- 28 Şubat 2011
- 13.688
- 14.489
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.501
Büyük 3 yaşına girecek, küçük 2 aylık olacak biraz zorlanıyorum ama Allah kolaylık veriyor Bi yerden de :)
Eski toprağız biz ölümüz dirimiz gençlere taş çıkarır, dedelerime çekersem 2060 yılına kadar dinç yaşarım, babama çekersem 14 yıl sonra bitiş çizgisine varırım, hangisi nasipse artık ama o yıllarda hala KK'de olursam kesin odunla kovalarım herkesiAblam o zaman bizler burda olurmuyuzki:)) abla nine olcaz 2050 de:)) Allah saglik versinde hepimize yaslaniyoz yaaahh
Ben alışveriş yaparken kapıdan bakarım gözüme takılan olursa içeri girer alırımMesela alisveris severdim amaxeski zevki alamiyorum sanki.. sizdede oluyo mu bu? Diyorum cocuklar buyurse belki kafa rahatlar kendime daha cok vakit ayiririm filan ama bilemiyorum. Senin 3 cocugun yok muydu?
2050 nerden çıktı şimdi 30 yaş sendromunu bi atla
Büyük 3 yaşına girecek, küçük 2 aylık olacak biraz zorlanıyorum ama Allah kolaylık veriyor Bi yerden de :)
Haha abla ya hesabinida yaptin ya iki dk da:))) Allah saglikli onur versin torununun torunu gor saglicakla:)) kizin kac yasindaydi abla senin?Eski toprağız biz ölümüz dirimiz gençlere taş çıkarır, dedelerime çekersem 2060 yılına kadar dinç yaşarım, babama çekersem 14 yıl sonra bitiş çizgisine varırım, hangisi nasipse artık ama o yıllarda hala KK'de olursam kesin odunla kovalarım herkesi
Eski toprağız biz ölümüz dirimiz gençlere taş çıkarır, dedelerime çekersem 2060 yılına kadar dinç yaşarım, babama çekersem 14 yıl sonra bitiş çizgisine varırım, hangisi nasipse artık ama o yıllarda hala KK'de olursam kesin odunla kovalarım herkesi
Cümlemize inşallah.:)) Hoşgeldin Abla Allah hayırlı ömürler versin
Direksiyon dersi alırken yaşlı bi amcanın yolunu kestim diye beni tehdit etmişti hocamın yanında. Öyle bir ihtiyar olma sakınEski toprağız biz ölümüz dirimiz gençlere taş çıkarır, dedelerime çekersem 2060 yılına kadar dinç yaşarım, babama çekersem 14 yıl sonra bitiş çizgisine varırım, hangisi nasipse artık ama o yıllarda hala KK'de olursam kesin odunla kovalarım herkesi
Allah bagislasin yavrulari. Sanki gebelik etiketin vardi bi ara dimi:))Ben alışveriş yaparken kapıdan bakarım gözüme takılan olursa içeri girer alırımEskiden de böyleydim. 2 oğlum var :)
Amin, benim kız 23 yaşında.Haha abla ya hesabinida yaptin ya iki dk da:))) Allah saglikli onur versin torununun torunu gor saglicakla:)) kizin kac yasindaydi abla senin?
Kuzu amin inşaallah ama ben son nefeste dur bir dakika melek kardeş 2 ban daha yapayım demekten korkuyorum, benim tüm ameller yanar tövbe estağfurullah:))))))Allah hayırlı uzun ömürler versin ablacım, son nefeste iman selameti versin.
