- 30 Ocak 2013
- 347
- 4
Daha öncede yazmıştım ilk bebeğime 95 kg hamile kaldım sorunsuz sağlıkla dünyaya getirdim mayısta 3 yaşını dolduracak hayırlısıyla. Şimdi ikinci bebeğime hamileyim
bunda daha kilolu hamile kaldım maalesef. 105 kg ile hamile kaldım 22. haftamın içerisindeyim şuanda 106,3 kg yim. Doktorum bu hamileliğimde tartmadı bile beni tansiyonu şekerin çıkmasın gerisi kolay dedi tıpkı ilk hamileliğimdeki gibi. Sağlıklı besleniyorum hiçbişeyin aşırısına kaçmıyorum haftaya şeker yüklemem var umarım oda iyi geçer. Bu sefer böyle az kilo alarak tamamlarsam süer olacak inşallah
merhaba,yeni bebeğiniz hayırlı olsun inşallah. Benim de 2.bebeğim,ben de aynen sizin gibi 95 kiloda hamile kaldım. 20.haftamdayım çok şükür henüz 600 gr aldım.İlk kaldığımda çok korktum hatta ağladım bu kiloda nasıl doğururum nasıl yaparım diye ama doktorum sağolsun kilomu çok mevzu etmedi evet biraz fazlan var ama dikkat edersen en fazla 12 kilo ile yaparız doğumu dedi.12 kiloya bile çok demedi yani,gerçi benim ilki sezeryan olduğu için bu da mecburen sezeryan olacak ama o kadar kafama taktığıma değmezmiş.Hedefim en fazla 10 kilo ile doğuma girmek ama bakalım hayırlısı.İnşallah sağsalim kucağımıza alırız bebeklerimizi cümleten.