- 23 Aralık 2012
- 7.185
- 47.459
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
denizzz oyle bisey yapcak olursam san seslencem denisss deniss diyeKimsenin elinden tutup gitme bi daha,bak kızları kaçırıyolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
denizzz oyle bisey yapcak olursam san seslencem denisss deniss diyeKimsenin elinden tutup gitme bi daha,bak kızları kaçırıyolar
Oooley ooley oleyHun dos tires diyorum
Hahhaaa ne gülmelerdi yaaadenizzz oyle bisey yapcak olursam san seslencem denisss deniss diye
Ama yaşım gereği 90 ları dibine kadar yaşadım ben ufaklıklarYaşlıları pistten alalım lütfen
30 gecsin seni de gorcez o zmanİyi aile robotu Babür vardı bende onu severdim yalnız 30a da tam 2 senemiz kaldı kızlarr
ya kimseciklr kalmmiski bi soguk ruzgar ki sormaHahhaaa ne gülmelerdi yaaa
Niye yaa siz kaçsınız ki 30 yaşını hiç sevmiyorum çok itici30 gecsin seni de gorcez o zman
Anı oldu işte...ya kimseciklr kalmmiski bi soguk ruzgar ki sorma
o vakit yetmislerin cociguyuz sanirsam :)Onu çok kullandım ben
33 e gidiyoz hizlaaNiye yaa siz kaçsınız ki 30 yaşını hiç sevmiyorum çok itici
cok gulduk ya cok guzel anilarAnı oldu işte...
Adını her görüşte gülüyorum Deli şeycok gulduk ya cok guzel anilar
Sanal bebeğim modası bı 5-6 yıl geçtikten sonra oldu artık kimsede kalmamisti harçlıkları la almıştımBir takı moda olmuştu adını bilmiyorum siyah tel gibi boynuna yapısiyordu tasma gibi, bilekliği de vardı çok heveslenip istemiştim annemden
Sonra sabah şekerleri diye program vardı uzun uzun faks okurlardi
Bir ara da sanal bebek moda olmuştu
iyi uykular denizim:*Adını her görüşte gülüyorum Deli şey
İyi geceler,yarın gelirim
90 li çoktur kk da :)))minikkk baslik trendlere girmis vay be :))
Hadi yaa:)Okudukça ağladım hatirlattiklarinizla çok güzel günlerdi yaaa keşke lerden bir gün yaşıyorum şuan :'(
ziyaretciler cok:)90 li çoktur kk da :)))