- 5 Nisan 2016
- 7.522
- 15.718
- 35
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.541
İspatlayimmiDün eşim geldi dışarı çıktık diyor @_Ruzgargulu_ yedik mi sence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İspatlayimmiDün eşim geldi dışarı çıktık diyor @_Ruzgargulu_ yedik mi sence
Hemen ciddiye dönme yahu şaka yapıyoruz şunun sırasındaİspatlayimmi
Ogumceeekkk korktunmuuuuHemen ciddiye dönme yahu şaka yapıyoruz şunun sırasında
Yilaggggnnn kokkktum :)))Ogumceeekkk korktunmuuuu
Tasoyu kız erkek demezdik oynardık birde çamurda civiyle oynardık :))93 lü biri olarak ;
Tasoyu , sokakta şarkı açıp klip çekmeyi , Sokakta sabahlara kadar oynamayı , komşuluğu
KorktummmYilaggggnnn kokkktum :)))
Çamurda çiviyi bilmiyorum benTasoyu kız erkek demezdik oynardık birde çamurda civiyle oynardık :))
Sen burdasın @HemDeliHemAsik uyuyor zannimca :))Korktummm
Ahh komsuluk sindiki komsular birbirinden korkuyor. O zamanannemiz hastahaneye gitse bizi onlara birakirdi. Simdi yanimizda surukluyoz bebeleri93 lü biri olarak ;
Tasoyu , sokakta şarkı açıp klip çekmeyi , Sokakta sabahlara kadar oynamayı , komşuluğu
Çamurda çiviyi atiorduk herkesin kendi çizgisi vardı mesela ben benim çizgimle senin önünü kesmeye çalışıyordumÇamurda çiviyi bilmiyorum ben
O uyukucu calistigi zamanlarin acisini cikariyo galibaSen burdasın @HemDeliHemAsik uyuyor zannimca :))
Öyle benım babam çok küçük yaşta öldüğü için annem çalışırken bana hep komşular baktı. Hepsine annem gibi değer veririm şimdi nerde komşunun kızı evıme kedılerımı sevmeye gelmek ıstıyor annensız gelme diyorumAhh komsuluk sindiki komsular birbirinden korkuyor. O zamanannemiz hastahaneye gitse bizi onlara birakirdi. Simdi yanimizda surukluyoz bebeleri
Cunku hayat cok kotu oldu . en yakinimiza bile guvenemiyoruz. Son iki aydir kaybolan ve magdur giden cocuklarÖyle benım babam çok küçük yaşta öldüğü için annem çalışırken bana hep komşular baktı. Hepsine annem gibi değer veririm şimdi nerde komşunun kızı evıme kedılerımı sevmeye gelmek ıstıyor annensız gelme diyorum
Haklısın Bu zamanda kimden ne geleceğini bilemezsin :/Öyle benım babam çok küçük yaşta öldüğü için annem çalışırken bana hep komşular baktı. Hepsine annem gibi değer veririm şimdi nerde komşunun kızı evıme kedılerımı sevmeye gelmek ıstıyor annensız gelme diyorum
Yanlış etiket kimseyi göndermem onlar benim müşterilerKisa bir ayrilik @Rossss68 topigine gidiyos kosunarkama takilin
DuzelttimYanlış etiket kimseyi göndermem onlar benim müşteriler