90 lar.....

Ablam o zaman bizler burda olurmuyuzki:)) abla nine olcaz 2050 de:)) Allah saglik versinde hepimize yaslaniyoz yaaahh
Eski toprağız biz ölümüz dirimiz gençlere taş çıkarır, dedelerime çekersem 2060 yılına kadar dinç yaşarım, babama çekersem 14 yıl sonra bitiş çizgisine varırım, hangisi nasipse artık ama o yıllarda hala KK'de olursam kesin odunla kovalarım herkesi

Mesela alisveris severdim amaxeski zevki alamiyorum sanki.. sizdede oluyo mu bu? Diyorum cocuklar buyurse belki kafa rahatlar kendime daha cok vakit ayiririm filan ama bilemiyorum. Senin 3 cocugun yok muydu?
Ben alışveriş yaparken kapıdan bakarım gözüme takılan olursa içeri girer alırım Eskiden de böyleydim. 2 oğlum var :)

2050 nerden çıktı şimdi 30 yaş sendromunu bi atla

Büyük 3 yaşına girecek, küçük 2 aylık olacak biraz zorlanıyorum ama Allah kolaylık veriyor Bi yerden de :)

Seni çok iyi anlıyorum benmkilerin yas aralığı daha az bende yalniz basimaydim ama sonra geçiyor :d şimdi hic zorluk yasamamism gbi

Haha abla ya hesabinida yaptin ya iki dk da:))) Allah saglikli onur versin torununun torunu gor saglicakla:)) kizin kac yasindaydi abla senin?

Allah hayırlı uzun ömürler versin ablacım, son nefeste iman selameti versin.

Direksiyon dersi alırken yaşlı bi amcanın yolunu kestim diye beni tehdit etmişti hocamın yanında. Öyle bir ihtiyar olma sakın

Ben alışveriş yaparken kapıdan bakarım gözüme takılan olursa içeri girer alırım Eskiden de böyleydim. 2 oğlum var :)
Allah bagislasin yavrulari. Sanki gebelik etiketin vardi bi ara dimi:))

3. Kiz olur yaparsan:))

Bazen bende kapidan bakiyorum zamandan tasarruf etmek icin:))

Haha abla ya hesabinida yaptin ya iki dk da:))) Allah saglikli onur versin torununun torunu gor saglicakla:)) kizin kac yasindaydi abla senin?
Amin, benim kız 23 yaşında.

Allah hayırlı uzun ömürler versin ablacım, son nefeste iman selameti versin.
Kuzu amin inşaallah ama ben son nefeste dur bir dakika melek kardeş 2 ban daha yapayım demekten korkuyorum, benim tüm ameller yanar tövbe estağfurullah:))))))

Direksiyon dersi alırken yaşlı bi amcanın yolunu kestim diye beni tehdit etmişti hocamın yanında. Öyle bir ihtiyar olma sakın
Ablacım, valla ben aksi bir ihtiyar olacağa benziyorum, 2050'lerde hala yaşıyorsam ve ayağında halhal, boynunda kuru kafası baston sallayıp kovalayan bir kadına denk gelirseniz bilin ki kesin benim, kaçın kurtulun, bulaştığınıza değmez hahahahahahahaha

Ablaaaaaaa daha neler yaa? Sen var ya genc kv olursun:) sen benim kiz diye bahsedince 12-13 yasinda filan saniyorum nedense.. ay ne guzellll kiskandim seni bak :))

Hahahahaha son yorumda kendini gordum gerçekten D

Ablaaaaaaa daha neler yaa? Sen var ya genc kv olursun:) sen benim kiz diye bahsedince 12-13 yasinda filan saniyorum nedense.. ay ne guzellll kiskandim seni bak :))

Yok gülüm, kızı büyüteli çok oldu, 23 yaşına geldi sıpa, 46 yaşındayım, henüz damat aday adayımız bile yok ama olsun ben şimdiden kayınvalide moduna gireyim diyorum ama olmuyor, bluejeanli kuru kafalı kayınvalide mi olur

Hahahahaha son yorumda kendini gordum gerçekten D

:)))

Abla sen de yetmislerden, seksenlerin başından anlat. Ne var ne yoktu? :)

O zamanlar nerede uçlu kalemler, kalemtraşla açtığımız kalemlerimiz olurdu, kokulu kurşun kalemlerimizi açar açılan kısmı defterlerimizin arasında saklardık, benim zamanımda ilk ve ortaokulda siyah önlük vardı, önlüklere beyaz yaka dışında beyaz kravat ve beyaz kolluk dikerdi annelerimiz, o yaka, kolluk ve kravatları her hafta sonu çivitler sonra kolalayıp ütülerlerdi.

En çok 5 taş oynamayı severdik, gül yapraklarından yaptığımız tırnaklar vazgeçilmezimizdi, teneke kutularda satılan bisküvilerden alır, kocaman kare golden sakızları balon yapıp patlayan balonu burnumuza yapıştırmayı severdik :)

Abla yasi cokta buyuk degil evlilik icin erken bu devirde sanki. Nasip kismet bu isler, Allah iyilerle karsilastirsin yavrunu. Gayet guzel kv olursun ablacim.. eskidendi o kv lerin annelerin kendinden gecmeleri.. simdiki cogu anne cocuklarinin ablasi gibi duruyo:) eminim sende oyle duruyosundur

Ben 96 doğumluyum Mune ablanin oglundan biyaş küçüğüm annem 38 yaşında zamanları anneme soruyorum simdiki gibi rahat değil ama en guzel hatırladığım dedemdi ve ben 3 5 yaşındayken rahmet etti ençok o beni uzuyor ilk torunuydum ve okadar çok sevmiski taniyan tanimayan bizden bahsediyormuş. Hatta hic tanimadigim insanlar bu şu şahsın torunu degil mi vaybe ne guzel dede torun dunuz. Onu. Dışında pek hatırlamıyorum. Bide ozaman para çok degerliymis annem dedi. Dedem bir lira götürürdü çarşıya bor torba şeker,pilav,çorba,bulgur,siviyag, kahvaltilik hersey gelirdi ama şimdi para kiymetsiz olmuş en çok 90larin ilgimi ceken tarafi

Bence de erken, zaten henüz hiç hazır hissetmiyor, rahatıda yerinde ablacım, çalışıyor kendi kazancını kendi harcıyor, istediği gibi geziyor, ev işi bekleyen yok, ne yapıyorsun diyen yok, tüm gençlere hep evlenmek hayırlıysa evlensinler, helal süt emmiş, dürüst, insan evladı, çalışkan birine denk geleceklerse yuva kursunlar, hayırsız olacak, kötülükler göreceklerse evlenmesinler diye dua ederim, evleneceği kişinin hiçbirşeyi olmasın ama iyi bir ahlakı olsun, benim için iyi bir ahlak dünyanın bütün servetlerinden daha kıymetli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…