- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.741
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
- #1.061
Benimki şefkat yerim dar gibi bişey bildiğin hödükne guzel iste cizgifilm izleyen adamlardan korkmamak lazim cok sevkatli olurlar
Ahahahah vay hayinler 90 lar elden gidiyeahhh 2000 liler geliyeahhhHayin bunlar uyumuyolar terelelliyle minik gelir diye gece cikiyolar ortaya
Benimki şefkat yerim dar gibi bişey bildiğin hödük
90 da daha 1yasindaydim vermem 90 larimi. O degilde resimlere bakiyorumda hakikaten cok guzel gunlermisAhahahah vay hayinler 90 lar elden gidiyeahhh 2000 liler geliyeahhh
Ayyy tadi cok guzeldi bunlarin ben bir kere saklamisim bu cikolatqdan buldugumda karincalar ele gecirmisti cikolatamiBayramda hep bu şekerden alırdık çok güzeldi tadı şimdi hiç görmüyorum yok heralde. Eki Görüntüle 2171886
Saklamak 90 lilarij doğasında var galiba bende muzu unutmuşum çürümüş kapkara olmuştu :))Ayyy tadi cok guzeldi bunlarin ben bir kere saklamisim bu cikolatqdan buldugumda karincalar ele gecirmisti cikolatami
10. Yılı bitrcez bu yıl eminim yine hatirlamayacak :/deme ole deme
Kucuk besigim vardi vitrinin tepesinde duruyordu kenarlarinda tirmanip aliyordum . taki totomun uzeribe dusene kadar tirmaniyodum.Saklamak 90 lilarij doğasında var galiba bende muzu unutmuşum çürümüş kapkara olmuştu :))
Onlar hatirlamiyorlar. Bende sinir oluyom10. Yılı bitrcez bu yıl eminim yine hatirlamayacak :/
Geçen gün diyorum ki buguj bana ilk dafa seni seviyorum demiştin olabilir hatırlamıyorum diyor beklemiyordum zaten dedimOnlar hatirlamiyorlar. Bende sinir oluyom
Acaba hatirlayipta hatulirlamamazliktanmi geliyorlarGeçen gün diyorum ki buguj bana ilk dafa seni seviyorum demiştin olabilir hatırlamıyorum diyor beklemiyordum zaten dedim
Bence hatırlamıyor ben bir tek kendidogun gunumubiliyorim diyor eee bı zahmet bil dedimAcaba hatirlayipta hatulirlamamazliktanmi geliyorlar
Benimki dogum gunumu hatirlar ama bir tek onuBence hatırlamıyor ben bir tek kendidogun gunumubiliyorim diyor eee bı zahmet bil dedim
FullemissinTelefonumun şarjı şu an yüzde 90
Benimde 85 ama kimse yokTelefonumun şarjı şu an yüzde 90