- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.802
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.481
Selam canim.. sohbet koyu sma ben 80 lerdenim.. size gore yasliyim yani:)))tontriko Gelsene sen de :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canim.. sohbet koyu sma ben 80 lerdenim.. size gore yasliyim yani:)))tontriko Gelsene sen de :)
Topik herkese açık :)) 90ları yaşamış bir hatırası olması kafi :))Selam canim.. sohbet koyu sma ben 80 lerdenim.. size gore yasliyim yani:)))
Olsun yahu 90 doğumlu olanlar değil 90lar konunun başlığı :)) sen de ergenlige geçiş dönemini anlatırsınSelam canim.. sohbet koyu sma ben 80 lerdenim.. size gore yasliyim yani:)))
Valla hatirlamiyorum nerdeyse gizlar bacilar.. sanki omru hayatimda hic genc kiz olmamisim gibi:))Olsun yahu 90 doğumlu olanlar değil 90lar konunun başlığı :)) sen de ergenlige geçiş dönemini anlatırsın
Topic cuma acilmis masallah iyi cene yapmissiniz :))Topik herkese açık :)) 90ları yaşamış bir hatırası olması kafi :))
Ben adım gibi hatırlıyorum :)) Sen neden unuttun bakayım yoğun hayat temposu muValla hatirlamiyorum nerdeyse gizlar bacilar.. sanki omru hayatimda hic genc kiz olmamisim gibi:))
biraz öyle olmuş :)))Topic cuma acilmis masallah iyi cene yapmissiniz :))
Valla ole galiba.. yaw sanki uc cocukluydum hep evliydim.. bekarlik hayatim ruya gibi suan. O gunleri ben yasamadim sanki. 1 gunum bazen 2 gun yasamisim hissi veriyo bana belkide bu yuzden:)Ben adım gibi hatırlıyorum :)) Sen neden unuttun bakayım yoğun hayat temposu mu
Selam canim.. sohbet koyu sma ben 80 lerdenim.. size gore yasliyim yani:)))
Ben de çocuksuz günlerimi ben mi yaşamışım, niye daha güzel şeyler yapmamışım diyorum biri tepemde her an biri de meme derdinde :)Valla ole galiba.. yaw sanki uc cocukluydum hep evliydim.. bekarlik hayatim ruya gibi suan. O gunleri ben yasamadim sanki. 1 gunum bazen 2 gun yasamisim hissi veriyo bana belkide bu yuzden:)
Ablam o zaman bizler burda olurmuyuzki:)) abla nine olcaz 2050 de:)) Allah saglik versinde hepimize yaslaniyoz yaaahh
Ben de 70'lerdenim, 80'lerde çocuk, 90'larda genç kızdım, nasipse 2050 yıllarına kadar kazık çakıp her dönemde gördüklerimi siz bilmezsiniz diyerek anlatırım, gençler kaçacak yer arar
:)) Hoşgeldin Abla Allah hayırlı ömürler versin
Ben de 70'lerdenim, 80'lerde çocuk, 90'larda genç kızdım, nasipse 2050 yıllarına kadar kazık çakıp her dönemde gördüklerimi siz bilmezsiniz diyerek anlatırım, gençler kaçacak yer arar
Abla anlat tabi, biz de nasiplenelim tecrübelerinden
Mesela alisveris severdim amaxeski zevki alamiyorum sanki.. sizdede oluyo mu bu? Diyorum cocuklar buyurse belki kafa rahatlar kendime daha cok vakit ayiririm filan ama bilemiyorum. Senin 3 cocugun yok muydu?Ben de çocuksuz günlerimi ben mi yaşamışım, niye daha güzel şeyler yapmamışım diyorum biri tepemde her an biri de meme derdinde :)