde çocuk, 90'larda genç kızdım, nasipse 2050 yıllarına kadar kazık çakıp her dönemde gördüklerimi siz bilmezsiniz diyerek anlatırım, gençler kaçacak yer arar

Valla ole galiba.. yaw sanki uc cocukluydum hep evliydim.. bekarlik hayatim ruya gibi suan. O gunleri ben yasamadim sanki. 1 gunum bazen 2 gun yasamisim hissi veriyo bana belkide bu yuzden:)
Ben de çocuksuz günlerimi ben mi yaşamışım, niye daha güzel şeyler yapmamışım diyorum biri tepemde her an biri de meme derdinde :)

Ben de 70'lerdenim, 80'lerde çocuk, 90'larda genç kızdım, nasipse 2050 yıllarına kadar kazık çakıp her dönemde gördüklerimi siz bilmezsiniz diyerek anlatırım, gençler kaçacak yer arar
Ablam o zaman bizler burda olurmuyuzki:)) abla nine olcaz 2050 de:)) Allah saglik versinde hepimize yaslaniyoz yaaahh

Abla anlat tabi, biz de nasiplenelim tecrübelerinden

Ben de çocuksuz günlerimi ben mi yaşamışım, niye daha güzel şeyler yapmamışım diyorum biri tepemde her an biri de meme derdinde :)
Mesela alisveris severdim amaxeski zevki alamiyorum sanki.. sizdede oluyo mu bu? Diyorum cocuklar buyurse belki kafa rahatlar kendime daha cok vakit ayiririm filan ama bilemiyorum. Senin 3 cocugun yok muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…