Ablacım, valla ben aksi bir ihtiyar olacağa benziyorum, 2050'lerde hala yaşıyorsam ve ayağında halhal, boynunda kuru kafası baston sallayıp kovalayan bir kadına denk gelirseniz bilin ki kesin benim, kaçın kurtulun, bulaştığınıza değmez hahahahahahahahaDireksiyon dersi alırken yaşlı bi amcanın yolunu kestim diye beni tehdit etmişti hocamın yanında. Öyle bir ihtiyar olma sakın
Ablaaaaaaa daha neler yaa? Sen var ya genc kv olursun:) sen benim kiz diye bahsedince 12-13 yasinda filan saniyorum nedense.. ay ne guzellll kiskandim seni bak :))Amin, benim kız 23 yaşında.
Kuzu amin inşaallah ama ben son nefeste dur bir dakika melek kardeş 2 ban daha yapayım demekten korkuyorum, benim tüm ameller yanar tövbe estağfurullah:))))))
Ablacım, valla ben aksi bir ihtiyar olacağa benziyorum, 2050'lerde hala yaşıyorsam ve ayağında halhal, boynunda kuru kafası baston sallayıp kovalayan bir kadına denk gelirseniz bilin ki kesin benim, kaçın kurtulun, bulaştığınıza değmez hahahahahahahaha
Amin, benim kız 23 yaşında.
Kuzu amin inşaallah ama ben son nefeste dur bir dakika melek kardeş 2 ban daha yapayım demekten korkuyorum, benim tüm ameller yanar tövbe estağfurullah:))))))
Ablacım, valla ben aksi bir ihtiyar olacağa benziyorum, 2050'lerde hala yaşıyorsam ve ayağında halhal, boynunda kuru kafası baston sallayıp kovalayan bir kadına denk gelirseniz bilin ki kesin benim, kaçın kurtulun, bulaştığınıza değmez hahahahahahahaha
Abla sen de yetmislerden, seksenlerin başından anlat. Ne var ne yoktu? :)Cümlemize inşallah.
Ablaaaaaaa daha neler yaa? Sen var ya genc kv olursun:) sen benim kiz diye bahsedince 12-13 yasinda filan saniyorum nedense.. ay ne guzellll kiskandim seni bak :))
Hahahahaha son yorumda kendini gordum gerçektenD
:)))Amin, benim kız 23 yaşında.
Abla sen de yetmislerden, seksenlerin başından anlat. Ne var ne yoktu? :)
Abla yasi cokta buyuk degil evlilik icin erken bu devirde sanki. Nasip kismet bu isler, Allah iyilerle karsilastirsin yavrunu. Gayet guzel kv olursun ablacim.. eskidendi o kv lerin annelerin kendinden gecmeleri.. simdiki cogu anne cocuklarinin ablasi gibi duruyo:) eminim sende oyle duruyosundurYok gülüm, kızı büyüteli çok oldu, 23 yaşına geldi sıpa, 46 yaşındayım, henüz damat aday adayımız bile yok ama olsun ben şimdiden kayınvalide moduna gireyim diyorum ama olmuyor, bluejeanli kuru kafalı kayınvalide mi olur
Bence de erken, zaten henüz hiç hazır hissetmiyor, rahatıda yerinde ablacım, çalışıyor kendi kazancını kendi harcıyor, istediği gibi geziyor, ev işi bekleyen yok, ne yapıyorsun diyen yok, tüm gençlere hep evlenmek hayırlıysa evlensinler, helal süt emmiş, dürüst, insan evladı, çalışkan birine denk geleceklerse yuva kursunlar, hayırsız olacak, kötülükler göreceklerse evlenmesinler diye dua ederim, evleneceği kişinin hiçbirşeyi olmasın ama iyi bir ahlakı olsun, benim için iyi bir ahlak dünyanın bütün servetlerinden daha kıymetli.Abla yasi cokta buyuk degil evlilik icin erken bu devirde sanki. Nasip kismet bu isler, Allah iyilerle karsilastirsin yavrunu. Gayet guzel kv olursun ablacim.. eskidendi o kv lerin annelerin kendinden gecmeleri.. simdiki cogu anne cocuklarinin ablasi gibi duruyo:) eminim sende oyle duruyosundur