90 lar.....

Ben adım gibi hatırlıyorum :)) Sen neden unuttun bakayım yoğun hayat temposu mu :KK51:
Valla ole galiba.. yaw sanki uc cocukluydum hep evliydim.. bekarlik hayatim ruya gibi suan. O gunleri ben yasamadim sanki. 1 gunum bazen 2 gun yasamisim hissi veriyo bana belkide bu yuzden:)

Selam canim.. sohbet koyu sma ben 80 lerdenim.. size gore yasliyim yani:)))
:KK70:
Ben de 70'lerdenim, 80'lerde çocuk, 90'larda genç kızdım, nasipse 2050 yıllarına kadar kazık çakıp her dönemde gördüklerimi siz bilmezsiniz diyerek anlatırım, gençler kaçacak yer arar:süslü:

Valla ole galiba.. yaw sanki uc cocukluydum hep evliydim.. bekarlik hayatim ruya gibi suan. O gunleri ben yasamadim sanki. 1 gunum bazen 2 gun yasamisim hissi veriyo bana belkide bu yuzden:)
Ben de çocuksuz günlerimi ben mi yaşamışım, niye daha güzel şeyler yapmamışım diyorum :KK70: biri tepemde her an biri de meme derdinde :)

Ben de 70'lerdenim, 80'lerde çocuk, 90'larda genç kızdım, nasipse 2050 yıllarına kadar kazık çakıp her dönemde gördüklerimi siz bilmezsiniz diyerek anlatırım, gençler kaçacak yer arar:süslü:
Ablam o zaman bizler burda olurmuyuzki:)) abla nine olcaz 2050 de:)) Allah saglik versinde hepimize yaslaniyoz yaaahh

Abla anlat tabi, biz de nasiplenelim tecrübelerinden :KK5:

Ben de çocuksuz günlerimi ben mi yaşamışım, niye daha güzel şeyler yapmamışım diyorum :KK70: biri tepemde her an biri de meme derdinde :)
Mesela alisveris severdim amaxeski zevki alamiyorum sanki.. sizdede oluyo mu bu? Diyorum cocuklar buyurse belki kafa rahatlar kendime daha cok vakit ayiririm filan ama bilemiyorum. Senin 3 cocugun yok muydu?

X